konusahibi mesele anlattigin kadar ise haklisin . sana yalan soylemis . zor zamaninda yok olmuslar . yoğunlaşma sallama . mutluluguna bak.Bazilari cok abartiyo suan
Sanki kadinin girtlagina coktum niye bana vermedin diye
Merak ettim ve bana olmayan para ona nasil var oldu? Dedim
Bunun neresi kotu
Onlarin yuzunun kizarmasi lazim benim sucum ne
Senden sakladik vermedik bak elaleme verdik diye yuzlerinin kizarmasi lazim
Uzerine benide suclarlar ben hersyi beklerim artik
Allah görüyo
Ayrica evlat ayrimi yapan herkes icin soyluyorum hak yiyen yediren icin
Hak yiyen b*k yesin.
Benim onlara hic bir gebeligim yokduygusal , psikolojik baski ile ayiplarini kapatmaya calisiyorlar.
hic bisi yapmayin .muhattab bile olmayin.
İnanin bundan baska bisi gecmedi aramizdakonusahibi mesele anlattigin kadar ise haklisin . sana yalan soylemis . zor zamaninda yok olmuslar . yoğunlaşma sallama . mutluluguna bak.
Biliyorum şu an sessiz kalmak, onların arkanızdan her yerde konuşmasına cevap vermemek sizi üzüyor sinir ediyor. Bırakın konuşsunlar , size laf taşıyanlara deyin ki ben Allah a havale ettim Allah beni de biliyor onları da , vekilim o elbet haklıyı haksızı gösterir. Konuşarak kendi değerlerini düşürüyorlar.Yakamdan dusseleer bisi istemiyorum
Tahrik mesaji
Dedikodu
Beni kotu konusturup kotu gostermek sanirim dusunceleri
Sessiz kaldikca ben sacmaliyolar.
Soylicem bisi derse onlar hakkinda.Biliyorum şu an sessiz kalmak, onların arkanızdan her yerde konuşmasına cevap vermemek sizi üzüyor sinir ediyor. Bırakın konuşsunlar , size laf taşıyanlara deyin ki ben Allah a havale ettim Allah beni de biliyor onları da , vekilim o elbet haklıyı haksızı gösterir. Konuşarak kendi değerlerini düşürüyorlar.
Çünkü hatalılar, sebep bu başka bir şey aramayın altında, siz orda burda anlatırsınız diye düşünüp sizden önce hareket etmişler, uyanıklar ya. Suçlu psikolojisi.Soylicem bisi derse onlar hakkinda.
Benim sessiz kalmam bunlari niye rahatsiz ediyo ben onu da anlamadim.
Kovulan benim
Kandirilan benim
Hakli olan benim
Haklı olarak aramama sormamama hakkimi kullandim.
Ne batti anali kizli bunlara anlamarim.
İcimi acitan hic mi degerim yoktu.hic bir seyi duyma .
haklisin meseleyi buyuten kendileri uste cikmak icim.bagirip.cagiran kendisi .
dik dur .
uzulme . en onemlisi meselyi kendi icinde kucultmen
Çünkü hatalılar, sebep bu başka bir şey aramayın altında, siz orda burda anlatırsınız diye düşünüp sizden önce hareket etmişler, uyanıklar ya. Suçlu psikolojisi.
Borç istemişsiniz, parayı hibe et dememişsiniz ya, iyiki de vermemiş boş verin, onun da lafını ederdi her yerde, borcunuzu ödesenizde sanki size bağış yapmış gibi gösterirdi.Ben kimseyle bile konusmadim.
Esim msj gorene kadar soylemedim bile
Kimse onlara kirgin oldugumu bilmiyo tabi onlar anlatmadilarsa(ki annneannem heryerde kendini hakli cikarmak icin konusuyo malum)
Desinler diyorum ya
Para icin gelmiyo desinler varsin desinler
Benim evime onlar bakmiyodu
Onlrın ekmegiyle karnim doymuyo benim.
1 liralarinida istememisimdir hic.
İlk ve sondu esseklik ettim.
Yoruldum..
Beynim yoruldu.
Ben ittikce uzerime geliyolar
Ben kapilari kapattikca resmen tekmeliyolar.
Bende dayima dicemBorç istemişsiniz, parayı hibe et dememişsiniz ya, iyiki de vermemiş boş verin, onun da lafını ederdi her yerde, borcunuzu ödesenizde sanki size bağış yapmış gibi gösterirdi.
