İnsan kişiliğini beğenmediği birini sevebilir mi?

Açıkçası çözme gibi bir niyetim de yok. Sadece sevmedigine emin olmak istedim. Yorumların çoğu da bu yönde. Bundan sonra ben de sevmem olur biter. Evlilik de gittiği yere kadar napalım
Hanımefendi siz bu yazdıklarinizda ciddi misiniz?

Madem sorun cozme niyetiniz yok, buraya sadece sevilmediginizden emin olmak icin mi yazdiniz.

Kocam beni sevmiyor eminim deyip rahatlayacak ve bosanacak misiniz?

Ya da o sevmiyor ben de sevmem deyip konuyu cozmüs mü olacaksiniz?

Bu evliligi bu kadar gozden cikardiysaniz bitirin adami da rahat birakin niye sevgiyi sonuna kadar tuketmeye calisiyorsunuz ki?

Ben kişiligini beğenmedigim birini sevmezdim ama evlenmezdim de. Evlendigine gore sorun bu olmasa gerek. Bazi huylarinizi sevmiyordur, sabri tukenmistir ama terapi iyi gelir bence de...
Bir gün yine ona kızdığım için oluşan kavgamızda bir laf dedi hatırlamıyorum "o zaman kişiliğimi bilsen bana aşık olmayacak mıydın" dedim. Sanmıyorum dedi. Sonra barışınca onun kızgınlıkla söylenmiş olduğunu söyledi. Ama hiç öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü kızgın değildi çok soğukkanlı idi

Başlığa istinaden cevap veriyorum hayır sevemez.
Ya da kendini ifade etme şeklinde bir gariplik var ( eşinizin )

Eger seviyor mu diye sorguluyorsaniz bu sorun. Cunku sevildiginden emin insan sorgulamaz.

Ben ortamı neşelendirerek ona hep sokularak zaten üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Kızmamak için elimden geleni yaparım ama artık ben de sevgi gösterisi sunmayacagim o zaman

Bebeğiniz kaç aylık erkekler de doğumdan sonra buyuk değişiklik olurmuş o da etkilenmiş olabilir .ama sürekli hata olmadığı halde üzgün olduğunuzu belirtip özür dilemeyin . Bi süre cinsi münasebette bulunmak için önceliği esinize bırakın ama tensel temastan kopmayın yani koltukta otururken ona temas ederek oturun ona dokunma fırsatınız olan her anı degerlendirin ama daha fazlasını değil . Eğer eşiniz evlendiginizden beri böyle değilse ne zamandan beri böyle olduğu önemli bebeğin oluşu onu da etkilemiş olabilir.

Ben de baştan beri kızan biri değildim. Eleştirildikce sinirlendim; sinirlendikce elestirildim. Evliligimizin 1. Yılınin sonlarına doğru sanırım. 3 yıllık evliyiz. 2 yıldır beni sevmediğini hissediyorum ama yeni yeni kabullendim

Bence bi uzmana önce tek başınıza gidin durumu anlatın sonra eşinizle birlikte gidin istemezse yani genelde hatalı kendileri olduğu için istemezler suçlanmaktan korkarlar kendilerini küçük düşmüş hissederler. Sorunun sizde olduğuna inandırın sizin iyleşebilmeniz için onun gelmesinin önemli olduğunu düşünsün bi uzman gözü şart

Açıkçası çözme gibi bir niyetim de yok. Sadece sevmedigine emin olmak istedim. Yorumların çoğu da bu yönde. Bundan sonra ben de sevmem olur biter. Evlilik de gittiği yere kadar napalım
Ben evliliğinizi kurtarmak için bunları yazdım.
Yazarken verdiğim emeğe yazık.
Kurduğunuz cümlelere hayret ettim. Ne haliniz varsa görün.

Hay ağzın bal yesin canım :) ne güzel demişsin.

siz yine de bir terapiste gidin. faydası olacaktır eminim. yoksa nasıl çözeceksiniz?
Iyi de dediğiniz tek şey aile terapistiymiş zaten. Ben de tamam ikimiz olmasa bile tek gideceğim dedim. Ama bu süreçte kedi gibi olan davranışlarımı yapmayacam dedim. Niye atarlandınız anlamadım. Beni sevmeyen birini sevmemi mi bekliyorsunuz

Ya siz neden konu açıyorsunuz? Kafanıza göre takılacaksanız biz size neden yardım edelim?

