Insan dogmamis bebegini neden sevmez ki?

Erkeklerin eşleri hamileyken ettikleri laflar bence hükümsüz,afaki cümlelerdir...resmen cahilliklerinden,deneyimsizliklerinden söyluyorlar bunlari. Benim ilk çocuğumda bile "bu adam bu çocuğu istemiyor mu?" diye dusunebilecegim laflar ettiği oldu eşimin...ama kucağına verdikleri an sarıp sarmaladi kuzularini .Sen boşuna üzme kendini ....esin de en az kızıni sevdigi kadar sevecek oğlunu.

Ben ikisini de çok seviyorum. Allah biliyor biri sağ gozumse diğeri sol gözüm.
Ama bu adam niye böyle dedi. Insan evlatlarini ayirteder mi. Aklım almıyor gerçekten.
Valla aynı benim uyuz eşimde böyle. Göğsünü gere gere heryerde "kızım kadar kimseyi sevemem onun yeri apayrı isterse 5 tane olsun"( kızım 2 yaşında) oğlumuz olcak bide.
Heryerde herkese söyleye söyleye psikolojimi bozdu bende onun gibi düsünmeye başladım artık.
İşin sinir bozan tarafı anası da "benim torunumun yerini Kimse tutamaz! Kim bunun gibi olabilir, ben kimsenin değil senin babannininmm!! Senin gibi sevmem kimseyi'diye zırvalayıp duruyor kızıma. Sanki cok lazim sevmesi. Keşke sevmese

Şu an o kadar ofkeliyim ki. Keşke bebek onun karnında olsaydı. Van attığı tekmeleri ona atsaydı hatta agzini burnunu kirsaydi
Eşinizin bu dediğini çok takmayın bence.
Benimde sürpriz gebelikti.
Asla oğlum kadar sevemem ayyy yok diyordum.
Ama öyle olmuyormuş.

Sizin bu zamanların tadını çıkarın.
Olur öyle şeyler. :)

Hamileliğin verdiği duygusallikla da birleşince çok incinmissiniz:) ben de olsam incinirdim.ama 2.gebeliklerini sürpriz şekilde yaşayan anne adayları bile bebeklerini kucaklarin alana kadar ilki kadar sevmeyeceklerini sevemeyeceklerini düşünebiliyor.ilkini koruma, ona ihanet etmiş olma kaygısıyla bebek dogsa bile ilk bebeğe aşırı düşkün aşırı ilgili davranilabiliyor.bebegi kucağına aldığında eşiniz için de ayrı bir dünya olacak.kalbinin iki yavruyu sevebilecek kadar büyük olduğuna inanamayacak:) hamile değilim ama sanki şu an 18 aylık oğlundan başka yavru sevemem diyorum.ama aynısını annem babam.yapmis olsa.ailenin 4.ve son çocuğu olarak sevgisizlik ten ölmem lazımdı değil.mi:) onca erkek denemelerine rağmen 4.kizim ve sevgiyle büyüdüm
hiç kendinizi de bebeğinizi de uzmeyin:)

İşin sinir bozan tarafı anası da "benim torunumun yerini Kimse tutamaz! Kim bunun gibi olabilir, ben kimsenin değil senin babannininmm!! Senin gibi sevmem kimseyi'diye zırvalayıp duruyor kızıma. Sanki cok lazim sevmesi. Keşke sevmese
[/QUOTE]
Gece gece çok güldüm Allah da sizi guldursun :)

Gece gece çok güldüm Allah da sizi guldursun

Ben bebek için takılmadım bebeği kucağınıza inş. Aldığınızda sever. Ama kızınız etkilenmesin hani sevmicektiniz diye. Eşinize yinede söyleyin kızınız yanında demesin. Bilemezsiniz çocuk dünyasında neler oluşur.

Ben ikisini de çok seviyorum. Allah biliyor biri sağ gozumse diğeri sol gözüm.
Ama bu adam niye böyle dedi. Insan evlatlarini ayirteder mi. Aklım almıyor gerçekten.
Aman üzülmeyin allah aşkına, üzülmeye yer arıyorsunuz siz de. Doğsun maçlara falan gidecekler acayip de sevecek, bu adamlar bazen odun kafalı oluyor

Eşiniz saçmalamış. Tamamen evlat sevgisinden yoksun olsa denir ki adamın hamurunda yok. Ama kızınızı çok seviyor belli ki. Babalık da bebek doğduktan sonra gelişen bir duygu, annelik gibi hamilelik haberini duyulduğu anda başlamıyor. Bebeğiniz doğduğunda ona karşı kayıtsız kalacağını sanmıyorum. Ama yerinizde olsam bu abuk sabuk lafları kendine saklaması gerektiğini, ayıp ettiğini söylerim yüzüne.

Kesinlikle çok haklısınız.

ben de kızın kıskanmasın diye demiş olduğunu düşünüyorum.. hele ki oğlan çocuğu hiç sanmıyorum sevmeyebileceğini. Malum bizim ülkemizde ne kadar çok erkek sempatizanlığı olduğu ortada.. :)

bu kadar dertlenecek ne var.
bende insan doğmamış, henüz tanışmamış kokusunu almamış olduğu çocuğu nasıl sever diyorum.
üstelik erkekte değilim.
hele bir doğsun fazla tepki veriyorsunuz.

Oğlunu kucağına alınca değişir canım ama o kelimeyi kullanması şaşırtıcı bence orda hava yapmak mı istedi patavatsızlik mi bilemiyorum ama doğunca değişir :)

Muhtemelen 2. Cocuk kızınıza haksızlık gibi geliyordur ama doğunca herşey değişir dedikleri hoş değil istemedi mi bu bebeği
Ben de bunu yazacaktım şimdi. Tamamen o sebepten. İlk doğduğu zamanlarda mesafeli durabilir. Zamanla geçecektir.

Eşiniz yersiz ve boş konuşan bir tip sanki..
Talihsiz ve gereksiz bir laf etmiş. Doğunca değişir büyük ihtimalle. O da öyle bir tip işte..
Normal insan sağlıkla sıhhatle doğsun der boş laf etmez..

Benim babam da kardeşimi istememiş. Doğunca bir süre almadı kucağına. Ama şimdi tekne kazıntısı diye nazlayıp duruyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…