Arayıp direk konuşun bence arkamdan konuşmayı kesin diye.
Yakın zamanda arkamdan konuştuğunu bildiğim ama yüzüne diyemedigim biri için, bir başkası aracılığıyla dedim orda burda arkamdan konuşmayı kessin diye, bu bile rahatlattı beni.
İyi düşünmüşsünüz, muhattap olmamış olursunuz hem. Bende konuşmak istemediğim için başkasına söylettim.Bende dayima dicem
Onun agzi gevsektir aralarida iyi.
Dayimla 10-15gun sonra bir araya gelicez.
Ona soylicem
Bana boyle boyle msj atti esim gordu sinirlendi soyle benle ugrasmasinlar dicem.
Esim benim uzerime at dedi (esimden cekinirler)
Öyle dusundum artik.
Dogrumu bilmem ama
Bu konular yine acilr yuz yuze gelirsek istemiyorum
İyiki de vermemiş mesafe koymana vesile olmuş, sıkma artık canını, dayına söyle rahatla, onlar düşünsün.Nego ayrıca yemin ederim Allah belami verseydide istemeseydim dahi dedim
Okadar pisman oldum
Büyüttülerse buyuttuler
Anneanneme her gitmemde mevzusunu actilar
Param olsaydi vermzmiydimde vs vs bide surekli bana acindirdi kendini
Ben bisi sormadigim demedigim halde
Uzerine ben bunu duyunca afalladilar.
Aglayarak uste cikti
Hep yasliligini kullaniyo hep oyle ama
Hemen agliyo yada ciglik atiyo
O hallerinden midem bulandi.
Benimde aklima o geldi.İyi düşünmüşsünüz, muhattap olmamış olursunuz hem. Bende konuşmak istemediğim için başkasına söylettim.
Vallahi öyle.İyi yapmışsın. .birde borç verseler di artık dinle dur senelerce..ne akrabalar var birbirini tutuyor ..Allah kimseye muhtaç etmesin..sende olmayınca kimse de yok diyorlar ya doğru valla..
Buraya konunu yazıp, sizce ne yapmalı diye sordun. Ben de fikrimi söyledim. Ben senin anneannen değilim arkadaşım bu kadar kin gütmene gerek yok. Bir de şöyle düşün belki beş sene önce cidden o kadar parası yoktu. Aradan beş sene geçmiş yahu dile kolay. Ha sen vardı diyorsun ama nasıl o kadar emin olabilirsin, kadının banka hesapları senin elinde mi. Buraya gelip yazı yazıyorsan insanların fikirlerini beyan etmelerine de tepki vermemelisin. Herkes seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Ciddi ciddi şu tarzına bakarak anneannenin sana neden para vermediğini anlayabiliyorum. Birgün torunum olursa ve para vermedim diye beni arayıp sormayı keserse inan bana gözümden bir damla yaş akmaz o karakterdeki bir insan için.Hanımefendi ben ondan 5sene önce istedim borcu
Para icin olsa 5senedir gitmem gelmem
Bana vermeyip baskasina verdigini ogrenince tavir koydum.
Ne alaka ya
O da gecen yaz oldu.
Pekala o torununuz sizi aramiyo diyede ona buna aglamazsiniz umarim.
Simdide karakterime mi laf atmaya geldinizBuraya konunu yazıp, sizce ne yapmalı diye sordun. Ben de fikrimi söyledim. Ben senin anneannen değilim arkadaşım bu kadar kin gütmene gerek yok. Bir de şöyle düşün belki beş sene önce cidden o kadar parası yoktu. Aradan beş sene geçmiş yahu dile kolay. Ha sen vardı diyorsun ama nasıl o kadar emin olabilirsin, kadının banka hesapları senin elinde mi. Buraya gelip yazı yazıyorsan insanların fikirlerini beyan etmelerine de tepki vermemelisin. Herkes seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil. Ciddi ciddi şu tarzına bakarak anneannenin sana neden para vermediğini anlayabiliyorum. Birgün torunum olursa ve para vermedim diye beni arayıp sormayı keserse inan bana gözümden bir damla yaş akmaz o karakterdeki bir insan için.
Ben kendi torunumdan bahsetmiştim ama alınmak istiyorsanız engel olacak değilim.Simdide karakterime mi laf atmaya geldiniz
Kolay gelsin o vakit a.e.o kib bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?