İnsanlar neden sürekli bir çekememezlik içinde?

Hoşgeldin e gelmek istediler

Kocamla ilişkimi görüyorlar ondan... İş yerine gelip gidiyor

Siz de mi benim gibi onlar gibi cekemiyosunuz? İtiraf edin lütfen

Diğer konuları da böyle hep ovunmeli. Kocasının yüksek maaşı var diye onu al bunu al diyolarmis. Nerden biliyolarsa maaşını herhalde kıskançlık 6. Gorulerini açtı

Kocamla ilişkimi görüyorlar ondan... İş yerine gelip gidiyor

is yerine geliyor diye iliskinizi goruyorlar. Kimin kocasi iş yerine gelip herkesin içinde abuk sabuk davranir ki? :))))
Ya da soyle soyliyim is yeri ortaminda iliskinizi gosterecek napiyorsunuz ki

Kiskanildigini sanmiyorum sen kendini kiskanilacak biri olarak gordugun icin ne deseler "ayyy kiskaniyorlar" modundasin

İyi niyetli olan bir insan kötü gördüğünü bile demez hayirli olsun der güle güle oturun der sürekli eleştirir tarzda konuşmaz bu tip insanları evinizden uzak tutun aman ha nazara gelmeyin mutluluklar❤

İnsanlara her şeyinizi anlatırsanız onlar da yorum yapar. Aynı işyerinde 4,5 senedir aynı insanlarla çalışıyorum. Boşandım, bir sürü olay yaşadım, hiçbirinden haberleri bile yoktur. Üstelik eski eşim hepimizin yöneticisi olduğu halde. Hiç bir özelimi anlatmam kimseye, onlar da yorum yapamaz haliyle. Siz hem anlatıyorsunuz hem beni kıskanıyorlar diyorsunuz.

Siz ayni isyerindeyken iliskinizi anlayamamislar. Konu sahibinin esi arada isyerine gelip gittigi icin ordan anlamislar iliskilerinin ne kadar mukemmel oldugunu yoksa konu sahibi asla anlatmiyormus.

Ben cocuk yokken neden ucretsiz izne ayrildiginizi merak ettim.
Sorunuza gelince kiskanmis olabilirler. Insanlarin genelinde vardir bu. Cok guzel, gule gule otur deyip gececeklerine bu sekilde tepki veriyorlar

İnsan bu yani özenmiş olabilirler bence bi fesatlık besleseler dile getirmezler. Ben de bi çok şeyi yapamadım evime ve en yakın arkadaşıma gittiğimde "ayy çok güzel ben de böyle yapmak isterdim ama inşallah fırsatım olduğu zaman" desem çekememezlik olarak mi algılanacak?

Ben cocuk yokken neden ucretsiz izne ayrildiginizi merak ettim.
Sorunuza gelince kiskanmis olabilirler. Insanlarin genelinde vardir bu. Cok guzel, gule gule otur deyip gececeklerine bu sekilde tepki veriyorlar
Özel bir durumum olduğu için ücretsiz izne ayrıldım. Sağolun.

İşteee bebeğim öyle dersen çekememezlik olmaz... Bunlar öyle demediği için çekememezlik oldu

ANLATMIYORUM ARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…