- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Ya ben bir kere veterinere gittim ilaç yaptılar üzerime bulaştı ama kokuyu çıkarmak için bir imkanım yoktu sokakta öyle otobüse bindim çok utandım kadının Biri bana bakıp ilaç kokuyor burda falan dedi ben çok mahçup oldum ama elimde olan bir durum değildi
Bazen böyle şeyler de olabiliyor
bu konuyla capsinin uyumuna bayıldım yalnızaynen, toplu taşımaya tövbeliyim ben.. elimden gelse yaz ayında evden bile çıkmam.. hava kokuyor yahu böyle bir şey var mı yıldım.
aynı film canım ismide hafızamdan gitmiyor ama millet izlemeye kalkar hafızalarından gitmez nereden izledim diye beddua alırım diye yazmadımEvet filmin adı "Koku"
çok etkilendiğim bir filmdi.
bu konuyla capsinin uyumuna bayıldım yalnız
Benimde çok etkilendiğim bir filmdi koku filmiEvet filmin adı "Koku"
Bir de kimi insanların teni kokuyor ya
kuzenimin öyleydi mesela.
tatile gitmiştik bir keresinde kız duştan çıkıp giyinip oturdu.. yarım saate kaldı kalmadı ter kokusu geliyordu..
ama bilinçli olarak pis gezenler cidden mide bulandırıcı. yaz günü aynı kıyafet 2 kere giyilmez ya
hele erkekler daha da ağır kokuyor.
Evet filmin adı "Koku"
O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil
fakir edebiyatı yapılmasa şaşardım zaten.banyosu olmayanmış.Allah aşkına yüzde kaçlık bi dilim onlar?hem hamam var gitsin yıkansınlar.ellerinde son model telefonu olan kokarcaların da banyosu yok heraldeofficim banyosu yoksa diyor arkadaş allah aşkına banyo yoksa suda mı yok insan istesin kendine dikkat eden birisi olsun bir şekilde mis gibi olur yahu
illa muhalefet olmak adına olmaycak şeyler yazılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?