Ayrıca terapiste eşler beraber gider.

Neyse by....

Ya siz neden konu açıyorsunuz? Kafanıza göre takılacaksanız biz size neden yardım edelim?

Ayrıca terapiste eşler beraber gider.

Neyse by....
Böyle bir durumu yaşayıp terapist dışında da fikirleri olan insanlar var. Onlardan fikir almak için konu açtım. Kafama gore takılmıyorum. Siz sanırım sinirli gününüzdesiniz. Size de güle güle.

Hay ağzın bal yesin canım :) ne güzel demişsin.
Sorma ya daha da diyceklerim vardi ama amac kimseyi kirmak degil mumkunse yardimci olmak ama evcilik oynar gibi de olmaz ki ya bana ne kustum vermiycem misketlerimi der gibi. Yani bebek falan da var off ne diyim ...

Ben ortada bir sevgisizlikten ziyade birtakım davranışlarınızın eşinizi ittiğini hissediyorum.. Annem yapı olarak daha agresif, daha tahammülsüzdür babamsa sakin bir yapısı olmasına rağmen aşırı eleştireldir herşeyi ama herşeyi eleştirebilir annem de elbetteki yükseliyor ki sonuç olarak geçimsiz biri olduğunu dşünüyor babam yok ben karşı tarafı yıpratıyorum da mı bağırıyor demiyor mesela haksızlığa uğradığını düşünüp bir de trip yapıyor hani (diğer taraftan annem bağırmak yerine kendini ifade etse daha naif olsa bence babam da farkına varıcak ama yok bağırdığı için mesele değil annemin üslubu konuşuluyor! )
Hani siz de zaman zaman fevri davranıyorum diyorsunuz ya hissettiklerinizi açıklamak yerine kendi içinizde yaşıyorsunuz ya mesela işte hediye almayı düşünemeyen biri yok beni sevmiyor sevse değer verir düşünür gibi kendi içinizde doluyorsunuz ya bu da iletişime kapatan bir tutum Evet bağıra çağıra öğrettiniz belki evet küstünüz diye yaptırdınız ama sevdiği için bunları yapmaya devam etti istemeseydi yapmazdı zamanla ona güzel şeyler de öğretebildiniz buna sevinmelisiniz bence eşler yıllar içinde birbirlerine benzerler de zaten sen ya da ben dilini değil de biz dilini kullanabilirsek bu gemiyi yürütebiliriz hani geçinmeye nekadar gönlümüz var mesela

Sorma ya daha da diyceklerim vardi ama amac kimseyi kirmak degil mumkunse yardimci olmak ama evcilik oynar gibi de olmaz ki ya bana ne kustum vermiycem misketlerimi der gibi. Yani bebek falan da var off ne diyim ...
Sizin amacınız nedir anlayamadım? Size sevildigimi hissetmiyorum bu yüzden de sevdiğimi hissettirmeyi düşünmüyorum diyorum. Evlilik de gittiği yere kadar değil midir. Anlayamadım benden nasıl bir davranış sergilememi öneriyorsunuz sevgili mesafeli ve sevgili gonca1907 ? Davranış öneriniz yok; terapist dediniz ol dedim; daha ne demeliyiz anlamadım

Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Evet ben tam annenizim. Haklı iken üslubumdan dolayı haksız konumuna düşüyorum. Yardım etmek işten insanlar bu gibi cevaplar veriyor sevgili mesafeli ve sevgili gonca1907

Babanız da annenizin bu huyundan bahsederken yüzünü ekşitiyor mu? Sanki ucube birinden bahseder gibi?

Madem sordunuz soyleyeyim.

Siz evli ve cocuklu bir hanim misiniz yoksa kocasina kedi gibi sokulmanin yetecegini sanan kucuk bir kiz cocugu musunuz?

O sevmiyosa, ben de sevmem, biterse de biter diyorsunuz eee biz buna ne diyebiliriz ki?

Belki terapist bisey der. Yani evlilik isve, cilveyi bol vererek ya da kisarak yurutulebilecek bisey mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…