- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi karalahana06
-
Ahahahahhaaahha Güldürdünüz valla zayıf da değilimBugün de kendimi övdüm çok şüküralttan alta zayıfım evimi istediğim gibi dizayn ediyorum çocuk yok hayatımı rahat yaşıyorum mesajı vermek için fazla uğraşmışsınız
Pek zannetmem çünkü aşırı pısss bir tipim.Davranışlarınızda belki sizin fark etmediğiniz üstten bakma durumunuz olabilir mi?
Size normal gelen ama karşı tarafın kendini beğenme olarak algıladığı??
Evet evet evet..... Sabahtan beri neden yazıyorum sanıyorsunuzNasil durduk yere...
Hic muhabbet yokken sessizliğin icinden çıkıp mi soyluyor?
Ayyy kızlar bi gidin yaaa. Hay dilimi eşek arısı soksaydı da demez olaydım... Dert mi yarıştıracağız? Hayata dair ciddi dertlerimi de tutup buraya yazacak halim yok. Bana da öylesi saçma geliyor. Sinir ettiniz sabahtan beri vır vır vır... Sıkıldıysan okuma. Ne diye yorum yapıyorsun bir de. Hayret bir şey yaaa.bunlar dert mi şimdi
Hı hı evet bu mesaj gayet açıkAma bu bayanlar sürekli olarak fiziğime giyimime kocamla olan ilişkime '' Çocuk olunca değişirsin '' diyorlar... Yahu tamam bunun ben de bilincindeyim de bu kadar da söylenmez ki...
Bu ne biçim bir üslup? Bu şekilde yazma hakkınız yok terbiyenizi takının. Biraz bu bölümde açılan konuları okumanızı tavsiye ederim.Ayyy kızlar bi gidin yaaa. Hay dilimi eşek arısı soksaydı da demez olaydım... Dert mi yarıştıracağız? Hayata dair ciddi dertlerimi de tutup buraya yazacak halim yok. Bana da öylesi saçma geliyor. Sinir ettiniz sabahtan beri vır vır vır... Sıkıldıysan okuma. Ne diye yorum yapıyorsun bir de. Hayret bir şey yaaa.
Ama siz de yani sürekli o dert mi bu dert mi... Hoş değil. Üslubum için özür dilerim de sinirlerim npzuldıBu ne biçim bir üslup? Bu şekilde yazma hakkınız yok terbiyenizi takının. Biraz bu bölümde açılan konuları okumanızı tavsiye ederim.
Birinin evine gidiyorum misal, gördün mü koltuğu şundan, televizyonu bundan... Vallahi oturdugum koltugun rengini sorsan bilmem hic dikkat etmem. Bu birinin evine gidince farlarını açıp etrafı süzen insanlara sinir oluyorum bence bu kötü niyet. Kendini övmek için de buraya konu açtığını düşünmüyorum o zaman gelir buraya evinin özelliklerini sahip olduğun eşyaları anlatırdın.İşteee bebeğim öyle dersen çekememezlik olmaz... Bunlar öyle demediği için çekememezlik oldu
hmmm o zaman biraz tuhaf tabiEvet evet evet..... Sabahtan beri neden yazıyorum sanıyorsunuz
Hahhh Ayyynen öyleamaaan canımburda bile cımbızla laf seçip zenginliğini göstermek için konu açmışsın diyenler oluyor.
boşver, ben de yeni evliyim, bilmiyorumkimse böyle yorum yaptı mı, yaptıysa da hatırlamıyorum bile, o kadar önemsiz benim için.
ben böyle beğendim böyle yaptım, sen de öyle yap, hımm olur tabii de geç.
bana evlenince gezecek vaktin olmayacak, işten geleceksin, yemek çay, eskisi gibi dışarı çıkamayacaksın diyorlardı. şu an daha çok geziyorum. çocuk olunca ne olur bilmiyorum, muhtemelen bebekli hayata adapte oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?