farkında..Eşin bunun farkında mı peki?
bunu kabul etmiyorum.. hayatım boyunca kimseye yük olmamaya çalıştım eşim de dahil
Emin olcogu koca boyle.. kendilerine ses cikmasin diye tolere ediyolar guyya okuzlerİşten yorgun geldiğini dillendir sürekli , üstünü başını dökünmek istediğini söyle sürekli , söyle aöyle söyle yani , eşinin başka kardeşi Yok mu tüm kış siz de mi kalacak , benim eşim de senin eşinin tarzında , ailemi düşünür hep saçma sapan konularda , ama asıl amaç ailesine yapılacak şeyler in yolunu açmak , birebir de yaşadım konum da var burda hatta , hiç olması gelsin kv n , kardeşin de orda , iyice huzursuz ol agresif ol herkese karşı , eşin de görsün bu gibi durumlarda neler olduğunu
Evlilik dediğimiz şey artık bu zamanda strateji oyunları gbi karşılıklı olarak bilmem kaç hamle sonrasını hesaplayıp öyle hareket ediliyor. Ben sizi yorulmuş bıkmış görüyorum. Bu evliliği yürütmek istiyorsanız ipleri elinize almanız gerekiyor ya da çantayı alıp gideceksiniz.
Eşiniz çok uyanık aşikar bu. Sizde daha uyanık olun. Kız kardeşinize bi yurt bulun annenize de söyleyin böyle böyle eşim sorun çıkartıyor. Kaynana hazretleri bunu bahane edip evime yerleşmek istiyo. Tadım tuzum kalmadı. Hergün hır gür. Ya boşanacam ya da böyle olcak. Emin olun anneniz bişeycik diyemez. Eşinizede ben kardeşimi bile istemedim gönderdim aynı şey annen içinde geçerli istersen buyur getir deyin.
Biraz dik durun. Orası sizin eviniz sizin borunuz öter.
Benim eşim tam bir annecidir. Kayınvalidem öyle yetiştirmiş onu. Bildiğiniz senelerce işlemiş. Ne zaman yalnız kalsalar yanında ağlamış. Baban beni böyle eziyo ben şöyle üzülüyorum. İşte aç kaldım seni yinede okuttum okutuyorum gibi gibi daha duygu sömürüsünün bini bin para. Düşünün eşim annesi aç diye okulda yediği tostun yarısını saklayıp eve getirirmiş. Biz evlendik aynı sömürüler. Evime gelip burasıda bizim de evimiz gibi işte yaşlansak açıp girecek bi kapımız oldu. Ben ne yaptım ısrarla anne sen misafirsin otur ben yaparım anne sana misafir terliği çıkardım anne bak bu havluları misafir için aldım çok şık onun için sana çıkardım anne o tabaklar değil misafir tabaklarını çıkaracağım sürekli böyle davrandım. Eşim askere gitti kendi evimde kaldım kimseye gitmedim. Kendi evimde rahat ederim dedim. Seneler geçti böyle böyle şimdi alıştı. Hayatta evimde yalnız kalamam Allah korkudan canımı alır diyen kadın şimdi kayınpederim evde yokken bize gel dediğimde yok kızım alışıyım kaç gün kalırım başkalarının evinde diyor. Demem o ki siz önünüzü görün ona göre davranın
Soru 1: KV kaç yaşında?
Soru 2: Eli ayağı tutuyor mu, büyük bir hastalığı var mı?
soru 3: Temelli kalmaya mı gelecek?
cevap 1: 65 yaşında
cevap 2:eli ayağı tutuyor kp felçliydi ona bakıyordu
cevap 3: kışı geçircekmiş eylül-mayıs arası kalcak
evet kız kardeşimde olcak kv iş yaptıramam zatenPeki aynı dönemde kız kardes de mi olacak?
KV yemeğe, temizliğe yardım eder mi?
valla sesimi kardeşime de çıkaramıyorum haliyle kv de çıkaramıyorum maddi kimseden desteğimde beklentimde yokvalla kardeşinize gıkınız çıkmazken kv söylenirseniz de ayıp edersiniz ne yalan söyleyim.
hem o evde yaşayıp hemde temziliğe yemeğe elini sürmeyecek. peki hiç maddi bi yardımı var mı?
evliliğin en önemli ve en güzel yılınızı kaçırıyosunuz. annenizle konuştunuz mu hiç bu durumu?
büyük ihtimallePeki KV bunu her sene yapmayı mı düşünüyor? Her kış sizde mi olacak?
valla sesimi kardeşime de çıkaramıyorum haliyle kv de çıkaramıyorum maddi kimseden desteğimde beklentimde yok
siz bide eşime sorun sabredemiyormuşum sınavmış bunlarbeklenti olmaması ayrı da otel niyetine kullanıyosa bari para versin.
ama sizde de ne sabır varmış, iyi susmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?