İnsanların ağzını torba niyetine büzesim var

Birinci olur ikinciyi sorarlar merak etme bende şuan ole bu buyudu kardeş ister arayı çok açma yok bilmem ne olmuyor işte ne diyeyim daha zamanı var nasip diyorum ne diyeyim..

Ben şuan çocuk istemiyorum evleneli 3 sene oldu soranlara olmuyo diyorum hemen çeneleri kapanıyor

Benimde 10 sene cocugum olmadi yurtdisinda yasiyorum , bir turkiye ziyaretinde ,eltimle karsilastigimda bana direk hamilemisin demisti ne merhaba , hosgeldin , nasilsin demek yok , cok sasirmistim dengesiz insan cok hic onlari takma ,onlar icin stress yapmaya degmez ,
Insallah en kisa surede kavusursunuz bebisinize

Az önce bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk Larissa Burak'in açıklaması sebebiyle, biz de 3.yilimizda bebek sahibi olmaya karar verdik onlar 1.5, her ikimize de defalarca sordular defalarca ‍♀
Ben sorana siz mi bakacaksınız diyordum, yook daha erken rahatım iyi allah isteyene versin diyordum sonra sonra sormamaya başlamışlardı, belki de rahat ve umursamaz tavrımdan ötürü... o sebeple umursamaz davranın derim ben, en yakın zamanda nasip olur size inşallah sağlıkla.

Elin ağzını büzemezsiniz hiç bi zaman. Tek mesele bebek değilki. Meraklı bi toplumuz. Kendi işimizi gücümüzü bırakıp başkasınınkine burnumızı sokmayı fikir vermeyi çok severiz. Sanki soran oluyo da oda ayrı konu.
Benim oğlum var ikinci ne zamana hadi kız olsun. Hamile kaldım erkek hadi bitanedaha dogur diyetutturdular. Başka bi rahatsızlıgımdan dolayı tedavi olurken üçüncü oldu ille kız olsun. Bitmedi on tane de dogursan milletin istekleri bitmiyo.parka gitsem aynı konu AVM hezsem aynı konu akraba ziyareti yapsam aynı. 3 sene stres olmak için çok erken rahat olun. Allah yardımcınız olsun.

İnsanlar hep konuşacaktır. Çünkü mutsuzluktan besleniyor milletimiz. Onun da çocuğu olsun,kilo alsın,çocuk .okuyla uğraşsın,uyuyamasın,gezemesin benim gibi diye düşünen kadınlar çok fazla. Kulaklarınızı kapatın yoksa sert çıkın sussunlar

Türk toplumunda bir dayatma var istiyorlarki gençken 20 li yaşlarda evlenesin senesine hemen kucağında bir bebe olsun aa onunlada biter mi çocuğunun çok zeki olması lazım, çok gecikmeden konuşup, yürüyecek bunlardan biri olmazsa türlü, türlü senaryolar çizerler e tabi birde çocuğunuza kardeş yapmanız gerekiyor buda onlara dert olur kısaca hiç üstlerine vazife değil ama maalesef ağzı olan konuşuyor siz kendinizi üzmeyin Allah büyük inşallah en kısa zamanda bir çocuk nasip eder.

Olunca ekmegini suyunu siz mi vereceksiniz siz mi nobet tutacaksiniz basinda siz mi bakacaksiniz de..
Oyleyse yapiyim hemen bi tane. 9aya hazir olsun de
Uffff bizim cocuk da sizlere dert oldu de !!!
Sert soyle ama sen..

4sene kendi isteğimle bebek sahibi olmadım. "Çocuğu olmuyorsa bunu boşa"dan, ananemin cenazesinde anasının zor olmuş bunun da olmuyor zaar a kadar tonla şey duydum. Millet çıldırmış. Boz at gitsin. Okula yeni tayin biri gelmişti. Ertesi gün geldi merhaba demeden senin niye çocuğun yok dedi. 35 yaşlarında falan bekardı. Sen niye koca bulamadıysan aynı sebepten dedim. Bakışını hiç unutmuyorum. Edepsize edepsiz olacaksın.

Şimdi dünya tatlısı kızım var. Senin de olur inşallah. Hiç canını üzme. Yapıştır cevabı.

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. geçtiğimiz hafta evliliğimizin 6. Yılına girdik. Hala bebek düşünmüyoruz diye 'aa yap bi tane dursun neyi bekliyorsunuz, tedavi olun tedavi, ilerde cok istersinde çocuğun olmaz' ya daha neler neler söylüyorlar. Zaten kısır fln diyenler oluyormuş arkamdan. Biliyorum cok can sıkıcı bir durum ama bebek konusu açılınca, "doğurunca sen mi bakican neden sorup duruyorsun, böyle seylerin konusulmasi ayıp' de geç. Ben böyle yapıyorum artik

Etrafinizdakilerin surekli sormasi yanlis o ayri. Ama istemiyoruz, dusunmuyoruz derseniz susmazlar. Aa hic cocuk istenmez mi, cocuk evin nesesi vs sayarlar. Dusunuyoruz ama henuz olmadi, zamani var falan deyin. Insanlarin cocugunun olmamasi bir kusur degil.

Bu kadını bile bezdirmişler , ben 32 yaşındayım evli değilim ona rağmen halam arayıp evlen yaşın geçiyor, bak herkesin çocuğu olduğu şeklinde konuşmalar yapıyor. Ben de artık aramıyorum. O ararsa da 1 dk konuşuyorum. Sanki her şey toz pembe de insanlar çocuk yapacak! Üzülmeyin.

