• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara iftira atanlara dayanamıyorum

Allah'a havale ederim, bu dünyanın bir de ahireti olduğunu düşünüp bu yapılanın cezasız kalmayacağını düşünür rahatlarım. Herkes yaptığını öder, unutmayın.

özellikle erkeklerin kadınlar hakkında konuştukları attıkları pis laflardan midem bulanıyor keske bu dünyada da bulsalar cezalarını canım

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=35523 o zaman neden yarışıplak kadın fotoları yüklüyorsun? benzemek için buraya yazmak yerine benze ve burada kendi fotonu paylaş ozaman..:53: bu arada bu fotolar arkadaşın eklediği fotolar :60:

yarı çıplak dediğiniz bikinili kız
siz plajdakileri görmüyrosunuz yada mankenleri sanırım hiç. ben sporcuyum ve spor yapıyorum motivasyon fotosu onlar zaten .. hiçte ayıp değil açıkta bişi yok

rus hollandalı kızlara benzemek istiytorum adlı konumda bana erkek falan demişlerdi ya herkes beni sapık sandı
sende demiştin sanırım diye hatırladım

Haaa hatrladım.:)ama sende öyle türk milletini aşaglarsan tabiki bunları duyarsn.bende dkkatimi çekti bizde rusa laf diyince savunuydun:)))

ben burda ne soruyorm arkadaş amacı kavga etmek ben sanki foto yükleyemem izin almam lazım anlamadım ki millet çıplak silikon kendi memesini koyuyo öyle rezil seyler varken benim yüklediğimde ne var anlamadım :D amaç tartışma ama gaza gelmicem

Suratıma karşı ne iftira atanlar beddua edenler oldu ben Allah a havale ediyorum zaten düşününce pek ciddiye alıncak insanlar olmuyor böyleleri. Ezikler işte

geçen gün bir adam kadının arkasından bu varya bu ne v....dur bu dedi
yaa böyle iğrenc laf olurmu ya
Allah müstakını verir mi?

Sadece ,iftira atanlar değil, her türlü yalan söyleyenleride Allah kahretsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
neyi tuhaf hanımefendi anlamaıdm ki ben foto beğendiğim fizikler anlamadım amacınızı çözemedim ama sizinle tartışmıcam beni banlatmaya çalışmayın

Nasıl neyi tuhaf?
Aynı dünyayı paylaşıyoruz dimi :ssz:
Ananıza babanıza gösterin onlar anlatır neyin tuhaf olduğunu

Hiç başıma gelmedi çok şükür ama öyle bir şey olsa direkt konuşurum senin benimle derdin ne gibilerinden hem de herkesin içinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X