İnsanların ağzını torba niyetine büzesim var

Ya teyzemin cenazesine gittik gitmez olaydık orda bile sıkıştırdılar en sonunda bağırarak dedim ki hepiniz bi tane doğurun bize verin çok istiyorsanız diye

12 yillik evliyim, son 7 senemiz bebek sahibi olmak için tedaviler, kürtaj, ameliyatlar vs ile geçti. Bunları bilen kendi ailem ve eşimin ailesi Allah razı olsun bu zamana kadar hiç bu konuda en ufak bir baskı yapmadı. Biz ne acikladiysak onu bildiler, üstüne fazla sorular bile sormadılar. Şuan hamileyim, elbette çok mutlu oldular. Ama bundan 4-5 ay önce komşumun ablası ile ben okuldan eve dönerken yolda karsilastik, yanında başkaları da vardı. Görünce nezaketen selam verdim, kadın bana direkt " canım hala bebek yok mu senin?" dedi. Açıkçası icten içe kızdım ve kısaca "yok" dedim, tam yoluma devam ederken arkamdan "e canım siz de tedavi olsaniza bir sürü yöntem var" dedi. Bu karşı karşıya kaldigim hadsizlige karşı o an elim ayağım titredi birşey diyemedim , sadece sinirli bir tavırla "olmadigimizi nerden biliyorsunuz?!" Diyip çekip gittim. Artık surekli sorup sizi bunaltanlara tepkinizi koyun , kimse kimseye özel durumu ile ilgili hesap vermek zorunda değil gerçekten.

bende aynı durumdayım artık telefonabakmak istemiyorum

Bende sürekli doktor değiştirdim belki biri işe yarar diye klomen femera her şey kullandım 2 kez aşılama oldum ikisi de tutmadı Allah elbet bir gün nasip eder .
sağlıkla kucağına al canım

Bende sürekli doktor değiştirdim belki biri işe yarar diye klomen femera her şey kullandım 2 kez aşılama oldum ikisi de tutmadı Allah elbet bir gün nasip eder .
sağlıkla kucağına al canım
Allah razı olsun canım, inşaallah sen de yakın zamanda hayırlısıyla mutlu haberi alırsın. Bize yıllarca sebepsiz infertilite denildi, sonra yumurtalık rezervi az doğal hamilelik zor denildi, 1 kez doğal yoldan hamile kaldım ama gelişimi durdu kürtaj oldum. Tüp bebek olmadan olmaz denildi, sonra rahimde yapisilik çıktı, ameliyat oldum, en son aşılama yapıldı ve hamile kaldım. Bu süreç çok zor inan bizi bizden başkası anlamaz.

Neden bukadar takıyorsunuz?
Biz ilk 3 sene korunduk çünkü öyle istedik
Banada kimler neler sordu neler söyledi. Hiç umrum olmadı. Baktımki üstüme çok geliniyor ağızlarının payını verdim, daha soramadılar. Milletinki ağız alışkanlığı yani aslında sizin doğurup doğurmamanız çok yakın çevre değilse umurlarında bile değil. Siz kendi kendinize takıntı yaptığınız için alınıyorsunuz emin olun. O sürekli soranlar yarın birgün çocuğunuz olduğu zaman hiç umursamicaklar, gelipde 10 dk bakayımda bi duş al diyen olmayacak. O yüzden ağzınız var verin cevabını sussunlar.

3 yil evlilige ne cocuk istemesi ben bu insanlari anlamiyorum. Onlara ne ya? Derdi onlari mi aldi? Ailemi bilemem de cocuk da cocuk diyenlere siz yapin da madrm istiyorsunuz, biz sevelim deyin gecin. Bazen su insanlara sinir oluyorum. Cocuk olmayadabilir, cocuk sahibi olmak da istenmeyebilir. Bunlar gayet dogal. Ilk cocuk olsa ikinci ne zaman derler. Nisanlansan dugun ne zaman derler. Hic bitmez bu sozler...

Terbiyesizler. Bende 2 senelik evliydim hamilelik sürecinden önce biraz kilo aldım yolda görüp ayyy bebiş hayırlı olsun deyip gobegime saldıran , dediğiniz gibi sırf bunu sormak için mesaj atan arayan oldu . Hepsini tersledim ağır konuştum bir daha soramadılar . Aklıma larissanin bugünkü açıklaması geldi .. insanları nelere maruz bırakıyorlar bir bilseler

Canım sakin ol ve tedavi olduğunu hiç ama hiç kimseye söylemeyin esin ve sen ikinizin arasında kalsın..
Biz yaklaşık 9 yıldır evliyiz 5 yıldır tedavi oluyoruz.. ilk zamanlar aynı böyle çok soran oluyordu.. sanırım onlarda pes etti artık çok fazla soran yok çok şükür.. anladı insanlar artık.. bide tersliyorum sanırım biraz korkuyorlar sormaya...
Inşallah bi an önce hayırlı sağlıklı evlatlar versin allahım...

Neden bu insanların enerjinizi düşürmenize, aile huzurunuzu ve kişisel huzurunuzu bozmalarina izin veriyorsunuz ki? Elimde değil demeyin. Bu sizin elinizde

Baba cocuk yok mu yapsana bıtane diyenlere 'kısırım ben' diyordum dırekt.

O leş suratlarının aldıgı şekil ne guzel oluyordu.

Bence devlet meselesi gibi o bilmiyor bu bilmiyor hepte soruyorlar toplarına girmeyin.
Size bu soruyu soracak izni vermeyin insanlara.

Ben de 9 aylık evliyim bizim de olmuyor şu an için bazı sıkıntılardan dolayı , daha evliliğin birinci ayımda sormaya başladı insanlar.. cevaplarını ver ağızlarını kapat biz yapamadık çocuk siz yapın de . Ben de bunaldım artık Sizene yahu sizene. ! Vallahi dertleri çocuk falan değil acaba sorun mu var , sorun varsa kimde , acaba hangisinde sorun vah vah , tüh tüh demek için . Leş insanlar sanki ekmeğini suyunu siz vereceksiniz

Daha once de yazdım buraya ben story attım. Bebek bekledıgımı ogrendıgımde yıne storyden duyurucam.o gune kadar sormanıza gerek yok.meraklıların dikkstıne diye.bu ınsanlar ınsanı cıldırtır.benı de cıldırttılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…