Bana da ikinci cocuk ne zaman diyorlar her toplumda görüşmede bende düşünmüyorum diyip gülüp geçiyorum. Ha 1. Olana kadar da cocuk ne zaman diyorlardı yani fazla anlamlar yüklemeyin şu insanlara sen izin verdiğin kadar sıkabilir canını sorsun nolmus sende ona sıra sizde diyip gül geç. Ben bunu kaynanama bile demiş bir insanım kahkaha atarak yokkk sen yap bir tane diyordum kadın artık bir şey demiyor

Millet işsiz ya.Birinin çocuğu vardır ya da yoktur neden beni ilgilendirsin ki? Ben mi doğuracağım ben mi emzireceğim sanki.

Bu kadar etrafi takman normal degil. Millet sadece bos laf ediyor. Yoksa sen onlarin dünyalarinin merkezi degilsin. En fazla bos dedikodu pesindeler.

Biraz olgun ve özgüvenli ol. Bir daha sorarlarsa sert dil ile "daha öncede konustuk bunu ve cevabimi biliyorsun. Bu konuyu bir daha konusmak istemiyorum."

Ki sormalari evet irite edici fakat bu kadar hirpalamasi gerek seni. Bebek olsunda sussunlar kafasindaysan cok yanlis bir düsünce. Onlar icin bebek yapmiyorsun.

Bu kadar stress yapma, etrafi hic takma.

Ya bu insanlar nasıl bu kadar boş boğaz ve gereksiz olabiliyolar ? Kime ne kardeşim ? Çocuk doğurana niye bu kadar erken yaptın derler,yapmayana niye yapmıyosun? Kime ne Allah aşkına ? İstemeyenin canı ayrı sıkılıyor,olmayanı zaten düşünmek istemiyorum o konuşmalar sırasında. Şu an tedavi görüyoruz deseniz bide onu konuşurlar arkanızdan. Cidden vicdansızlar. Allah sizinle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ama bu insanlar hiç susmayacak hiç. Ben evlendim balayında hamile kaldım. Yaşım 25ti. Erken hamile kaldım diye kesin hamileydi ondan evlendiler dediler. 7 senedir beraberdim bu arada eşimle. İster hamile kalır evlenirim sana ne ? Anası belli babası belli çocuğumun. Bunu demeyenler niye bu yaşta çocuk yaptın dediler. Canım istedi yaptım demekki kendimi hazır hissediyodum. 2 yaşına geldi çocuğum tekrar hamile kaldım araları niye bu kadar az yazık dediler. İşte insanların o ağzını bükemediğimiz için konuşmayı bişey sanıyolar. Ben böyle istedim böyle yaptım,başkası başka bişey ister öyle yapar. Siz tekrar sorarlarsa en azından istemiyoruz şu an demek yerine “ablacım hayırdır sana niye bu kadar dert oldu ?” deyiverin lütfen. Sanmıyorum ama belki küserler filan herkes rahat eder. Strese sokmalarına izin vermeyin sizi. Bana özelden yazabilirseniz size bişey önermek isterim en azından inceleyebilirsiniz ona göre karar verirsiniz.

Ahh ahhh biz 6. Aydayken istemeye başladık, olmadı. bende kist var sanırım ondan dedim, isteyip deniyorduk olmuyordu..
K.validem görüntülü arayıp, patik yapıyorum önce hanginizin olursa falan derdi, bi eltim daha var olcak dimi diye eşimi darlardı..
hatta bi gün eşimle arabada giderken, hepsinin ağzını kapadım dedi noldu dedim sorun bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum dedim aileme dedi..
öyle üzüldüm ki,dayatılan bu durumdan, üstüme kalan konulardan, hiç kimseyle görüşmek istemedim. eltim arayıp hamileyim diye 1 nisan şakası yaptı.. üstüne, senden önce ben yapcam bak hadi falan dedi.. içime içime ağladım kesin olmucak diye..
sonra saldım, yiyip içip gezicem düşünmücem dedim. Eltim; bana test alır mısın bu sefer gerçekten hamileyim sanırım dedi. iki tane aldım, belki geçersiz çıkar diye o hamile çıkmadı ama ben diğer testi evde yaptığımda hamile olduğumu öğrendim..
yine de üzülmesin diye haber vermedim, hele ailesine hiç söylemek istemedim, eşim haber verdi.
o yüzden kim ne derse desin siz o meleği kucağınıza aldığınızda, herkes susucak.. olmasa BİLe bu sizi eksik insan yapmaz, yüreğinde Şevkat olan herkes annedir bana göre..

Eltine ne desem bilemedim.

Dün Larissa Gacemer de instagramında bununla ilgili açıklama yapmak zorunda kalmış.

Maalesef ülkece o kadar hadsiziz ki..Keşke yapılacak bir şey olsa..Kimseye özelinizi anlatmak zorunda değilsiniz..Soranları anneniz de dahil bozun bir kere, belki bir dahakine çekinirler. Yoksa kimsenin kendi kendine düzeleceği yok.

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir evladınız olur Enerjinizi insanlar için tüketmeyin lütfen,bozun geçin.Ben bekarım, bana da hep evlilik soruluyor.Evlensen çocuk ,çocuk olsa hani nerde ikinci çocuk vs vs.Bu silsile bitmez. En güzeli herkese yerini bildirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…