Slm kızlar bu insanlardaki para hırsı beni irrite etmeye başladı gerçekten insanlardan tiksinmeye başlıyorum artık ve durumu iyi olanlarda daha da var,Mesela yaş almışlar eyt de gelmiş gelmese bile emeklilik hakkı artık olmuş ama emekli olmuyorlar okuyan çocuk yok evler arabalar arsalar var ha diyeceksiniz ki çalışmayı seviyorlardır o da değil zorla geliyorlar işyerine bana ona yük oluyorlar kaytarmak için her yolu deniyorlar,Ciddi sağlık sorunları yaşayanlar var yine de emekli olayım sağlığımla ilgileneyim yok maaş farkı 5 bin falan olacak dediğğm gibi çocuklar iyi yerlerde mesleklerini eline almış hasta ve yaşlılar yine de ısrarla olmuyorlar,durumu iyi olanlar bunu daha çok yapıyor mesela şeye çok şaşırmıştım devletin ilk kez ev alacaklara vereceği toki evlerini ne yaparız nasıl yaparız da adımızı yazdırırız diye düşünüyorlardı bu hırs ne ya senin 2..3 evin var bi git yani psikolojide bunun bi adı var mı normali bu mu ben şu an kendi açımdan düşündüğümde evim arabam varsa az bi nakitim varsa okuyan çocuğum yoksa,emekli olup kendime vakit ayırır,gitmek istemediğim yaşlılıktan hastalıktan yapamadığım işte başkalarına yük olmazdım yani ben mi anormal düşünüyorum