- Konu Sahibi bikahvebana
Olayları uzun uzun anlatmak istemiyorum. Kız kardeşimle hep arkadaş gibiydik. Sıkıntılı bir günümde yanımda olması gerekirken yanımda olmayan kız kardeşim kalbimi çok kırdı. Ben ona "biz kardeşiz birbirimizin yanında olmalıyız zor günlerimizde ve iyi günlerimizde ama sen beni yapa yalnız bıraktın" dedim. "Senin yardıma ihtiyaç duyduğun zamanlar yanında oluyorum ama sen beni yalnız bıraktın" dedim. Ve daha sonra "evet hata yaptım o gün ama ben böyleyim, sen ablasın sonuçta, senin daha çok ilgilenmeni beklerim ve ben aynı desteği sana gösteremeyebilirim" dedi. Bu arada bana abla diye hitap etmez ben de istemem zaten aramızda bir yaş var.
Kendimi aptal gibi hissediyorum. Ben bu kadar rasyonel değilim sanırım. Yakınınızda gönlünüzü açtığınız insanlar sizi şaşırtabiliyor. Çok kırgınım ona. O kadar soğudum ki. Ve yakında nişanlanabilir ona karşı nasıl davranmalıyım bilemiyorum.
Canım benim bende darbe yedim sen gibi. Kardeşin de olsa herkes işi bitene kdr.ders al bundan ve daha ketum tavır takın.... Hayatına bak..