İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Bende ondan bahsediyorum. Kimse görmesin kimse bilmesin benim araştırdığımı ama diğer tarafta bu konuyu konuşanlardan da çok rahatsızım demek. Doğal bir şey bu.
Biri yemek tarifini internetten alır, diğeri ayşe teyzeden. İşin özünde kimsenin amacı ahmet abi değil.

İddia ederler valla her şeyi bekler oldum ya da o zaman buraya da yazma derler

Yok artik bacim

Yemek tarifiyle kıyaslanacak bir konu olduğunu düşünüyorsan haklısın. ayşe teyzeden dinlemek istemiyorsan keşkül tarifini , internete de bakma çünkü riyakarlık oluyor bence ahmet abiye dair merak da sözkonusu burda. Birilerinin derdidir büyük ihtimalle

İddia ederler valla her şeyi bekler oldum ya da o zaman buraya da yazma derler
Burada kimse birbirini tanımıyor.
Ama öteki türlüsü " vay be demek ki mukadderin kocası erken boşalıyormuş, bir de horluyormus, üstüne gaz da çıkarıyormuş"
mukadderin kocasıyla da günde iki kez karşılaştığını düşün. Ne hissedersin?

Alakayı kuramadım. Tarifi soranı ayıplayıp terbiyesiz be dediğim gün kendimde araştırmam

Ayyy utanıyorum hem de nasıl hiç hoş değil hiç

İş hayatımda çok gördüm böyle tipler; öğrendiğim net bir şey var , yapamayanın diline vuruyor direk size anlatıyorlarsa duymak istemediğinizi belirtin yok çevrenizde konuşuluyorsa o an için ortamı değiştirin

Bence duyması bile yetmiştir, kimi insanın tahammülü olmaz bu tür muhabbetlere. Bağrındıkları için duymak zorunda kaldığını sanıyordur.
Ya surekli oldugunu dusun.. ahmet amcayla ayfer teyze nasil yapiyolar bunu neden surekli dinlemek zorunda olayim is yerinde? Valla bunu normal karsilamak bile bana gore tuhaf..

Yüksek ses kast ettim bağırma derken
Anlıyorum.
Siz çekmek zorunda değilsiniz, onlar da karikterleri doğrultusunda haz aldıkları bu muhabbetlerini sonlandırmak zorunda değiller. Her iki tarafı kurtaracak çözüm yolu elbet vardır. Ama siz çözüm yolu aramıyorsunuz, sadece durumun bakış açınızca onaylanıp onaylanmadığını merak ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…