Birinci olur ikinciyi sorarlar merak etme bende şuan ole bu buyudu kardeş ister arayı çok açma yok bilmem ne olmuyor işte ne diyeyim daha zamanı var nasip diyorum ne diyeyim..Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Hayır çocuğu olmasına bir engel olmayıp istemiyor da olabilirdi anlamıyorum bu çocuk baskısı nedir bizim insanımızdaki ya?Ünlü model Larissa Gacemer, 'Neden çocuk yapmıyorsunuz?' sorularına isyan etti: Çocuğum olmuyor | Video
bugün dünya minnoşu Larissa'yı da (tanıyanlarınız vardır) üzmüşler bu konuda o da açıklama yapmak zorunda kalmış çok duygulandırdıinsta linki koyamadım ama haberin linkini koyuyorum
Olunca ekmegini suyunu siz mi vereceksiniz siz mi nobet tutacaksiniz basinda siz mi bakacaksiniz de..Artık o kadar sıkıldım bunaldım ki anlatamam anlatsam da çevremdeki kimse anlamaz onun için susuyorum ama sustukça daha çok üzerimize geliyorlar .
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 2 yıldır çocuk tedavisi görüyoruz eşim ve ben hariç hiç kimse bilmiyor tedavi olduğumuzu .
Herkes çocuk yok mu bebiş yok mu ne zaman yapacaksınız sürekli bu sorular o kadar bunalttı ki çocuğun olmaması ayrı dert bu insanların çevremizde olması daha büyük dert çok bunaldım.
Çocuk istemiyoruz şuan düşünmüyoruz diye geçiştiriyoruz ama geçmiyor artık .
Annem bile yok o da hamile bu da hamile bi doktora gidin belki sorun vardır iyi bi doktora gidin diye diye ömrümü yedi o kadar yoruldum ki haykırasım var . Bir topluma girmeye bile çekinir oldum biz nerede varsak orada çocuk konusu açılıyor . Sadece çocuk sormak için bile mesaj atan arkadaşlarım var telefonları kafalarında kırmak istiyorum
Yurkunamıyorum artık. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama bazen elimden gelmiyor sakin olmak .ya biz zaten 7 yıl sonra evlendik herkes ne zaman evleneceksiniz o çocuk seni almaz oyalıyor seni de çok söylendi evlendik şimdi de çocuk derdiyle uğraşıyoruz
Ahh ahhh biz 6. Aydayken istemeye başladık, olmadı. bende kist var sanırım ondan dedim, isteyip deniyorduk olmuyordu..
K.validem görüntülü arayıp, patik yapıyorum önce hanginizin olursa falan derdi, bi eltim daha var olcak dimi diye eşimi darlardı..
hatta bi gün eşimle arabada giderken, hepsinin ağzını kapadım dedi noldu dedim sorun bende yazın tedavi olmayı düşünüyorum dedim aileme dedi..
öyle üzüldüm ki,dayatılan bu durumdan, üstüme kalan konulardan, hiç kimseyle görüşmek istemedim. eltim arayıp hamileyim diye 1 nisan şakası yaptı.. üstüne, senden önce ben yapcam bak hadi falan dedi.. içime içime ağladım kesin olmucak diye..
sonra saldım, yiyip içip gezicem düşünmücem dedim. Eltim; bana test alır mısın bu sefer gerçekten hamileyim sanırım dedi. iki tane aldım, belki geçersiz çıkar diye o hamile çıkmadı ama ben diğer testi evde yaptığımda hamile olduğumu öğrendim..
yine de üzülmesin diye haber vermedim, hele ailesine hiç söylemek istemedim, eşim haber verdi.
o yüzden kim ne derse desin siz o meleği kucağınıza aldığınızda, herkes susucak.. olmasa BİLe bu sizi eksik insan yapmaz, yüreğinde Şevkat olan herkes annedir bana göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?