- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
1- Bosanmak iste(me)digine emin misin? Eger oyle ise 2 yi es gec.
2- Takintili biri misin. OKB anlaminda yani. Bu dusunce zamaninda beynine yerlesti de surekli ayni dusunce mi tekrarlaniyor . Bir uzmandan destek alabilirsin.
tam olarak okb teşhisi konulmadıKisilik olarak takik bir yapin mi vardir
Evlilik icin demiyorum mesela herhangi birinin tavrina davranisina takildiginda yada bir olaya bir kac saatte atarmisin kafadan yoksa gunler surer mi
ya istediklerim oldu ama ben mutlu olmayı beceremiyorumDemekki tamda yolunda degil. Yoksa dusunmezdin.
Oyle bir kirildin ki iste simdi istedigin olsa da o tadi vermiyor. Anliyorum.ya istediklerim oldu ama ben mutlu olmayı beceremiyorum
belkide bu yüzdenOyle bir kirildin ki iste simdi istedigin olsa da o tadi vermiyor. Anliyorum.
evet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...
az kaldı benimde sıyırmama zatenAy ben böyle bir düşünce ile kafayı Sıyırırdim...
Hem kendine zehr etme hayatı hem eşine...
Bosanacaksan boşan...
keşke en başta bitirseydimeşin yapması gerekenleri en başta yapmadığı için, sendede birşeyler eksildiği için...
bilmiyorumŞuanki durumunuz geç gelmiş huzur malesef
Eşin düzeldi ama senin için bir önemi kalmadı bence
Yoruldun içindeki heves tükendi
Bu ruh halinden yine ancak eşin çıkartabilir
Ama büyük ihtimal farkında dahi değil
Umarım fark eder ve çabalar
eşinle seninde mi sorunların vardı kiAynı duygu durumları bende de var.Şu an ne dersem oluyor etrafımda fır dönüyor mutlu etmeye çalışıyor ama ben eski ben değilim
Evlilik terapistini düşündüm birde psikiyatriste gitmeyi.Acaba bende takıntımı oldu diye düşünmeden edemiyorum.
Biraz destek alabilirsin ki yanlis hatirlamiyorsam aliyordun hala verim alamadiysan baska bir uzman arastir derimtam olarak okb teşhisi konulmadı
ama vaktinde kokuya olan takıntımdan dolayı tedavi görmüştüm
keşke en başta bitirseydim
Bazen eşime yakın davranmak istediğimde bile içimde ki geçmişe dair öfke durduruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?