Kezbanlık ? Evet kirlenmiyorsun belki ama çok saf kaldığı da söylenemez insanın herşeyin yeri ve zamanı var.
Lise zamanın da bir öğretmenimle ten uyumunu dokunmadan nasıl anlayacağız diye tartışmıştım gülüyorum çocukluğuma.Emin ol kardeşim uzaktan da anlaşılıyor bazı şeyler illa dokunmaya gerek yok.
Burda bir sürü ergen kızımız var normalleştirmeye çalışmayın bazı şeyleri artık.
Cinsellik bu kadar basit değil.Mağara diyor arkadaş ya okudukça üzüntümü katlıyor.
Ar namus elbet bacak arasın da değil ancak haya denen bir şey var.En azından teşvik etmeyin .
Evet bende cinselliğin çok normal olduğunu düşünürdüm ki şu an öyle düşünmüyorum e insan tecrübe kazanıyor.Siz beni çok yanlış anlamışsınız özellikle teşvik etmek? Ben sadece cinselliğin normal olduğunu ve insanların doğasında var olabileceğini anlatmaya çalışıyorum ve bu kesinlikle kirlenmek değil. Ayrıca cinsellik sandığınızdan çok daha normal bir olay. Siz bakış açınızı dininize ve toplum baskısına göre şekillendirmeye çalışıyorsunuz çok yanlış.
Evet bende cinselliğin çok normal olduğunu düşünürdüm ki şu an öyle düşünmüyorum e insan tecrübe kazanıyor.
Az önce bir konu okuyorum bayan anlatıyor, 4 aydır görüştüğü kişi daha önce 3 sene boyunca görüştüğü sevgilisinden bebek aldırdığını anlatıyor .
Karşımdakine nasıl güvenebilirim? Neye göre güvenebilirim.İşte bu yüzden cinsellik bu kadar basit değil.Ayrıca toplum baskısı dediğiniz şey her zaman kötü olduğu anlamına gelmez.Şahsen ben 13 14 yaşında gençlerin parklarda sevişmelerinden rahatsız oluyorum.Tabiki de ters ters bakar baskımı uygularım geleceğimiz onlar bizim. E şimdi ben bu ergenlerin fiziksel ihtiyacı deyip es mi geçeyim .Bu kadar tüketmeyi sevmemeliyiz ne bu acelecilik.
Hoş yarın benim oğlumun da bu işi yapıp yapmayacağı mechul .Birilerinin doğruyu göstermesi gerek.
valla Allah ne dediyse ne emrettiyse o
inanıyoruz diyoruz.ki inanmanın da şartları var bu şartlar arasında kitaba da inanmak var.kitapta da ne yazıyor?açık ve net.
hepsi de biz insanların huzur ve iyiliği için.
inanıyoruz diyoruz madem o zaman kendi kafamıza göre sınırlar ve kurallar belirlemeyeceğiz.bu kadar basit.
ve inanıyoruz diyoruz niye dediklerine inanıp uymamakta kafamıza göre takılmakta ısrarcıyız madem
ama inanmayanlar için değil tabi bu söylediklerim
ne kadar güzel bir yorum
yüzün kadar için de güzelliklerle doluymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?