merhabalar. tüy konusunda belki bebeğine etkisi olabilir diye düşünüyorum ancak boğmaz yada tırmalamaz .hayvanların bebeklerle çocuklarla başka türlü bir ilişkisi var. her ikiside saf temiz olduğu için bence iyi anlaşıyorlar. kedi ve köpeklerde çocukları koruma iç güdüsü olduğunu, ve iyi anlaştıklarını biliyorum.hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
benim doğumum yakınlaştı,evimde de iki tane kedicik var. Evlat diyorum ben onlara :)
4 senedir besliyorum ve hiçbir zaman da vermeyi düşünmedim beni son zamanlarda zorlamalarına rağmen.
Ama ben insanlara laf anlatamıyorum.
Tutturmuşlar kedileri napıcaksın,bebek doğmak üzere diye..
doğum ne zaman diye arıyorlar,konu kedilere geliyor ve ben bu insanlara,aynı kişilere defalarca ama defalarca aynı şeyleri anlattım sabırla. Hala zarar verir dikkat et diye uyarmalarından bıktım.
Bu kişilerin içinde görümcem,kv olsun arkadaş çevrem filan..
Geçen hafta bir arkadaşım geldi,gayet sürekli görüştüğüm bir insan gerek telefonda gerek dışarda yada gelip gideriz. O bile aynı şekilde ne yapıcaksın diye tutturmuş. Anlatamıyorum bu insanlara ben.
Bikere değil 10 kere insan ısrarla neden uyarmak için uğraşır ki?
Bir zararları olsa bana olurdu şimdiye kadar diyorum hatta artık oflamaya bile başladım.
Dün akşam kv geldi konudan konuya atladı hoop kedileri napıcaksın,diyorlar ki tüyleri zarar verir. Köpeklerin vermez ama kedilerin verir diye tutturdu.
Anne defalarca anlattım ama bir zararı olsaydı bana olurdu aşılarını yaptırıyoruz diyorum ay bilmiyorum çizmez mı,ay boğmaz mı.
Ben bu tuhaf yaratıklara kendimi nasıl ifade edeyim de kapatsınlar konuyu?
Telefonları açmicam o derecede. Üst komşum gidip geliyor yine aynı,napıcaksın Allah napıcaksın
bende de bir adet muhabbet kuşu var.sanki 10 tane tavukla bir arada yaşıyormuşum muamelesi yapıyor annem.başka odaya koyarız. diye düşünüyorum.hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
benim doğumum yakınlaştı,evimde de iki tane kedicik var. Evlat diyorum ben onlara :)
4 senedir besliyorum ve hiçbir zaman da vermeyi düşünmedim beni son zamanlarda zorlamalarına rağmen.
Ama ben insanlara laf anlatamıyorum.
Tutturmuşlar kedileri napıcaksın,bebek doğmak üzere diye..
doğum ne zaman diye arıyorlar,konu kedilere geliyor ve ben bu insanlara,aynı kişilere defalarca ama defalarca aynı şeyleri anlattım sabırla. Hala zarar verir dikkat et diye uyarmalarından bıktım.
Bu kişilerin içinde görümcem,kv olsun arkadaş çevrem filan..
Geçen hafta bir arkadaşım geldi,gayet sürekli görüştüğüm bir insan gerek telefonda gerek dışarda yada gelip gideriz. O bile aynı şekilde ne yapıcaksın diye tutturmuş. Anlatamıyorum bu insanlara ben.
Bikere değil 10 kere insan ısrarla neden uyarmak için uğraşır ki?
Bir zararları olsa bana olurdu şimdiye kadar diyorum hatta artık oflamaya bile başladım.
Dün akşam kv geldi konudan konuya atladı hoop kedileri napıcaksın,diyorlar ki tüyleri zarar verir. Köpeklerin vermez ama kedilerin verir diye tutturdu.
Anne defalarca anlattım ama bir zararı olsaydı bana olurdu aşılarını yaptırıyoruz diyorum ay bilmiyorum çizmez mı,ay boğmaz mı.
