Yooo niye bencillik diyim ben de istemem böyle birşeyihayır bide tek çalışan gelini benim benim yakınımda komşuları var ben işe gidicem kekler börekler günler gırla gidicek benim evimde ben yokkenister bencillik diyin ister demeyin gönlüm razı gelmiyor.
O evde kardeşin olmasaydıda sen ev işlerini kendin yapıyordun şimdi o var diye yardım bekliyorsun bu açıdan bak bide odasından çıkmak istemiyordur siz rahatsız olmayın diye e bide yaşı küçüktür napsın hep sizle mi oturcak bırak odasında takılsın keyfine baksın sen o olsada olmasada yemeğinide temizliğinide zaten yapıyordun bakış açını böyle değiştir :)evlendiğimden beri bitmediler
annem biraz eski kafalıdır vallahi yüzüme bakmaz
tayin gibi bir durum olamıyor malesef
Bakış açısı işte çamaşırı bulaşığı ütüsü cabasıO evde kardeşin olmasaydıda sen ev işlerini kendin yapıyordun şimdi o var diye yardım bekliyorsun bu açıdan bak bide odasından çıkmak istemiyordur siz rahatsız olmayın diye e bide yaşı küçüktür napsın hep sizle mi oturcak bırak odasında takılsın keyfine baksın sen o olsada olmasada yemeğinide temizliğinide zaten yapıyordun bakış açını böyle değiştir :)
30 yaşındaKız kardeşinize bir kısmet bulun.(Kaç yaşında bilmiyorum ama)Böylelikle güzelce gitmiş olur,kardeşiniz gidince eşinizin bahaneside kalmaz,kv'de evinde kalır.
Aynen öyle gelcekEylül geldi bile yanı gelecek mi kadın şimdi size istemediğinizi bile bileelaburak
O yaşta insanın ablasının yanında yaşamak istemesinde ilginç.Şimdi bir şey deseniz sizden kötüsü olmaz.Evlenirse güzellikle gider,küslükte olmaz.30 yaşında
bir sene olmadı henüz evleneli biz 7 aylık evliyken kız kardeşim eşim yüzünden yanımıza geldi. Şimdi yorumlarda zorlamı geldi gibi yorumlar gelcek biraz zorla oldu gönül rızam hiç yoktu nasıl mı??
Biz eşimle bir kurumda memuruz kız kardeşimde işsizdi kurumda sözleşmeli personel alımı olurken eşim kardeşime söylememizi önerdi ben hep karşı çıktım tabi ki bir abla olarak onun hayatını kurtarmasına destek olmak isterim, her zamanda olurum ama kendi ailemi de biliyorum ayrı ev açmayacaklarını bizimle kalacağını biliyordum.
HeR neyse eşim söyledi aileme böyle bir durum var diye, bunu yapmasındaki sebepse şuydu anne ve babası hasta insanlardı onların gelişine zemin hazırlamaktı bak ben kardeşine ses etmedim sende benim aileme ses etmeyeceksin diye buna adım gibi eminim çünkü böyle şeyler geveledi ağzında hem annesi de benden önce geliyormuş onuda öğrenmiştim zaten.
Babası yakın zamanda vefat etti tatil konumu okuyan bilir neyse kardeşimin işi oldu sadede geleyim kız kardeşim özünde çok iyi biri fakat hiç bir işe yardımcı olmuyor her iş bende mesela hafta sonu temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim odadan çıkıp napıyonuz demedi, diyemiyorum şu işi yap yardım et diye ablam iş buyuruyor olcak, e haliyle rahat da edemiyoruz bide miyom belası çıktı başıma histeroskopi olcak yoruldum artık kv de gelcek bu kış eşi vefat ettiği için yalnız kalamıyormuş kısacası ben bittim lütfen bir akıl verin bana ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum...
Nişanlıyken hiçbirşey hissettirmediEsiniz cok kurnaz ve sinsi
Nisanliyken boyle planlari var miydi. Daha ilk aylarda kendi ailesini yaniniza cagirmak nedir !
Kimseye kolelik icin evlenmedin.
Meslegin de var. Kardesinle ayri eve cik.. Esle kv de takilsin ana ogul... Hic cekilecek gibi degiller.
Omrunu heba etme
Bende kaldıramıyorum ama beni düşünen anlaman yokKızkardeşinizde düşünce olsa isler yoluna girdikten sonra başka bi eve çıkabilirdi. Mecbur değilsiniz başkalarıyla yaşamaya evlilik kari koca arasında olan evde 3. Kişinin sadece bebek olacağı gercegi vardır. Şahsen ben kaldıramazdim ne kaynana be kız kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?