İnsanlar neden bu kadar meraklı ve bilmişler?

bizim öküz anlayışsız insanımız... insanı insan gibi kabul etmek işlerine gelmiyor... öle bakanları alcan afrikada bir köye koycan tek farklı kendileri olsun milletde onlara gülsün... gerzekler... takma sen tatlım ömür boyu mutlu olD

Takmıcaksın canım.başka yolu yok.duymıcaksınız.malesef türkiye de cahil dememek lazım çünkü aslında çok çk iyi biliyolar ama görgüsüz çok..kıskançlıklarından mı desem hayatlarındaki mutsuzluktanmı bilemicem..ben yolda giderken engellli değişikk biriyle bile karşılaşsam bırak laf söylemeyi bakmamayı tercih ediyorum..gözle yemenin anlamı yok.Herşey allahtan

çok üzlüdüm eşiniz için
ne kadar incitici sözler sarfetmişler
keşke türkçe anlamıyo olsa

hadi nasıl tanıştığınızı filan merak edip sorabilirler ama nerden buldunuz bunu gibi tabirler çok saygısızca gerçekten

Niye bu kadar kendimizi asagiliyoruz bilmem. Yok okuz yok cahil. Anlatilan konudaki insanlar cok dusuncesiz davranmis evet ama bu kadar genelleme yapmaya gerek var mi? mekanik bi toplum degiliz.cok uluslu bir toplum da sayilmayiz. Insanlara farkli geliyor dogal olarak. Tanisma hikayebiz nedir diye sormak yerine nerden buldun bunu diye sormalari insani incitebilir ama diger arkadaslarin atip tutmalari komik gercekten. Cogumuzun anne babasi bu tarz konusanlar. Misal benm annem sorar nerden buldun bunu diye. Bize bir yabanci gelin gelme ihtimali vardi annem cildirdi turkiyede kiz mi yok diye. Anadolu insani budur arkadas kabullenmek gerek bazen.

Hintli oldugunu gizleyip Yunanli demissin diger konunda. Sen kendin bile adamin irkindan utanmissin gibi geldi bana... Neden oyle dedigini bizden once durustce kendine acikla.
Sonra da once kendi kompleksinden arinman lazim. Sonra bu laflari takmamak daha kolaylasir zaten.

Benden iyi anlayan olamaz emin olun.Aynılarını bende yaşadım yaşıyorum hemen hemen her gün.Bende hiç bir yabancıdan böyle birşey görmedim bu kadar meraklı olmaya ne luzum var kendilerine malzeme çıkarmak amaçları.Evet bende eşimin ülkesindeyken böyle bir durumla karşılaşmadım merak edenler daha çok kültürümü öğrenmeye çalışıyordu.Burada ise tam tersi insanın özelini deşifre etmeye çalışıyorlar.

Keşke hikaye duymak isteseler direk erkek koca adam bana sünnetlimi diyor.Bir kadına sorulacak sorumu Allah aşkına.İnsanlarda utanmada kalmamış.Kadınlar azıcık samimi olsan acaba birşeyler yaşarken nasıl yaşıyorsunuz diye soruyor yabancı ya ondan merakları uyanmış.Daha bir sürü şey işte midem bulanıyor.

Gerçekten çok kötü bir durum kocaman adam dışarı çıkamıyor sürekli gözlerle taciz ediliyor.Başka arkadaşa yazdığım gibi sünnetlimi diyor bunu soran erkek ve bana soruyr varmı böyle birşey ?

Keşke mesaj atsaydınız :)) benim sıkıntım bana nasıl tanıştınız yada tanışma hikayemizi merak edenlere değilde daha çok nereden buldun.Bunca Türk erkeği var neydi derdin ? veya sünnetlimi namaz kılıyor mu ? bu aşırı özele kaçan sorulara kızıyorum.Kadınların yatak odası maceralarımızı merak etmesine kızıyorum.Evet Hindistan çok farklı bir yer :) alışınca insan çok seviyor :) Filmlerinide eşimle sürekli izleriz.Sizin olayınızda baya komikmiş sanırım insanlar yabancı ırktan olan insanları çok farklı değişik boyutta görüyor :)

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Sizin adınıza da çok üzüldüm.Etrafımızda maalesef bu tür insanlara rastlamak muhtemel.Evlenirsiniz ona yorum ayrılırsınız biz demiştik ama sana her olasılık için cevapları var yani.Benim ailem problem yapmıyor millet üzerine vazife ediniyor.

Allah yardımcınız olsun.Yorumunuz için teşekkür ederim..Sizin durumunuz daha zor çünkü toplumdaki bazı şahıslar karşıdaki insanın yerine koymuyorlar kendilerini.O kadar dikkatliler ki bir bayanın bacağında engel vardı adamlar kadınlar gelen geçen nasıl bakıyor.Bir kere bir adamın yüzü yanmış sürekli bakışlar çok üzüldüm ama engelli hanıma yadayüzü yanmış adama değil.Onlara o şekilde bakan gözleriyle taciz eden insanlara acıdım.Keşke gidebilsem Londra'ya ama annemi bırakıp gidemem zaten o yüzden buradayım..

Evet aynen öyle muhtara gitmiştik adres bildirimi için sordu Hindistan nasıl bir ülke?Hristiyanla müslüman iyi geçiniyor mu'' diye.Bende dedim ''tabi eşimin müslüman arkadaşları,hristiyan hindu arkadaşları var ama gayet araları iyi komşularıyla iyiler hristiyan müslüman olsun birbirlerinin dinine saygı duyarlar''.Muhtar bey ''desene bizim daha çok yol kat etmemiz gerek'' dedi.''Fakir ülke diyoruz ama adamlar içlerinde bu meseleyi halletmişler biz hala alevi sünni ayrımı yapıyoruz aynı dinden olduğumuz halde'' dedi..Ben türm Türk halkına mal etmiyorum bu olayı ama büyük kısmında var bu maalesef.

Allah yardımcınız olsun ve bol bol sabır versin.Annenize de acil şifalar dilerim.Daha önceki arkadaşlara yazdığım gibi benim sorunum sizinki kadar büyük değil.Sizin için ne kadar zordur özellikle anneniz için.Çok cahil insanlar var yazık.Ben onlara acıyorum asıl.

Hayır eşim çok sevimli sıcak kanlı çok ta güler yüzlü.Akrabalarımın hepsi çok sever kendini zorla sevdirir.Ama işte sıkıntı sizin gelininiz yabancı gelin bizimki yabancı damat.Bizim ülkede bir kadının yabancıyla evlenmesine karşı ön yargı maalesef hala devam etmekte.Ama erkek evlendiğinde böyle sıkıntı yapmıyorlar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…