İnsan eşinden soğur mu?

sana karşı yaptığı şey çok yanlış kalkıp onunla gittiği yerlere götürmesi saygısızlık.. ama boşanmakda kolay bişey değil ki iyi düşünmelisin iyice tart olayları

bende eşimle evlenirken aniden evlendim ve obana aşıkdı sırılsıklam ama ben sadece seviyordum aşık değildim
fakat zamnla bende ona aşık oldum bağlandım
yani eşiniz seviyorum demiş ya evliliğiniz devam ettiği sürede aşık olması gerekirdi
hiçmi iyi gün olmadı .....
ama insna dayanamayınca içindne çıkamayınca tek çözüm ayrılık oluyor bi care bulamayınca
kalbindne gecenleri beynindne gecenleri silemeyince öyle oluyor biliyorum

Çok normal degil zaten su bulanmış sende hislerini kaybetmişsin onun bu tavırlarını her gördüğünde canın sıkılacak kendine özgüvenin azalacak. Normalde evet boşanmak çok kötü birşey ama işte senin bu durumunda evlilik acı verici bir olay gibi.

Tabii ki iyi günümüzde oldu olmaz mı? Ama dediğin gibi kalp ve beyin silemeyince böyle oluyor.

İnsan anasından babasından soğuyor. Tabiki de eşinden soğur.
Sevgi bittiyse ayrılın .

ben de önce sıcak, sonra ılık, sonra soğuk sonra buzzzz aşamalarından geçtim.. şimdi ise etkisiz.. soğumanın yararı şu oldu ayrılma aşamasındayız ve acı çekmiyorum.. onun yanındayken her gün kendimi sorguluyor her gün acı çekiyordum..rüyalarımda bile.. seviyordum, ama aşık değildim.. o dA değildi.. daha önce kör kütük aşık olmuş ve olunmuş bir kadın olarak yediremedim kendime bunu. ayrılma kararımdan pişman değilim.. değmez..

Arkadaşlar daha önceden farklı bir üyeliğim vardı fakat sonra onu iptal ettim ve sadece bunu kullanıyorum. Lütfen bana biraz daha yardımcı olmak isteyen arkadaşlar kullanıcı adı isivus ve konu eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya adlı yazımı okusunlar lütfen. Sonrasında yorumlarınızı bekliyorum.

Sogur tabi, ben de sizin yazdiklarinizi hissettigim icin en dogru karar olarak ayrilmayi sectim, inan daha huzurlu daha sevgi dolu ve hayatttan zevk aliyorsun. Birak lutfen, insan bir defa geliyor bu dunyaya ve ben herkesin tahmin edemeyecegi kadar cok sabrettim, baktimki bosuna! Hadi dedim o zaman sana gule gule.. Degecek bir insan icin sabretmek ve fedakarlik yapmak lazimmis, onuda gec de olsa anladim.... Simdi ayagimi uzatip keyfini cikariyorum hayatimin... Sizin de hakkiniz da hayirlisi neyse o olsun... Rabbim huzur nasip etsin sana da canim...

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...i-sevgilisini-unutamayan-bayanlar-buraya.html

Link burada okumak isteyen olursa okuyabilir arkadaşlar.

hayatta hiçbirsey kendı hayatından daha önemlı degıldır... bunu asla unutma.... kac yıllk evlıler colugu cocugu olanlar nasıll haınlıkler yapıyolar bırbırlerıne.... bu insaoglunun kanında var çiğ süt emmiş.... hakkında hayırlısı ... unutma su akar yolunu bulur... basımıza bişe gelecekse bu ıllakı gelecek kacarı yok bunun.... selametle kallll

Kimse kimseyi sonsuza dek sevmek zorunda değil. Karşında aşık olduğun adam artık yoksa,sana saygısı kalmamış ve mutsuzsan evet soğuyabilir. Hayata bir defa geliyoruz. Eğer kendini mutsuz olduğun bir evliliğe devam etmek zorunda hissediyorsan "kendi tercihini" yaşıyor olursun. Teni artık tenine ruhuda ruhuna yakışmıyorsa ne ona ne kendine haksızlık et.. Boşanmakta evlenmek kadar doğal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…