- Konu Sahibi Pink_Women
-
eşinle seninde mi sorunların vardı ki
ben gittim normal bunca şeyin üstüne böyle düşünmen dedi
Bu duyguyu çok iyi biliyorum, ben de aynı durumdayım. Kendime 'sorunlar, sıkıntılar oldu tamam geçti, okyanuslar aştınız derede boğulmayın' diye telkinde bulunuyorum. Ama yok nafile dönüp dolaşıp aynı fikirde kalıyorum.
Size bir fikir verebilmeyi çok isterdim ama maalesef bana da bir yardım lazım.Takipteyim
Kimse düzelmiyor,yedisinde neyse yetmişin de de aynı...
Can çıkıyor huy çıkmıyor ,bunlar sadece göz boyama zoraki davranışlar ...
Sen tepki göstermeyinceye feryat etmeyinceye kadar farkında değiller .Kafalarımı çalışmıyor empatilerimi yoksun çözemedim.Belkide en baştan birbirine uygun olmadığımız için.Oldurmak için fazla zorluyoruz.bilmiyorum
belki farkında çabalıyordur ama ben inanın görmüyorum
yada çabalamıyor bunun bile farkında değilim yalnızca gerçekten bu yorgunluk nasıl geçer bilmiyorum
Duzeldi dedigin problemler ya tam duzelmemis yada sen unutamiyosun ve esine guvenemiyosun duzelen problemlerinizle ilgili ya olursa diyosunevet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...
Problemlerinizi cozmeye calisirken esinden sogumus olabilirmisin ?? Bende uzun zamandir senin dusuncen gibi dusunceyle yasadim ama bir evliligi bitirmeden once artilari ve eksileri tartmak lazim ki ozellikle cocuk varsaevet arkadaşlar sorum bu
Bunu bir olayda yaşadım mesela .Tam aynı şeyi bir daha yapmaz diye güvenmek istedim ,eşim o benim dedim ,ona güvenmeyeceğimde kime güveneceğim dedim güvendim .10 sene geçmiş aynısı gene yaptı.
İki olaydan birini tekrarlamadı ama diğerini tekrarladı.Ondan sonra bende emin oldum can çıkar huy çıkmaz.Korkuttuğun konuda geri vites oluyor o kadar.
bilmem ben belkide değiştimKimse düzelmiyor,yedisinde neyse yetmişin de de aynı...
Can çıkıyor huy çıkmıyor ,bunlar sadece göz boyama zoraki davranışlar ...
Unutamıyorum en büyük sıkıntımDuzeldi dedigin problemler ya tam duzelmemis yada sen unutamiyosun ve esine guvenemiyosun duzelen problemlerinizle ilgili ya olursa diyosun
Problemlerinizi cozmeye calisirken esinden sogumus olabilirmisin ?? Bende uzun zamandir senin dusuncen gibi dusunceyle yasadim ama bir evliligi bitirmeden once artilari ve eksileri tartmak lazim ki ozellikle cocuk varsa
evet arkadaşlar sorum bu
Canim tam sorunlarinizi bilmiyorum aldatma dayak gibi seylerse bisey diyemem ama daha hafif seylerse unutmak birazda senin elinde ama sunuda bilki maalesef kimse degismiyor biz kendimiz bile birisi icin degisiyormuyuz hayir herkesin dogrusu kendine bunlari dusun ne yapicana kendin karar ver ama cok iyi dusun biz kadinlar bazen bazi seyleri cok abartiyoruzUnutamıyorum en büyük sıkıntım
bilmem ben belkide değiştim
artık fark etmiyorumdur
+1500Oyle bir kirildin ki iste simdi istedigin olsa da o tadi vermiyor. Anliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?