İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Evet örneğin yemekhane sırasında etrafımız insan doluyken... Veya vatandaş gelmiş işlemi benim masada ise... Yani bayağı bayağı sesli
Uzun yillar acik ofiste calistim,duymak istemedigim hic bir seyi duymadim. Canim istemezse o ortamdaki hic bir seyi duymam ben. Siz de duymayabilirsiniz esasinda. Ya da en fazla gurultu etmeyelim arkadaslar lutfen diye uyarabilirsiniz.

Haha hosuna gitmeyen eyvallah der teyzeyede is yerinde diyemezsin eyvalllah diye
2 kişi ne derece saçma muhabbetin içinde olursa olsun, bu konuyu burda konuşamazsınız deme yetkimiz yok. Kısık sesle konuşmaları rica edilebilir en fazla.
Böyle bişey konuşmuyoruz, uyduruyor denirse kötü olur

Valla ayıp mı terbiyesizlik mi bilmem ama bana göre bayağılık... benimde eski çalıştığım yerde vardı böyle bir kaç kadın,konuşurlar sonra bana bakıp "ay bak utandı bekar kız bu susun" derlerdi ozaman ağızlarına çakasım gelirdi ... hatırlayınca bile o ana gidip sinirim bozuldu

Hahhhh aynıı

. Bu kişisel bir durum. İnternetten açıp kamasutrayı araştırdığımda bunu kimse görmez ve bilmez. Kimse rahatsız olmaz. İnternetle aramda kalır kimseyi ilgilendirmez. Ahmet abinin performansını öğrenmekle alakası bile yok

Şahsen arkadaş cevremin cinsel hayatını bile dinlemek istemem. Ne gerek var. Birde kıyaslıyorlar diyorsunuz.ya ne utanç verici birşey aslında. Seks iyi güzel hayatın bir parçası ama bunu lak lak konusu yapmaya ne gerek var. Ben bu yüzden bir arkadaşlığımi da bitirdim hatta. Bir arkadasim (erkek) sürekli lafı cinsellige getiriyordu. Bir kac defa rica ettim konuyu değiştirsin diye. Eşi ile cinsel hayati anlatmak istiyordu. En basit sözümü cinsellige getiriyordu. En son eşimle olan cinsel hayatımla ilgili soru sormaya başlayınca patladim ağzının payını verip engelledim. Ya insan bu kadar vizyonsuz mu olur? Onada sordum: hic mi kitap okumuyorsun? Film izlemiyorsunuz? Hic mi başka sohbet konun yok? Diye. Yani insan gerçekten sıkılır. Aynısı iş arkadaşlarıniz icin de geçerli.

Hayır hayır öyle bir şey değil... Argo tarzı ve rahatsız edici... Yani eşlerinden o kadar detaylı bahsediyorlar ki... Anlatamıyorum burada işte
Muhtemelen eşlerini de tanıyorsun. Onlar bu şekilde anlattıktan sonra o adamlarla karşılaşmak da korkunç olmalı.
Mevzu cinsellik de değil. Tek özelimiz cinsellik değil çünkü. O kadınlar konuşurken " benim kocam burnunu karıştırır, sifonu cekmez......" deseler de aynı şey. Adam bunu sadece karısının yanında yapmış ama karısı kocasının kusurlarini gırgır adı altında herkese reklam etmiş. Herkes öğrenmiş yani
Ve bunun da normal olduğunu kimse iddia edemez.

Tamam. Bir önceki sorumu tekrar yöneltmek isterim. Öyle bişey yok, uyduruyor denirse?
Dinlenilen sayısal istatistiklerle ispat yapılamaz öyle değil mi

Onceden ses kaydi alirim.. kaldiki patrona yanliz gidip solerim, biraz ikna kabiliyetim yuksektirde pstronun bana inanmama sansi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…