Merhaba sevgili KK üyeleri uzun zamandır ücretsiz izindeydim. Bayram dönüşü tekrar çalışmaya başladım. Bulunduğumuz ile tayin olalı 1.5 sene falan oldu ve çalıştığım birimdeki en genç insan benim. Benden sonraki genç memur ile aramızda 10 yaş falan fark var ve 8 bayan aynı birimde bir arada çalışıyoruz.... Biz yeni evliyiz ve henüz çocuğumuz yok. İş yerindeki insanlar sürekli bir şekilde '' Biz de ilk evlendiğimiz zaman böyleydik. Sonra çocuk oldu. Seni de göreceğiz '' şeklinde tavırlar takınıyorlar... Oysaki benim bu yönde bir şikayetim veya övünme durumum yok. Allah inşaallah hayırlı zamanda bana da nasip eder...
Ama bu bayanlar sürekli olarak fiziğime giyimime kocamla olan ilişkime '' Çocuk olunca değişirsin '' diyorlar... Yahu tamam bunun ben de bilincindeyim de bu kadar da söylenmez ki... Size bir örnek vereceğim mesela... Evimizdeki odalardan birini şark köşesi gibi yaptık böyle otantik falan . İşte bunlar misafirliğe oturmaya geldiler . O odayı da gördüler. Daha ben ağzımı açmadım diyorlar ki '' İstesek biz de odalardan birini böyle yaptırırız ama müsait odamız yok ''. Ondan sonra mutfak balkonu cam balkon bizim. Oraya ahşap masa sandalye aldık. Onu gördüler. Yine ben daha bir şey demeden . ''Ayyy biz balkonumuz cam balkon olmadığından ahşap almayacağız. Plastik alacağız." dedi içlerinden biri... Sürekli bu moddalar. Özellikle bir tanesi her şeyimizi kıyaslıyor... Ezik mi duruyorum acaba. Sanki bize yakıştıramıyorlar hiçbir şeyleri.
Ben olsam süpürgeyi Dyson alırdım. Ben olsaydım tencereyi Tefal alırdım bilmem ne bilmem ne