Konuya çok başka bi yerden girip konuyu dağıtmışsınız.
Cinsellik bu kadar basittir. Neye göre ve kiminle olduğuna bağlı. Kişiyi seçmek size kalmış, ben de herkesle yaşanmasını doğru bulan biri değilim.
13 14 yaşındakilerin bunu yapmasını yadırgamayacak birini de bulabileceğimizi zannetmiyorum. Toplum baskısı derken yine bunu kastetmemiştim.
bunun kıyamamakla ne alakası var ya,evlenince çatır çutur kıyıyorlar ee ozaman sevgi kalkıyormu diyelim:)))
aslolan karşılıklı birbirinizi tanımanız ve sınırlarınızı bilmenizdir,eğer onun dokunması seni içsel olarak sıkıcaksa durum değişir ama dokunmak isteyen bir erkeği sevgisiz diye isimlendiremeyiz:)
Ama ben evlenmeden önce bana dokunmasını, sahip olmasını hep yanlış buluyorum. Ama biraz dokunmasına izin vericem siz öyle diyorsanız :\ Eğer beni gerçekten seviyorsa evlenmeden beni kirletmemeli sonra beni bırakıp giderse benim hayatım berbat şekilde geçer kendime hiç saygım kalmaz bundan çok korkuyorumOna çok güveniyorum ama neler duyuyoruz neler
Duygularım çok karışık kadınlar offffff
Ben onu çok ama çok seviyorum ama ben ona dokunmadan yıllarca yaşayabilirim yani pis şeyler yapmadan sadece gözüne bakarak ama o hep çok ayıp şeyler istiyor bacağıma filan dokunmak. 3 yıldır beraberiz ama bacağıma dokundurmadım ama zamanı geldi dokundurabilirim ama illa dokunması mı lazım benim gibi sevemez mi beni ?
dokunurda ama cinsellik yaşamaması gerekir eğer erkek istiyorsa ve zorluyorsa bu iyi bir ilişki değildir tehlikeli ilişki gurubuna giriyordur , kızda sırf o istiyor diye girmemeli çoğu erkek ilişkiden sonra sen zaten bakire değildin diyor , işin içinden sıyrılıyor
, açılmamış çiğnenmemiş sakız ile çiğnenmiş sakız aynı mı?
dokunurda ama cinsellik yaşamaması gerekir eğer erkek istiyorsa ve zorluyorsa bu iyi bir ilişki değildir tehlikeli ilişki gurubuna giriyordur , kızda sırf o istiyor diye girmemeli çoğu erkek ilişkiden sonra sen zaten bakire değildin diyor , işin içinden sıyrılıyor
, açılmamış çiğnenmemiş sakız ile çiğnenmiş sakız aynı mı?
Kendisini sakız olarak gören birinden beklenecek yorum bu kadar olurdu.
Seni açılmamış sakız :) Ne kadar da temiz ve kirlenmemişsin evlenmeden önce erkeğine dokundurtmadığın için oscar goes to açılmamış sakız =)))))
Ama ben evlenmeden önce bana dokunmasını, sahip olmasını hep yanlış buluyorum. Ama biraz dokunmasına izin vericem siz öyle diyorsanız :\ Eğer beni gerçekten seviyorsa evlenmeden beni kirletmemeli sonra beni bırakıp giderse benim hayatım berbat şekilde geçer kendime hiç saygım kalmaz bundan çok korkuyorumOna çok güveniyorum ama neler duyuyoruz neler
Duygularım çok karışık kadınlar offffff
Ben onu çok ama çok seviyorum ama ben ona dokunmadan yıllarca yaşayabilirim yani pis şeyler yapmadan sadece gözüne bakarak ama o hep çok ayıp şeyler istiyor bacağıma filan dokunmak. 3 yıldır beraberiz ama bacağıma dokundurmadım ama zamanı geldi dokundurabilirim ama illa dokunması mı lazım benim gibi sevemez mi beni ?
Kendisini sakız olarak gören birinden beklenecek yorum bu kadar olurdu.
Seni açılmamış sakız :) Ne kadar da temiz ve kirlenmemişsin evlenmeden önce erkeğine dokundurtmadığın için oscar goes to açılmamış sakız =)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?