İnsan hep boşanma düşüncesi ile ne kadar mutlu olabilir ki?

amin canim. buyugu 15 kucugu 13.. tam olarak ne yasadin bilmiyorum ama hakkinda hayirlisi neyse o olsun senin icinde

Teşekkür ederim .Seninde neden ayrıldığını şimdi okudum canım.En doğru kararı vermişsin .Bundan sonra herşey gönlüne göre olsun..Sana ve oğullarına bundan sonraki hayatında mutluluklar

Daha yeni yeni bir şeyler düzelmişse eğer inanamıyorsundur.
Zamana ihtiyacın var.
Eşindeki bu olumlu hal en azından bir yıl kadar sürdüğünde sen de boşanma fikrini silmeye başlarsın diye düşünüyorum.

Kendiniz buna inanıyor musunuz ,gerçekten değiştiğine , olgunlaşmış olması da bir ihtimal mi sizce , siz alışmış olamazımsınız ?

İnanın ben de bu dediklerinizi sizin adınıza gönülden isterim , değişmiş olması ,olgunlaşmış olmasına ...

Alışmış olsaydım bunca seneden sonra hala düşünmezdim bence.

Erkekler daha geç olgunlaşan varlıklar önceden kaybetme korkusu yoktu bence .Şimdi elinden geleni yapıyor ama ben parça pincik olduktan sonra.İlk başlardaki gibi ona yüzde yüz güvenen bir kadın olmayı çok isterdim.İyikide onunla evlenmişim demeyi .Bu evliliğin tek güzelliği çocuklarım

Bu durumda ,yaşayıp görmek gerekiyor ...

Tek temennim bundan sonra üzülmemeniz ,çok mutlu olmanız.

2017 yılında herşey istediğiniz gibi olsun .Mutlu yıllar :)

olamaz olamıyor da
sürekli düşünüp herhangi karar vermemek sadece birşeye sahip olmanızı sağlıyor
hastalık sahibi oluyorsunuz gencecik yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…