yapabilir anneme sorarsan korkarmış tek başınaKardeşiniz eve açacak kadar para kazanabiliryor mu ya da evlilik var mı ufukta?
valla şimdilik evlilik durumu da yokKardeşinizin evlenme ihtimali olur mu acaba? Hadi kardeşi evlendirdin, kv yi ne yapacaksın :)
Benim kardeşim rahmetli biraz duygusal bakıyorum olaya yaşasaydı da iş yapmasaydı şurda otursaydı diye
Ama rahmetli kardeşim Yen'i evli kardeşi evinde öyle aylarca kalmazdı ve kesinlikle ailem de izin vermezdi böyle bir şeye
Yazın yalnız kalabilen kadın kışın niye kalamıyor ?cevap 1: 65 yaşında
cevap 2:eli ayağı tutuyor kp felçliydi ona bakıyordu
cevap 3: kışı geçircekmiş eylül-mayıs arası kalcak
Yok yaa akilliya bak senbu öneriyi sundum zaten kp vefat etmeden sundum kendilerine bakamıyorlardı eşimde diyordu bizde kalacaklar düşünün daha birkaç aylık evliyiz istemediler babası ben gelmem dedi dedim ev tutalım onuda kabul etmediler kv ev ayrı olcaksa kendi evimde otururum dedi
Yazın yalnız kalabilen kadın kışın niye kalamıyor ?
Kışları ne oluyor bu kadınlara ?
Ben olsam eşim çok zorluyorsa direk dümdük kaynananın suratına söylerim senle beraber yaşamak istemiyorum diye
inanın kafam çok karışıkYok yaa akilliya bak sen
Otur o zaman sonsuza kadar oturduğun yerde diyeceksin
Kardeşinin kalacağı taş catlasin 1 yıl kaynananin ömür boyu
Çok kurnaz tilki bir esin varmış
En iyisi işi ele alip anneni telefonla arayıp kardeşimi seviyorum onla beraber kalmak istiyorum ama kocam onu bahane edip kaynanam gelecek deseninanın kafam çok karışık
Kafa karışacak bir şey Yokinanın kafam çok karışık
Ayrıca zaten yakına gelin diye kendin demissin illa burnunun dibine girecek lafa gel ayrı ec olursa kendi evinde otururmusinanın kafam çok karışık
+1000Kafa karışacak bir şey Yok
Eşiniz sizi annesiyle bir evde yaşamaya mecbur edemez
Size danışıyor mu soruyor mu hiç ?
İstemediğinizi söylemişsiniz veya belli etmişsiniz bunu bile bile nasıl getirir annesini ?
Kaynana hasta mı, evinde kurt mu kapıyor ?sık sık mümkün olduğunca ziyaretine gidersiniz, yazın şimdi oturuyor da evinde kışın su mu çıkıyor oturduğu yerden ?
Ayrıca kardeşiniz sizde geçici olarak kalıyor diye kaynananızı ömür boyu evinize almak gibi bir minnetiniz de asla Yok !
Kardeşiniz kalacak yeri Yok diye size gelmiş ama kaynana evi var ve eli ayağı uyuyor
Böyle alışırsa kışın verdiği stresi yazın atamazsınız !!
Kadının eli ayağı tutuyorsa sıra İle kalmak niye ?herkesin kendi evi kendi özgürlüğü. ben de bekarken ablamda kalmıştım. 3-4 ay . tamam ablan rahat ediyosunda. insanların evliliğinde herşeylerine şahit olmak zorunda değilsin. yeri gelir kavga ederler. kayınvalide olayına gelince: benimde kayınpeder vefat ett. kayınvalide kızında ve bende sıra ile kalıyor. sürekli ben de çekemezdim. kadının bir zararı yok ama. ne yapıcan anne onlar da sonuçta. işte ben işteyken dersin bugün şu yemeği yapıver. ara ara söylersin. sürekli de olmaz. sonuçta benim annem aynı konumda olsa. abimler gelme dese olmaz. oğlunun evi sonuçta. diğer kardeşler ile sıra ile kalsa. sizin için daha iyi olur. diğerleri de bencillik yapmış. eşiniz kardeşleri ile konuşmalı. ölümlü dünya idare etmeliyiz diye düşünüyorum.
Kadının eli ayağı tutuyorsa sıra İle kalmak niye ?
Böle sıralı daha sinir bozucu, sıra bana gelmesine şu kadar zaman kaldı diye sürekli stres, otursalar evlerinde olmuyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?