Ben bu tuhaf yaratıklara kendimi nasıl ifade edeyim de kapatsınlar konuyu?
Telefonları açmicam o derecede. Üst komşum gidip geliyor yine aynı,napıcaksın Allah napıcaksın
Benm tercihim dedm farkındaysanız pardon da beni niye sorguluyorsunuz herkesin kendi tercihipardonda hayvanların bunu anlamadığını mı düşünüyorsunuz..bebek olunca başka bir aileye verilen bir köpek görmüştüm hala hayvanın bakışlarını unutmuyorum onlardaki hassiyet,candalık kusura bakmayında insanlarda bitiyor artık
Furminatör tüm tüylerin düşmanı bi kere tarıyosun tüyden eser kalmaz
Yok bee okadar para verdım . HEr akşam taramama rağmen faydasını görmedım .
Evek çok fazla tuy alıyo dogru ama tüyler bitmiyor
OlabılırKöpekler kedilere göre daha az döktüğü içindir belki :)
onlarda birer bebek zaten..tatlılarım benim...kıskançlık olayı oluyormuş duydum..ama formlarda bu konu ile alakalı yaşanmış ,yazılar vardır.onlardan fikir edinebilirsiniz...şimdiden bebişlerde mutluluklar dilerim:))) videolarını atın bize ..nasıl tanışıp ,nasıl arkadaş olduklarını.:)))
saygı duymalarını beklemeyin, zira biz saygısız bir toplumuz.. bunun yanında anlamlarını da beklemeyin çünkü beslemeyen, ona anne gibi yaklaşmayan, sabaha kadar burnunu tüylerinin arasına daldırıp o mis kokuyla uyumayan, sabah minik pati darbeleri ve yalanmış ıslak burunla uyanmayan sizin ne hissettiğinizi anlamaz.. anca kıl der, tüy der o kadar..
iki evladım bir de minik tüylü kızım var, on tane daha doğursam kızımın yatağının yerini bile değiştirmem.. biz onun için kendi rahatımızdan bile ödün veriyoruz, alanına saygı gösteriyoruz.. kaldı ki bebek doğduktan sonra başkasına verirseniz depresyona girerler zaten.. evde bir kaç saat yalnız bırakmak için bile 40 kere öpüp, ödül mamalarıyla gönlünü yapıp, yatırıp çıkıyorum evden.. evlat onlar ya, sizin de öyle hissettiğinize eminim..
Benim kayınvalidem de bebek olunca ne olacak diye sordu.
Valla günü gününe aşısı vuruluyor. Tüyleri mütemadiyen taranıyor. Haftada 1 kere yumurta. Ayda 2 kere de yoğurt takviyesi yapılıyor. Gözleri,kulakları dikkatle temizleniyor. En güzel, taze mamalarla besleniyor. Tırnakları itinayla kesiliyor.
Bu şartlar altında kedim bizlerden daha sağlıklı ve bakımlı görünüyor dedim.Alması gereken mesajı aldı. Şimdi iyi olcak iyi, arkadaş olurlar diyor.
Sende net şekilde kedileri bi yere vermeyeceğim. Gayet bakımlı ve sağlılar de başka da açıklama yapma bence.
Hayırlı doğumlar.
Öncelikle rabbim hayırlı doğumlar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinama kedileri vermeseniz bile cok itinalı bi sekilde tedbir almanızı öneririm ki bunu zaten dusunmussunuzdur. Ama sizinle şunu paylaşmak isterim ki benim kuzenimde bi kediyle beraber büyüdü üstelik onların kedisi sürekli bahçedeydi buna rağmen nasil olmuşsa kedi tüyü yutmuş ve suanda tum organlarında kis var defalarca ameliyat oldu ama sürekli başka bi organa atiyo kis suanda 20 kusur yasinda ve daha bi ay once tekrar ameliyat oldu. Amacım size akıl vermek değil kesinlikle. Kendiniz daha iyisini bilirsiniz elbetteki bebeğiniz icin doğru olanı .Ama bunuda paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?