İnsana kardeşi yük gelir mi?? (geliyor)

Kardeşinizin evlenme ihtimali olur mu acaba? Hadi kardeşi evlendirdin, kv yi ne yapacaksın :)

Benim kardeşim rahmetli biraz duygusal bakıyorum olaya yaşasaydı da iş yapmasaydı şurda otursaydı diye

Ama rahmetli kardeşim Yen'i evli kardeşi evinde öyle aylarca kalmazdı ve kesinlikle ailem de izin vermezdi böyle bir şeye

valla şimdilik evlilik durumu da yok

Asıl sorun eşin bence sende bunun farkındasın kimse kimsenin evinde kalmasın arkadaş bir kaç gün olur ama devalı nedir ya ben olsam çatlarım sinirden. Eşine açık açık kimseyi istemediğini söyle tabii seni dinlerse kardeşinde eşek kadar olmuş işide var gitsin ev tutsun kendine.

cevap 1: 65 yaşında
cevap 2:eli ayağı tutuyor kp felçliydi ona bakıyordu
cevap 3: kışı geçircekmiş eylül-mayıs arası kalcak
Yazın yalnız kalabilen kadın kışın niye kalamıyor ?
Kışları ne oluyor bu kadınlara ?
Ben olsam eşim çok zorluyorsa direk dümdük kaynananın suratına söylerim senle beraber yaşamak istemiyorum diye

Yok yaa akilliya bak sen
Otur o zaman sonsuza kadar oturduğun yerde diyeceksin
Kardeşinin kalacağı taş catlasin 1 yıl kaynananin ömür boyu
Çok kurnaz tilki bir esin varmış

Yok yaa akilliya bak sen
Otur o zaman sonsuza kadar oturduğun yerde diyeceksin
Kardeşinin kalacağı taş catlasin 1 yıl kaynananin ömür boyu
Çok kurnaz tilki bir esin varmış
inanın kafam çok karışık

Boşanarak kaç kendine 1+1 ev tut bence. hatta stüdyo daire tut kardeşin gelebilir 1+1 olursa

inanın kafam çok karışık
En iyisi işi ele alip anneni telefonla arayıp kardeşimi seviyorum onla beraber kalmak istiyorum ama kocam onu bahane edip kaynanam gelecek desen
Kardeşine bir ev arkadaşı bakmaya başlasan yada apart gibi bir yer
O kırılmasın bu kırılmasın dedikce sen kiriliyorsun

Benim ilk aklıma gelen eğer kardeşinizi istemediğinizi annenize ya da bir şekilde istemeden de olsa belli ederseniz aranız açılır. Anneniz ve kardeşiniz bunu unutmaz. Soğukluk girer. Yine de siz bilirsiniz. Ben abimin evinde 2 gece kaldım mecburiyetten sonra çok rahatsız ettiğimi hissettim. Belki sadece bana öyle geldi. Evinizde kalabilir miyim diye de izin almadım ikisinden de. Zaten 3 ay kalacaktim. Bir işim vardı. İkisi de yapacağım işin gereksiz olduğunu söyleyip durdular. Ben de kalmami istemiyorlar belki de rahatsız ettim diye düşünüp başladığım işi bıraktım. İnsan hissediyor istenmediğini. İlla söylenmesine gerek yok. Belki kardeşimiz de yakında hisseder. Benim hissetmem çabuk olmuştu.

inanın kafam çok karışık
Kafa karışacak bir şey Yok
Eşiniz sizi annesiyle bir evde yaşamaya mecbur edemez
Size danışıyor mu soruyor mu hiç ?
İstemediğinizi söylemişsiniz veya belli etmişsiniz bunu bile bile nasıl getirir annesini ?
Kaynana hasta mı, evinde kurt mu kapıyor ?sık sık mümkün olduğunca ziyaretine gidersiniz, yazın şimdi oturuyor da evinde kışın su mu çıkıyor oturduğu yerden ?
Ayrıca kardeşiniz sizde geçici olarak kalıyor diye kaynananızı ömür boyu evinize almak gibi bir minnetiniz de asla Yok !
Kardeşiniz kalacak yeri Yok diye size gelmiş ama kaynana evi var ve eli ayağı tutuyor
Böyle alışırsa kışın verdiği stresi yazın atamazsınız !!

inanın kafam çok karışık
Ayrıca zaten yakına gelin diye kendin demissin illa burnunun dibine girecek lafa gel ayrı ec olursa kendi evinde otururmus
Hanfendiye iyilik de yaramiyor
Kaynanan geldiği anda sen çik git o evden
Kocan elaleme karşı bak kadının kiz kardeşini evinde tuttu daha ne yapsın diye

En iyisi hepsini evinize bırakın , siz çekip gidin . Birbirlerini yesinler... Ev sizin mi onların mı belli değil . Kv sizde kalma durumu kalıcıysa yakınlarda bir ev tutun . Ev ev üstüne olmaz . Kardeşin de bir şekilde ev arkadaşı bulsun . Ayrı eve çıksın .

+1000
Kardeşin kalacağı ya evlenene kadar ya tayini baska yere çıkana kadar ondan sonra ben senin kardeşini getirdim diye ömür boyu kaynanayla burun buruna vir yaşam
En iyisi benim kardeşim de kalmasin senin annende gelmesin diye tüm kapıları kapamak

herkesin kendi evi kendi özgürlüğü. ben de bekarken ablamda kalmıştım. 3-4 ay . tamam ablan rahat ediyosunda. insanların evliliğinde herşeylerine şahit olmak zorunda değilsin. yeri gelir kavga ederler. kayınvalide olayına gelince: benimde kayınpeder vefat ett. kayınvalide kızında ve bende sıra ile kalıyor. sürekli ben de çekemezdim. kadının bir zararı yok ama. ne yapıcan anne onlar da sonuçta. işte ben işteyken dersin bugün şu yemeği yapıver. ara ara söylersin. sürekli de olmaz. sonuçta benim annem aynı konumda olsa. abimler gelme dese olmaz. oğlunun evi sonuçta. diğer kardeşler ile sıra ile kalsa. sizin için daha iyi olur. diğerleri de bencillik yapmış. eşiniz kardeşleri ile konuşmalı. ölümlü dünya idare etmeliyiz diye düşünüyorum.

Vala söyleyeceksin canm olur mu öyle şey .. ben ablamın yanında kaldım biraz o söylemeden ben direk ise girisiodm ya da ablam direk mutfağı sen hallet fln diodu. Soylemelisin bence

iş buyurun tabi kardeşe de söylemeyeceksiniz pes yani siz yaparken hadi bakalım sende bunu yap diyin yapsın oh valla

Kadının eli ayağı tutuyorsa sıra İle kalmak niye ?
Böle sıralı daha sinir bozucu, sıra bana gelmesine şu kadar zaman kaldı diye sürekli stres, otursalar evlerinde olmuyor mu ?

Kadının eli ayağı tutuyorsa sıra İle kalmak niye ?
Böle sıralı daha sinir bozucu, sıra bana gelmesine şu kadar zaman kaldı diye sürekli stres, otursalar evlerinde olmuyor mu ?

hayır bide tek çalışan gelini benim benim yakınımda komşuları var ben işe gidicem kekler börekler günler gırla gidicek benim evimde ben yokken ister bencillik diyin ister demeyin gönlüm razı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…