insan hicmi bir seyden memnun kalmaz...

Tabi sizde haklısınız.. Ama ablanızın da huyunu biliyor muşsunuz. Zaten evinde de 3 çocuğu varmış.. 4. çocuğa katlanamamış.. Ne kadar ailen de olsa, ablan da olsa, insanları oldukları gibi kabul etmeliyiz.. Ablanın da huyu böyle.. Ne yapacaksın.. Sende ablanın tavırlarına göre, ona öyle davranırsın.. Kendini geri çekersin..
İnsan istiyor, ailem bana destek olsun yardımcı olsun diye ama olmuyor.. Ne yapacaksın.. Sırtını mı döneceksin.. Bence ablanıza kin tutmayın.. Barışın.. 3 günlük dünya.. Yarın ablanızın başına bir iş gelse, küs gittik diye ağlar sızlanırsın..

Çocukları olduğu için hasta olmalarından çekinmiştir. Haklı mı değil ; onunda kişiliği , huyu bu demek ki ?
...
Bir yıl geçmiş aradan , nedir duygularınızı yeniden depreştiren ?
Insanin en yakin sandigi kisiden bu sekilde davranmasi cok zor.. aklima gelir onun bu bencillikleri yuzunden yasamadigimiz sey kalmadi oglum suan buyuyor aklima geldikce hala kahroluyorum insan yigenine bunu neden reva gorur ki

O yuzden pismanim ya zamani geri alsak ve bunkari duymamis ve gormemis olsam.. ayrica nu yazdiklarinizin tam tersini kendisi benim evimde bin katini yapar tezat su ki kendine nasik davanilmasini istiyorsan baskasinada oyle davranmalisin insanlarin evini ahir gibi kullanipta kendi evinde tiyizlenmemin bi anlami yok degilmi

Orasi oyle ama o hatalarini asla kabul etmez ve hatalarini tekrar eder biraz bilinclense zaten belki bizim icin bir baris yolu olabilir

Allah sabir versin zor gercekten annemlerde kus benim cunku bencil hep bana der hic niseyden memnun kalmaz zor gervekten sen neden kustunki
bizimkide her zaman mağdur parası yok (çalıştığı halde ) kendini acındırıp kimden ne koparsam kar modunda herkes ona ilgi göstersin istiyor herkesin herşeyini kullanır kendi eşyalarını asla kullandırmaz
ben çalışırım eve destek olurum o çalışır para biriktirir

Allah yardim etsin her ailede var iste bi mikser cekilecek gibi olsa neyse de

Bende bir ablayım. Buradaki kardeşlik ablalık yazılarını okudukça çok üzülüyorum.
Evlenmeden önce aynı evin içindeki tatlı çekişmeler normalde evlendikten sonra böylesi bencillikler çok şaşırtıcı.
Daha çok el kol olmalılar birbirlerine kardeşler.
Valla kardeşimin kaprisleri bile bana tatlı geliyor.
Bana yapmayacakta kime yapacak ? Ayrıca yeğenlerim tepemde dolaşsa neden ordasın demiyorum, demem.

Aynen bende yigenlerimi ellerimle beslerim bir dediklerini iki etmem ama benimkide cocuk degilmi bir teyzenin onu dislamasi ne kadar dogruki anne olarak bir cocugada bakamiyor demesi bunlar unutulasi seyler degilki

Yok haklısınız ama burada okuyoruz kendi evlerinde o çocukları mum gibi oturtup misafirlikte her şeye Îzin verenler çok

Aynısı yazdiklarinin bendede var ve demekki her ailede oluyor bir tane böyle böyle insanlara boyun egdikce kendini haklı görüyor malesef seni çok iyi anlıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…