• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Kaynaklarındaki Egoist Savunma Yazısı İstedi

işe ayırcağın vaktin mesai saatleri ile sınırlı olması gerektiğini ama iş yerinde ingilizce çalışmanıza onların izin vermediklerini, mesai saatleri dışında kalan vaktin kendinize ait olduğunu, buna rağmen evde imkanınız olduğunca çalıştığınızı ama süre kısıtlı olması sebbeiyle yeterli gelmediğini....

bilemedim olur mu böyle.
Hiçbir şirket işyerinde İngilizce çalışılmasına vs izin vermez ..

Hiçbir şirket işyerinde İngilizce çalışılmasına vs izin vermez ..

hiç bir şirkette derken aşırı eminsiniz ama ben özelde çalışmaya başladığımda yaklaşıkk bi sene ofiste memurluk sınavına hazırlandım. gözleri önünde, onların izni ile :) olabiliyo yani. konu sahibine bi çıkış noktası vermeye çalıştım sadece. illa bu olacak da demedim. hiç bişey bulamazsa bunu deyenebilir.

hiç bir şirkette derken aşırı eminsiniz ama ben özelde çalışmaya başladığımda yaklaşıkk bi sene ofiste memurluk sınavına hazırlandım. gözleri önünde, onların izni ile :) olabiliyo yani. konu sahibine bi çıkış noktası vermeye çalıştım sadece. illa bu olacak da demedim. hiç bişey bulamazsa bunu deyenebilir.
yani bende çook çalıştım eski iş yerlerimde. hani boş vaktim olmasa evet olabilir ama iş yoğunluğum öğlene kadar.öğleden sonra hiç yok gibi bir şey. insiyatif meselesi

Back
X