• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlara iftira atanlara dayanamıyorum

herkes sizin gibi yürekli olsa keske bazen he he diyip gülüolar iftiraya ortak oluyorlar
4 sene sustum bende herkes onun nasil biri oldugunu bildigi icin inanmiyorlar zaten ama insan biyerde patliyor.
Arkamdan konusuyosa konussun yine ama olani anlatsin ustune yalanlar katarak anlatinca insan dayanamiyor. Ve en sonki olayindada yine susmustum kulagima geldiginde ben oyle bisey yapmadim dedigimde oda baska bir arakadasa yapmamissa yuz yuze geldik neden bana bisey demedi diye uste cikmaya calismis. Ama ben onu cikmaya calistigi ustlerden yerin dibine cekmesini bildim.

4 sene sustum bende herkes onun nasil biri oldugunu bildigi icin inanmiyorlar zaten ama insan biyerde patliyor.
Arkamdan konusuyosa konussun yine ama olani anlatsin ustune yalanlar katarak anlatinca insan dayanamiyor. Ve en sonki olayindada yine susmustum kulagima geldiginde ben oyle bisey yapmadim dedigimde oda baska bir arakadasa yapmamissa yuz yuze geldik neden bana bisey demedi diye uste cikmaya calismis. Ama ben onu cikmaya calistigi ustlerden yerin dibine cekmesini bildim.

benim çok yakın bir akrabam var böyle hemde çok yakın allah korusun böylelerinden

çirkin senin konuların neden hep action dolu oluyor :27:

iftira kötüdür, allah korusun hepimizi.. ama iftira atanlardan daha ziyade mal gibi inananlar da vardır ki, çevreni gözden geçirmene vesile olur..

bu arada arap demişken; bir daha dünyaya geleceksem Nancy Ajram gibi gelmek isterdim :ssz:

Nancy Ajram? Güzellik olarak mı? O kadının suratını ben bulldoga benzetiyorum sanki biri aşağıya çekmiş suratını, keşke o kadar estetik olmasaymış. Hiç beğenmiyorum bu kadını ben, Sibel Can'ın daha az güzel versiyonu gibi kızma bana:18::18: Sen bundan güzelsindir ofis:23::21:
Bak görüyon mu çirkinn zevkler nasıl değişiyor?

Son düzenleme:
Nany Ajram? Güzellik olarak mı? O kadının suratını ben bulldoga benzetiyorum sanki biri aşağıya çekmiş suratını, keşke o kadar estetik olmasaymış. Hiç beğenmiyorum bu kadını ben, Sibel Can'ın daha az güzel versiyonu gibi kızma bana:18::18: Sen bundan güzelsindir ofis:23::21:

evet ben de hiç beğenmedim arkadaş diyince fotosuna baktım
travestiye benzettim yani hakaret için demiyorum ama kadına benzemedi:S

Office bizi dövecek :18: Çirkinn sana ne oldu bir günde? Bir anda tüm estetik yargıların değişmiş? Koca popaları över olmuşsun, Türk kadınına laf atanlara çıkışmışsın.:44:

Nany Ajram? Güzellik olarak mı? O kadının suratını ben bulldoga benzetiyorum sanki biri aşağıya çekmiş suratını, keşke o kadar estetik olmasaymış. Hiç beğenmiyorum bu kadını ben, Sibel Can'ın daha az güzel versiyonu gibi kızma bana:18::18: Sen bundan güzelsindir ofis:23::21:

yeter vurmayın kadın öldü :27: şirin bir havası var gözleri falan güzel işte :27:

Office bizi dövecek :18: Çirkinn sana ne oldu bir günde? Bir anda tüm estetik yargıların değişmiş? Koca popaları över olmuşsun, Türk kadınına laf atanlara çıkışmışsın.:44:

nerde türk kadınını övdüm kızz hahahahahaha bi tane göster anlından öpcem :D okypete türk kadını havası yok bence . çok avrupai :D ondan bahsettiysen

