- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.882
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bilgi birikimi , görgü, çevre vs insanda temel degisiklikler yapabilir ancak kalbi , karakteri kötü insan değişmez illa patlak veriyor.Kızlar bunu genel olarak soruyorum, sürekli bu soru kafamda dönüyor, insanlar değişmez mi gerçekten ? 7sinde neyse 70inde odur diye bir atasözü var. Ama kendime bakıyorum yıllar içerisinde bambaşka biri olmuşum. Bana kalırsa her insan her gün değişiyor ama bu sanırım temel huyları mı kasteden bir Görüş. Siz ne düşünüyorsunuz ? İnsanlar asla değişmez mi ?
Güzel bir yorumYetişkin olmak aslında kendimizdeki kötü huyları bastırmayı öğrenmektir bence. O yüzden olgunlaştıkça değiştiğimizi düşünürüz ama aslında bize kötü gelen huyları bastırmayı öğrenmişizdir. O yüzden insan elbette bunun farkında olursa değişir ama bazı insanlar ben buyum beni böyle kabullensinler şeklinde davranmayı alışkanlık edindikleri için hep aynıdırlar
Insan çevresindeki 5 insanın ortalamasıdır. Huylar kökten değişmez belki ama genel olarak bulunduğu ortam, edindiği çevreye göre değişebilir bence.Kızlar bunu genel olarak soruyorum, sürekli bu soru kafamda dönüyor, insanlar değişmez mi gerçekten ? 7sinde neyse 70inde odur diye bir atasözü var. Ama kendime bakıyorum yıllar içerisinde bambaşka biri olmuşum. Bana kalırsa her insan her gün değişiyor ama bu sanırım temel huyları mı kasteden bir Görüş. Siz ne düşünüyorsunuz ? İnsanlar asla değişmez mi ?
İnsanlar değişebilir ama insanları biz değiştiremeyiz.Kızlar bunu genel olarak soruyorum, sürekli bu soru kafamda dönüyor, insanlar değişmez mi gerçekten ? 7sinde neyse 70inde odur diye bir atasözü var. Ama kendime bakıyorum yıllar içerisinde bambaşka biri olmuşum. Bana kalırsa her insan her gün değişiyor ama bu sanırım temel huyları mı kasteden bir Görüş. Siz ne düşünüyorsunuz ? İnsanlar asla değişmez mi ?
Eğer değişim kendimiz içinse yani hayatının dönüm noktası olan bir olay yaşamıssındır ve bu olay seni çok etkilemiştir artık o eski kişi olmak istemiyorsun. İnsanlara karşı tavırların , duruşun , fikirlerin değişiyor. Hayat tecrübelerin aslında seni değişime itiyor.Kızlar bunu genel olarak soruyorum, sürekli bu soru kafamda dönüyor, insanlar değişmez mi gerçekten ? 7sinde neyse 70inde odur diye bir atasözü var. Ama kendime bakıyorum yıllar içerisinde bambaşka biri olmuşum. Bana kalırsa her insan her gün değişiyor ama bu sanırım temel huyları mı kasteden bir Görüş. Siz ne düşünüyorsunuz ? İnsanlar asla değişmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?