İnsana kardeşi yük gelir mi?? (geliyor)

Hiç kasma kendini yemeği temizliği bilmem nesi, kendinle ilgilen, kaynanda gelsin, çalışıyorsun yoruluyorsun bu kadar basit , rahat edemezlerse bi süre dayanırlar zaten, ayrıca evde insan var geceleri nasıl rahat ediyorsunuz o işi de kess , kocandan uzak dur anlasın

Emin olcogu koca boyle.. kendilerine ses cikmasin diye tolere ediyolar guyya okuzler

Evlilik dediğimiz şey artık bu zamanda strateji oyunları gbi karşılıklı olarak bilmem kaç hamle sonrasını hesaplayıp öyle hareket ediliyor. Ben sizi yorulmuş bıkmış görüyorum. Bu evliliği yürütmek istiyorsanız ipleri elinize almanız gerekiyor ya da çantayı alıp gideceksiniz.

Eşiniz çok uyanık aşikar bu. Sizde daha uyanık olun. Kız kardeşinize bi yurt bulun annenize de söyleyin böyle böyle eşim sorun çıkartıyor. Kaynana hazretleri bunu bahane edip evime yerleşmek istiyo. Tadım tuzum kalmadı. Hergün hır gür. Ya boşanacam ya da böyle olcak. Emin olun anneniz bişeycik diyemez. Eşinizede ben kardeşimi bile istemedim gönderdim aynı şey annen içinde geçerli istersen buyur getir deyin.
Biraz dik durun. Orası sizin eviniz sizin borunuz öter.

Benim eşim tam bir annecidir. Kayınvalidem öyle yetiştirmiş onu. Bildiğiniz senelerce işlemiş. Ne zaman yalnız kalsalar yanında ağlamış. Baban beni böyle eziyo ben şöyle üzülüyorum. İşte aç kaldım seni yinede okuttum okutuyorum gibi gibi daha duygu sömürüsünün bini bin para. Düşünün eşim annesi aç diye okulda yediği tostun yarısını saklayıp eve getirirmiş. Biz evlendik aynı sömürüler. Evime gelip burasıda bizim de evimiz gibi işte yaşlansak açıp girecek bi kapımız oldu. Ben ne yaptım ısrarla anne sen misafirsin otur ben yaparım anne sana misafir terliği çıkardım anne bak bu havluları misafir için aldım çok şık onun için sana çıkardım anne o tabaklar değil misafir tabaklarını çıkaracağım sürekli böyle davrandım. Eşim askere gitti kendi evimde kaldım kimseye gitmedim. Kendi evimde rahat ederim dedim. Seneler geçti böyle böyle şimdi alıştı. Hayatta evimde yalnız kalamam Allah korkudan canımı alır diyen kadın şimdi kayınpederim evde yokken bize gel dediğimde yok kızım alışıyım kaç gün kalırım başkalarının evinde diyor. Demem o ki siz önünüzü görün ona göre davranın

Yerinde olsam bi valiz yapar bi aparta çıkardım yerimi yurdumu da herkesten gizlerdim
Hem sözel olarak veremediğin tepkileri bu şekilde vermiş olursun
Kocan peşinden gelir nasıl isterseb öyle olsun karıcım derse ne ala demezse basarsın kıçına tekmeyi

Bunu evli insanın rahatsız olduğunu söylemesi yerine eve gelecek olan ahmağın düşünmesi ve bilincinde olması gerekiyo küçükten büyüğe düşüncesizler işte sen söyleyince de suçlu sen olacan yeni evlisin çocuğun yok ve tadını çıkarmak varken iki kişinin sorumluluğu mu? İnsan kendi evladının sorumluğunu alsın diğerleri her zaman kardeşinde olsa "yüktür."

çok haklısınız bir strateji oyunu gibi oynuyor insanlar evliliği hiç bu şekilde davranmadım davranabileceğimi de zannetmiyorum o stratejileri suratına çalar çıkarım yapacağım bu olur ama kardeşim konusunda yapmam gereken şeyler var

benim eşimde çok anneci hatta kendisi için annesinin benden önde olduğunu söylemekte hiç sakınca duymuyor

Soru 1: KV kaç yaşında?

Soru 2: Eli ayağı tutuyor mu, büyük bir hastalığı var mı?

soru 3: Temelli kalmaya mı gelecek?

valla kardeşinize gıkınız çıkmazken kv söylenirseniz de ayıp edersiniz ne yalan söyleyim.

hem o evde yaşayıp hemde temziliğe yemeğe elini sürmeyecek. peki hiç maddi bi yardımı var mı?

evliliğin en önemli ve en güzel yılınızı kaçırıyosunuz. annenizle konuştunuz mu hiç bu durumu?

valla sesimi kardeşime de çıkaramıyorum haliyle kv de çıkaramıyorum maddi kimseden desteğimde beklentimde yok
Peki KV bunu her sene yapmayı mı düşünüyor? Her kış sizde mi olacak?
büyük ihtimalle

valla sesimi kardeşime de çıkaramıyorum haliyle kv de çıkaramıyorum maddi kimseden desteğimde beklentimde yok

beklenti olmaması ayrı da otel niyetine kullanıyosa bari para versin.

ama sizde de ne sabır varmış, iyi susmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…