• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara iftira atanlara dayanamıyorum

cirkinnnn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
354
9
0
Yalova
ben insanlara iftira atanlara dayanamıyorum
görmedikleri şeyi bile iddia eden dalga geçenler özellikle hepsini Allaha havale ettim...
siz napıyorsunuz ?

ben insanlara iftira atanlara dayanamıyorum
görmedikleri şeyi bile iddia eden dalga geçenler özellikle hepsini Allaha havale ettim...
siz napıyorsunuz ?

Bende nefret ediyorum bunlardan, bize ne diyorlarsa aynısını da yapmamışken onlara desinler inşallah. Yalandan da iftiradan da tiksiniyorum artık, bide karşındakilere saçmalamayın böyle birşey yok dediğinizde size inansalar bile tereddüttle kalıuorsunuz ya; ya inanmamışsa diye, oda iğrenç bi durum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende nefret ediyorum bunlardan, bize ne diyorlarsa aynısını da yapmamışken onlara desinler inşallah. Yalandan da iftiradan da tiksiniyorum artık, bide karşındakilere saçmalamayın böyle birşey yok dediğinizde size inansalar bile tereddüttle kalıuorsunuz ya; ya inanmamışsa diye, oda iğrenç bi durum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AMİNNNN diyorum en derininden

Konuyu insanlara "iftar" atmak olarak okumuşum :27:

Sallamıyorum. herkes kendini bilir

Zaten iftirayı seven birinin olduğunu düşünmüyorum. Sevse de ben de iftira atıyorum iftira çok güzel bir şey diyen bir insan çıkacağını hiç düşünmüyorum şurda.

fotograf sızın mı, eski konunuz aklıma geldide :) iftira evet oldukca kotu bır durum.

Zaten iftirayı seven birinin olduğunu düşünmüyorum. Sevse de ben de iftira atıyorum iftira çok güzel bir şey diyen bir insan çıkacağını hiç düşünmüyorum şurda.

çıkmaz ama ifitra atan vardır yüzde 50 den fazla insan bu ülkede kötü düşünceli bence .. neler neler söylüytolar ben utanıyorum bazen duyunca acıyorum

Allah'a havale ederim, bu dünyanın bir de ahireti olduğunu düşünüp bu yapılanın cezasız kalmayacağını düşünür rahatlarım. Herkes yaptığını öder, unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X