İnsanlar neden sürekli bir çekememezlik içinde?

Davranışlarınızda belki sizin fark etmediğiniz üstten bakma durumunuz olabilir mi?
Size normal gelen ama karşı tarafın kendini beğenme olarak algıladığı??

Bugün de kendimi övdüm çok şükür alttan alta zayıfım evimi istediğim gibi dizayn ediyorum çocuk yok hayatımı rahat yaşıyorum mesajı vermek için fazla uğraşmışsınız

bunlar dert mi şimdi
Ayyy kızlar bi gidin yaaa. Hay dilimi eşek arısı soksaydı da demez olaydım... Dert mi yarıştıracağız? Hayata dair ciddi dertlerimi de tutup buraya yazacak halim yok. Bana da öylesi saçma geliyor. Sinir ettiniz sabahtan beri vır vır vır... Sıkıldıysan okuma. Ne diye yorum yapıyorsun bir de. Hayret bir şey yaaa.

Ama bu bayanlar sürekli olarak fiziğime giyimime kocamla olan ilişkime '' Çocuk olunca değişirsin '' diyorlar... Yahu tamam bunun ben de bilincindeyim de bu kadar da söylenmez ki...
Hı hı evet bu mesaj gayet açık siz de bizi güldürdünüz gözlerimizle. Allah hep güldürsün

Bu ne biçim bir üslup? Bu şekilde yazma hakkınız yok terbiyenizi takının. Biraz bu bölümde açılan konuları okumanızı tavsiye ederim.

İşteee bebeğim öyle dersen çekememezlik olmaz... Bunlar öyle demediği için çekememezlik oldu
Birinin evine gidiyorum misal, gördün mü koltuğu şundan, televizyonu bundan... Vallahi oturdugum koltugun rengini sorsan bilmem hic dikkat etmem. Bu birinin evine gidince farlarını açıp etrafı süzen insanlara sinir oluyorum bence bu kötü niyet. Kendini övmek için de buraya konu açtığını düşünmüyorum o zaman gelir buraya evinin özelliklerini sahip olduğun eşyaları anlatırdın.
Öyle konuşanlara bütçemiz bu kadara yetti allah size daha iyilerini versin de geç.

bende ilk atandiğım zaman tuhaf geliyordu her sozleri ama artik alıstım takmıyorum.

biraz zaman gecsin sizde alısıp takmayacaksınız.

soyledikleride cok uc seyler degil.

siz 8 bayansınız biz 40 bayanız erkek ogretmen yok denecek kadar az.her turlusu var. kimi eviyke ovunur kimi kocasiyla kimi cocuguyla. bana artik normal geliyor.

amaaan canımburda bile cımbızla laf seçip zenginliğini göstermek için konu açmışsın diyenler oluyor.
boşver, ben de yeni evliyim, bilmiyorumkimse böyle yorum yaptı mı, yaptıysa da hatırlamıyorum bile, o kadar önemsiz benim için.

ben böyle beğendim böyle yaptım, sen de öyle yap, hımm olur tabii de geç.

bana evlenince gezecek vaktin olmayacak, işten geleceksin, yemek çay, eskisi gibi dışarı çıkamayacaksın diyorlardı. şu an daha çok geziyorum. çocuk olunca ne olur bilmiyorum, muhtemelen bebekli hayata adapte oluruz.

Sizi dislamislar caktirmadan. Cunku genelde bircok isyerinde sonradan gelen calisani dislayan bir grup kanka toplulugu oluyor. Siz bir de simdi cocuksuz yeni evli falan olunca gizli bir imrenme de olmustur, onun verdigi kiskanclikla surekli laf sokmalar olabilir. Size tavsiyem, hadi bir kere davet etmissiniz eve,ben olsam hicbirini birdaha davet etmem, gereksiz. Havadan sudan konular disinda baska muhabbet kurmam,hayatimda ilgili hicbir detayi paylasmam. Ve sosyal medya hesaplarimdan oblari takip de etmem, onlar beni takip ediyorsa da takipten cikaririm.

Çok yakın arkadaşım çok da sevdiğim birisi yurtta kalırken kıyafet vs üzerinden böyle yapardı bana ama kötü Bi niyet sezmezdim hani hoşuna gittiği için aa çok güzelmiş der mesela tarzını bana göre yapardı filan ben de huyunu bildiğim için çok sorun etmezdim. Ama evinize böyle yapılınca haklısınız benimde hoşuma gitmezdi

Hahhh Ayyynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…