- 27 Eylül 2013
- 403
- 231
- 123
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bu evlilik yordu beniHayat geçmişe takılı kalacak kadar uzun değil eşin düzeldiyse aynı hataları tekrarlamıyor ise unut bir sünger çek üstüne canım! Geçmişi sorgulayarak hayat geçmez üzüntüden başka bir şey getirmez sana. Seviyorsan eşini evliliğine sahip çık hatasız, sorunsuz evlilik varmı?yok tabiki hayatın kendisi mücadele, ben yerinde olsam pes etmem 2017 yılına yeni bir sayfa aç düzeleceğine biraz olsun inancın varsa savaş fedakarlık yolunda kendin için birşey yap önce kendini sev, sonra hayatı sev unutma her karanlığın aydınlık sabahları vardır umarım bu yıl sana güneş gibi doğar mutlu olman temennisiyle...
Eline kağıt, kalem al yaz evliliğinin artıları eksileri en çok hangisi fazla bak, eksiler sana kaybettirdikleri fazlaysa ve ilerde daha çok kaybettirecekse kır zincirleri ancak biraz kafanı dinlemeni tavsiye ediyorum bir tatil veya akraba ziyareti uzaklaş ve özle evini,eşini belki de özlemeyeceksin bilmiyorum ama sana iyi gelir belki ruhunu dinlendirmen gerek....bu evlilik yordu beni
yoruluyorum inanın
Bir cok sey ust uste geldigi icin kendini toparlamaman cok normal. Ama bosanma kolay karar verilcek bisey degil. Bence cok iyi dusunmelisin. Biraz esinden uzaklassan mi acaba mesela ailenin yanina gidip orda kal yada kuzenine git kime istersen biraz uzaklasirsan esinden ayri kalirsan daha saglikli karar verebilcegine inaniyorum. Allah yar ve yardimcin olsun.evet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...
Zamanında mutlu olamadigin içindir herşey zamanında güzeldir derler ya ....bende ilk günden beri hep boşanmayi düşünüyordum geçen sene davada açtım ama sonra vazgeçtim ama aklımdan çıkmadı hep bosandigimi yeni bir hayat kurduğumu hayal ederdim keşke de bosansaymisim dünden beri yaşadığım sıkıntılar dan sonra çok pişman oldum ayrilmadigim içinya istediklerim oldu ama ben mutlu olmayı beceremiyorum
belkide bu yüzden
Özel ilişkinizde de azalma veya üşenme varsa senden yana
bil ki bitirmişsin haberin yok...
Değişmeniz olumlu yönde olsa ne ala ,ancak eksi yönde değiştiğinizi düşünüyorum...
Bazı sıkıntılara alışmak gibi...
bazi seylerin ozuru veya telafisi yok. demekki o tarz bir sey yasamissin.. bu mutsuzlugundan esinin haberi var mi?? mesela ben eski esime gunde 3 ogun 5 vakit biraz toparlanayim gidicem bosanicam ayrilicam diye diye 15 sene gecirdim. bir saniye aklimdan cikmadi bu fikir. sonuc ayrildim .... esinle paylas birseyleri duzeltmek icin cabalayip cabalamadigina bak. gozlemle
mutluyum diyemesemde huzurluyum bacim.. iki oglum var hayata tutunma cabasi icindeyim. eskisinden umutluyum.. ben ki kapida besledigim sokak hayvanlarimi bile ozluyorum o pislik aklima gelince hala ayni tiksintiyi duyuyorum. tek bir pismanligim yok Allahima bin sukurBizde aldatma,şiddet vb taviz vermeyeceğim konularda birşey olmadı ama başka konulardan güvenim kırıldı .Şimdi mutlumusunuz ? İyi ki ayrılmışım diyormusunuz? Çocuklarınız var mı peki ?
mutluyum diyemesemde huzurluyum bacim.. iki oglum var hayata tutunma cabasi icindeyim. eskisinden umutluyum.. ben ki kapida besledigim sokak hayvanlarimi bile ozluyorum o pislik aklima gelince hala ayni tiksintiyi duyuyorum. tek bir pismanligim yok Allahima bin sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?