- 14 Ağustos 2018
- 21.008
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.498
- 598
Ya teyzemin cenazesine gittik gitmez olaydık orda bile sıkıştırdılar en sonunda bağırarak dedim ki hepiniz bi tane doğurun bize verin çok istiyorsanız diyeLarissa gacemer diye bir ünlü çok tatlış bi kadın var sabah onun videosunu izledim ben de ve o kadar sinirlendim ki. Benzer sorunlarınız onun çocuğu olmuyormuş üstelik bundan bahsediyordu. Belki o video üzerinden hareketle sosyal medyanızda paylaşıp bir iki okkalı cümleyle yapabilirsiniz bu ağız büzme işini. Ya da direkt bozun topluluk içinde bi daha kimse ağzını açamasın. Bu arsız İnsanlar güçlü olunca haklının sesi pek çıkmıyor açıverin siz de ağzınızı da herkes haddini bilsin.
Bende onu diyorum kuzenim sürekli sorular dedim sen iki tane yaptın da ne gördün hiçbir şey diyorDoğuranların hepsi boyut değiştirdi doğurmayanlar eksik kaldı
bende aynı durumdayım artık telefonabakmak istemiyorumArtık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
İşin tuaf tarafı sen ona o sana özenirBende onu diyorum kuzenim sürekli sorular dedim sen iki tane yaptın da ne gördün hiçbir şey diyor
Allah herkesin gönlüne göre versin canım herkes kalbinin ekmeğini yerbende aynı durumdayım artık telefonabakmak istemiyorum
Maalesef öyle insan hiçbir zaman tam olarak tatmin olmazİşin tuaf tarafı sen ona o sana özenir
Böylede garip bir dünya işte
Bende sürekli doktor değiştirdim belki biri işe yarar diye klomen femera her şey kullandım 2 kez aşılama oldum ikisi de tutmadı Allah elbet bir gün nasip eder .12 yillik evliyim, son 7 senemiz bebek sahibi olmak için tedaviler, kürtaj, ameliyatlar vs ile geçti. Bunları bilen kendi ailem ve eşimin ailesi Allah razı olsun bu zamana kadar hiç bu konuda en ufak bir baskı yapmadı. Biz ne acikladiysak onu bildiler, üstüne fazla sorular bile sormadılar. Şuan hamileyim, elbette çok mutlu oldular. Ama bundan 4-5 ay önce komşumun ablası ile ben okuldan eve dönerken yolda karsilastik, yanında başkaları da vardı. Görünce nezaketen selam verdim, kadın bana direkt " canım hala bebek yok mu senin?" dedi. Açıkçası icten içe kızdım ve kısaca "yok" dedim, tam yoluma devam ederken arkamdan "e canım siz de tedavi olsaniza bir sürü yöntem var" dedi. Bu karşı karşıya kaldigim hadsizlige karşı o an elim ayağım titredi birşey diyemedim , sadece sinirli bir tavırla "olmadigimizi nerden biliyorsunuz?!" Diyip çekip gittim. Artık surekli sorup sizi bunaltanlara tepkinizi koyun , kimse kimseye özel durumu ile ilgili hesap vermek zorunda değil gerçekten.
Bitmez canım hiç bitmedi kiSen sanıyor musun ki cocugun olunca agizlari kapanacak? Boz at kırılan kırılsın
Allah razı olsun canım, inşaallah sen de yakın zamanda hayırlısıyla mutlu haberi alırsın. Bize yıllarca sebepsiz infertilite denildi, sonra yumurtalık rezervi az doğal hamilelik zor denildi, 1 kez doğal yoldan hamile kaldım ama gelişimi durdu kürtaj oldum. Tüp bebek olmadan olmaz denildi, sonra rahimde yapisilik çıktı, ameliyat oldum, en son aşılama yapıldı ve hamile kaldım. Bu süreç çok zor inan bizi bizden başkası anlamaz.Bende sürekli doktor değiştirdim belki biri işe yarar diye klomen femera her şey kullandım 2 kez aşılama oldum ikisi de tutmadı Allah elbet bir gün nasip eder .
sağlıkla kucağına al canım
Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Neden bu insanların enerjinizi düşürmenize, aile huzurunuzu ve kişisel huzurunuzu bozmalarina izin veriyorsunuz ki? Elimde değil demeyin. Bu sizin elinizdeArtık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?