- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Artık muhabbeti kestim çünkü en son bana sen hamilesin diye iyi davranıyorlar bana hiç iyi davranmadılar falan diye laf soktu uğraşamam diyip muhabbeti kestim artık çok mutluyumEltine ne desem bilemedim.
bizim yatak odamız sizi ne ilgirendirir der çıkarım ben, iyi niyetli söylemek başka milleti taciz etmek başkaArtık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
konuyu okuyunca bu sabah izlediğim bir video aklıma geldi
çocuğu olmayan bir instagram fenomeni ve bundan çekinmiyor
linki de şuraya bırakayım
bu durum sadece sizin başınıza gelmiyor
toplum içine girmeye çekinen siz değil, bunu size art niyetle soranlar olmalı...
yuh yaa.. siz ne derdinizBen 2 aylik hamileyken cocugu olmuyo diyen insanlar oldu.Eltim her gun arayip hamilemisin diye sorardi.Hic umursama cunku stres cok etkiliyo.
ben evlenir evlenmez hamile kalmisim ama anlayamadim.tabiki uzuldum ama belli etmedim.alay ettim gectim.cahillere laf yetistiremem dedim.yuh yaa.. siz ne derdiniz
Çocuk ne zaman diye darlayanlara çocuk doğduğunda çocuğa bakmaları gerektiğini söyleyin. Bıçak gibi kesilecek o dırdırlar vırvırlar.Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Maalesef aynı durumdayız canım. En büyük dileğim kanattıkları yerden kanasınlarİnsanlar gerçekten bu konuda empati yoksunu. Özelliklede kadınlar. Yaklaşık 3 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz, deniyoruz olmuyo başka yöntem derken her hafta doktor kapıları aşındırmak bunun stresini üzüntüsünü yaşamak yetmezmiş gibi sürekli insanların söylediklerini püskürtmekle uğraşıyoruz.
Kuzenim bugün yazdı uzun zamandır konusmamıştık , hayırlı olsun hamileymişssin dedi. Hamile değilim hatta reglim. Yengemin memlekette yaşayan annesi kıbrısa gidip tüp bebek yapsın diye haber yollamış. İnsanları ne kadar üzdüklerinin farkına varmıyolar. Yeni evliyken ve henüz planlamıyorken takılmıyordum söylenenlere, ama gerçekten istemeye başladığınızda söylenen herşey sizi daha çok yaralıyo. Umarım tüm isteyenlerin Rabbim kucağını doldurur
Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?