İnsana kardeşi yük gelir mi?? (geliyor)

evlendiğimden beri bitmediler

annem biraz eski kafalıdır vallahi yüzüme bakmaz
tayin gibi bir durum olamıyor malesef
O evde kardeşin olmasaydıda sen ev işlerini kendin yapıyordun şimdi o var diye yardım bekliyorsun bu açıdan bak bide odasından çıkmak istemiyordur siz rahatsız olmayın diye e bide yaşı küçüktür napsın hep sizle mi oturcak bırak odasında takılsın keyfine baksın sen o olsada olmasada yemeğinide temizliğinide zaten yapıyordun bakış açını böyle değiştir :)

Benim kizkardesim asla yanimda kalmak istemez ayri eve cikardi. Kardesiniz cok rahatmiş. Yeni evlilerin yaninda nasil rahat ediyor oyle anlamadim. Tabi ki kardes bu ama herkesin bir duzeni var. Ayrica ogrenci olsa anlarim calisiyormus parada kazaniyor kendi duzenini kursa ya.. Rahat etmiyoruz ayri eve cik diyemezsiniz dersenizde cok yanlis anlar baska yerlere ceker surekli yuzunuze vururlar. Onun yerine kalk yardim et bugunde sen supurge ac diyin belirli ev kurallari koyun sıkılıp ayri bir duzen kurmak ister belki

Kız kardeşinize bir kısmet bulun.(Kaç yaşında bilmiyorum ama)Böylelikle güzelce gitmiş olur,kardeşiniz gidince eşinizin bahaneside kalmaz,kv'de evinde kalır.

Bakış açısı işte çamaşırı bulaşığı ütüsü cabası

Bu tip insanlar i anlayamiyorum herkes evinize hücum etmiş evlenip o evi acmasaydiniz ne yapacaklardi 2 insan evleniyor kimse rahat vermiyor her iki tarafta cok dusuncesiz mis bir an once çözüm bulun bence yollayin gitsin hepsini

Bneim kızkardeşim de yanımda kaldı eşim çogu gece gelmezdi zaten işindn dolayı kesinlikle yardım ederdi ben dışardayken bir ara calıştım yemek hazırlardı öyle büyük kavgalarımız da olmazdı ben çekinmezdim ondan o da benden birbirimize gayet de söylerdik şunu yapalım vs diye uyumlu olmak çok önemli

Mecbur değilsiniz artık tepki verin insanlar da yüz bulamasın

Kardeşinizin szinle aynı evde kalmasını kesinlikle doğru bulmuyorum benim kız kardeşim kırk yılda bir kalıyo yinede çekiniyoo.nihayetinde elin adamı aklına bişey gelir falan neler var neler babasına güvenemiyo insan bu devirde

Bence sizin abla kardeş ilişkinizde sorunlar var.
Ona is bulmussunuz evinizde misafir ediyorsunuz yani abla kardes hic oturup bi kahve icip sohbet etmez misiniz.
Hadi sana ev bakalim bütçeni sarsmayacak bir sey vs bu tarz konusmaz misiniz ?
Benim ablam temizlik yapacak ben o evde kalıyor olacagim canim durmaz hemen yardima giderim hadi ben umursamadim ablam gelir rica eder şunu da sen yapar misin der yani bu böyle olmali.

O da eşin de cok kurnaz hem calisayim hem param bana kalsin ev masrafim olmasin ev temiz yemegim önümde olsun oh ne ala.
Her yorumumda yazdigim gibi biraz sesiniz ciksin kavga küslük olacaksa olsun sizin caninizdan kiymetli mi giden zaman geri gelmiyor siz kendinizi yiyip bitireceginize lafinizi soyleyin onlar düşünsün.

Esiniz cok kurnaz ve sinsi
Nisanliyken boyle planlari var miydi. Daha ilk aylarda kendi ailesini yaniniza cagirmak nedir !

Kimseye kolelik icin evlenmedin.
Meslegin de var. Kardesinle ayri eve cik.. Esle kv de takilsin ana ogul... Hic cekilecek gibi degiller.

Omrunu heba etme

Kızkardeşinizde düşünce olsa isler yoluna girdikten sonra başka bi eve çıkabilirdi. Mecbur değilsiniz başkalarıyla yaşamaya evlilik kari koca arasında olan evde 3. Kişinin sadece bebek olacağı gercegi vardır. Şahsen ben kaldıramazdim ne kaynana be kız kardeş

benim kardeşim bizim bulunduğumuz şehirde dersaneye gitmeyi düşünmüş
eşimde gel bizde kal demiş
ben kardeşimle açık açık konuştum
insanın anne babasının evinden rahat hiç bir yer olamaz
ben ablan dahi olsam rahat edemezsin
eşimle tartışsam kendi üzerine alınırsın
bebeğimizde olacak ders çalışma ortamında olmaz dedim
zaten gelmeyecekti ama düşüncelerimi açıkça ifade ettim
bide ben kimsenin sorumluluğunu almak istemiyorum
kardeşim bile olsa
size yük gelen kardeşiniz değilde kv de gibi geldi bana
çünkü onun geleceği söylenince konu açmışsınız

Nişanlıyken hiçbirşey hissettirmedi
Bende kaldıramıyorum ama beni düşünen anlaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…