- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi gosrilankago
Yorumum beğenilmeyince sorarım çünkü karşımdaki insanın fikrini merak ederim, bunda garip olan ne?
Evet eğer ailenin ebeveynleri öldüyse yardım yapılır ama buradaki durum farklı. Maddi durumları yoksa o kadar çocuk yapmayacaklar bu kadar basit. Benim kalbim nasır bağlamamış ama zaten yoksulken 4 tane çocuğu öyle imkanlara mahkum eden o anne-babanın kalplerini bilemem.
Evet yardım edilebilir. Ben kaynanaya güvenemedim ve ailenin tablo çıkartmasını hadsizce buldum. O anne-babanın o kadar çocuk yapması da çok tuhaf.
Bu aileyi bilemem, kv. bin tavrini da şu an için yorumlayamiyorum çünkü bize anlatılan kadarını biliyoruz.
Banane milletin çocuğundan diyen konu sahibinin tavrı su an için yorumlanabilir benim tarafımdan.
İnsanlar çok zengin olur, bir gün yaptığı minik bir hatayla iflas eder kalır 4 çocukla.
Özel okullarda okuyan , her şeye sahip kaç çocuk böyle birden tepetaklak düşmüştür kimbilir.
Yardıma muhtaç kişilerin çocuk sayıları , hayatları , öncesi , sonrası beni ilgilendirmez.
Ne yardımı ilan eder insan, ne yorumlama haddinde bulunur.
Gerçek yardım budur.
Çok şükür ki, hala böyle insanlar çok.
Tek telefonla bir grup oluşturup bir eve gidip çocuk sayısına bakmadan o ailenin hayatını yeniden düzene sokan iyi kalpli insanlar çok.
Bu insanlar hem hayvan sevgisi sahibi, hem insan sevgisi sahibi . İkisini karşılaştırmak , özellikle yardım da çok gereksiz.
Sadece bir tarafa yapıyorsa yardımı bu tercihtir ki boylelerde çok evet ama diğer tarafı onemsiz bularak yapamaz bunu, yapmamalı.
Hayvanları gerçekten seven kişilerin kalpleri yumusaciktir zaten.
Gercek hayvan severlerdir onlar, şov adamı değil.