Son düzenleme:
nerde türk kadınını övdüm kızz hahahahahaha bi tane göster anlından öpcem :D okypete türk kadını havası yok bence . çok avrupai :D ondan bahsettiysen

Türk kadının övdün demedim türk erkeğine laf etmişsin kadından şunu bunu istiyor diye, akışta görmüştüm, yanlış mı hatırlıyorum? Bu arada yaşın kaç? Hangi milletin erkeklerini beğeniyorsun? Kadınları erkeklerle lezbiyenler düşünsün bırak kim güzel kim değil, öyle değil mi ama? :27:

Son düzenleme:
Türk kadının övdün demedim türk erkeğine laf etmişsin kadından şunu bunu istiyor diye, akışta görmüştüm, yanlış mı hatırlıyorum? Bu arada yaşın kaç? Hangi milletin erkeklerini beğeniyorsun? Kadınları erkeklerle lezbiyenler düşünsün bırak kim güzel kim değil, öyle değil mi ama? :27:

he türk erkeğinin elle tutulur birşeyi yokki kaba ve hödükler hepsi değil geneli..asla övmem onları.. kadınların tipini beğenmedim diye karakterlerine asla laf atamam ki...
ben erkek mi bilmem düşünmedim öle millet ama
almanlar olabilir :9: yasım 21 olcak :9:

Bir konusunda sarisin , bir konusunda da kumral olmayi istemis. Ve daha yeni acilmis konular. :D kulkanici pek gercekci gelmedi.

bunları parayla mı sırayla mı yolluyorlar acaba bilen var mı ? evet konu açmak için üye oldum ziyaretçi olmaktan bıktım .. sizden izin almayı unuttum hanım :1:

Iftira atmadim kucuk. 9 temmuzda 2 tane konu acmissin. Birinde sacinin sari olmasini birinde de kahverengi olmasini istemissin. Hayirdir?

bana kahverengi olmasını istediğim konuyu at bekliyorum burda ama tam bu sekilde yazıyor diyorsun kahverengi !!
bakır saçlı bir hatunun saç rengini koyduğum konudan bahsediyorsan bir renk testi uygulat bu hatun esmeer mi kahve mi . $medim.webp

bu saç rengi nedir diye açtığım konuya saırısn oplmak isterdim ama kahve olmak istedim diye algılayan bir zihniyete ne denir ki

Son düzenleme:
Eski konuna istinaden açtın bu konuyu degil mi .))

Aklınca sana orada laf çarpanları bir konu ile ALLAH'a havale ettin :))

Türk kadınları olarak ben de seni mune'ye havale etmiştim ahaha :):60:

bana kahverengi olmasını istediğim konuyu at bekliyorum burda ama tam bu sekilde yazıyor diyorsun kahverengi !!
bakır saçlı bir hatunun saç rengini koyduğum konudan bahsediyorsan bir renk testi uygulat bu hatun esmeer mi kahve mi . Eki Görüntüle 1185590

bu saç rengi nedir diye açtığım konuya saırısn oplmak isterdim ama kahve olmak istedim diye algılayan bir zihniyete ne denir ki

Bu renk bakir degil bu bir!

Ikincisi dikkat cekmeye calistigim konu senin ruh halin! Cok celiskili...

çirkin senin konuların neden hep action dolu oluyor :27:

iftira kötüdür, allah korusun hepimizi.. ama iftira atanlardan daha ziyade mal gibi inananlar da vardır ki, çevreni gözden geçirmene vesile olur..

bu arada arap demişken; bir daha dünyaya geleceksem Nancy Ajram gibi gelmek isterdim :ssz:

sen çok zekisin..hangiırkın kadınları güzel kafa yormadım bu güne dek..arapları ve İtalyanları yakışıklı bulurum..rachid taha ya hayranım..fransada faudel ehayran çok kız varmış..al pacino vs..kadın çok nadir bakmışımdır görsellerde.:44::27:

Back
X