İnsanların cahilliğinden bıktım!

Hayvanlarla buyuyen cocuklar cok sansli ben beslemiyorum ve besleyemem goruslerime gore evin icinde kedi kopek ama bahceli bi evim olsaudi cok isyerdim.hayvan besliyen insanlarinda vicdanen ve ruhen cok iyi olduklarina inaniyorum zira buyuk emek sevgi gerektiren bir sorumluluk bence cocugunuz cok sansli insallah bi zararida olmaz ... saglikli dogumlar dilerim

Ben hamile değilim komşular 1 kez sordu 2. kez soramadı Çünkü ilk sorduklarında bile çok tersliyorum herkesi ki yüz bulup sürekli bebekli evde köpek olmaz diye söylenip sinirlendirmesinler beni. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bana bir defa soranlara bile katlanamıyorum Doktora sordum hiç bir zararı yok dedi, sizin doktordan daha bilgili olduğunuzu düşünmüyorum diyorum ben ve bir daha soramıyorlar

Reactions: H E
Çok güzel arkadaşlıkları dostlukları olucak hiç merak etmeyin çocuklarınızla mus mustlu günleriniz olsun inş. Bu arada benim de iki kedim var rabbim sağlıklarını versin yavrularımızın can onlar can

Ay banada çok sölediler at su kopegi artik bebeginden daha mi değerli dır dır konuşup durdular ben 8 senedir onla birlikteyim markete avm tatile her yere benimle geliyor hepsine cevabı verdim simdi kimsede bisey diyemiyor onlara ne bebek benim bebegim kopek benim kopegim ve bebegimi kanguruya koyuyorum kopegimide alip yuruyus yapiyorum cok iyi oluyor boylece bebegi kiskanmiyor sen de takma kimseyi

Aynı durumu bende yaşadım.İki kedim vardı, son ana kadar direndim fakat kızım 5 aylıkken kedileri sahiplendirdim.Mesele sağlık meselesi değildi.Benim bir kedim çok farklıydı kelimelerle tarif etmem zor olacak biraz.Mesela banyoda kumu vardı, hayvancağız bensiz çiş yapmazdı .Temiz bir kediydi kuma basmadan alaturka usulu çişini yapardı altına kap koyardım.Ben bebeği emzirirken veya uyuturken bağrıyordu, miyavlıyordu çişi var beni bekliyordu.Kızıma ayrı oda yapmıştım ilk 2 ay kapısı hep kapalı durdu benim kedi sürekli kapıyı tırmaladı, bebeğe hayretle bakıyordu ve benim kızım büyüdükçe ikisini aynı odada bırakamayağımı hissettim.Temizlik işin diğer boyutu.Heryer tüy oluyordu,ec kumunu patisileriyle diğer odalara taşıyolardı.Bebeğin bakımı ayrı, kedilerin hizmeti ayrı, normal evde yapılan temizliğin 3-4 katını yapıyordum.Bebekle süpürge açmaya zaman yokken ben günde 3kez yapıyordum.Sonunda pes ettim bebek büyüdükçe dahada zorlaşacaktı hersey.

merhabalar. tüy konusunda belki bebeğine etkisi olabilir diye düşünüyorum ancak boğmaz yada tırmalamaz .hayvanların bebeklerle çocuklarla başka türlü bir ilişkisi var. her ikiside saf temiz olduğu için bence iyi anlaşıyorlar. kedi ve köpeklerde çocukları koruma iç güdüsü olduğunu, ve iyi anlaştıklarını biliyorum.

bende de bir adet muhabbet kuşu var.sanki 10 tane tavukla bir arada yaşıyormuşum muamelesi yapıyor annem.başka odaya koyarız. diye düşünüyorum.

Bende benzer bir sorun yaşıyorum
Evleniceksin kedini napıcaksın?
Ailenlemi kalıcak?
Damat kabul etmezse nolur?
resmen sıkıldım ama hepsine ortak cevap buldum artık '' bir bonibon93 alana bir kedicik bedava'' promosyonlu ürünü ayırıp alabiliyormusunuz diye kafalarını karıştırıp uzakalaşıyorum
yada siz evladınızı bırakıp evlenirmiydiniz böyle bi soru sorduğunuza göre diyorum

Sürekli yok bebeğin olunca verirsin onu başkasına da deniyor onada cevabım hemen
Evlat ayırmak ne kadar günah haberiniz varmı hiç yakıştırmadım cıks cıks cıks (pis bakış atmak)

Furminatör tüm tüylerin düşmanı bi kere tarıyosun tüyden eser kalmaz

Hayvanlar onun bebek olduğunu anladığı için en hırçını bile küçük bebeğe zarar vermez, şefkatle yaklaşır. Merhametli, iyi kalpli olur hayvanlarla büyüyen çocuk. Bence bebeğiniz çok şanslı! :)

Tekrar soranlara konuşmuştuk bunları de. Verdiğim cevap hoşuna gitmiyor diye bu sorunun cevabı değişmeyecek de. Çok iyi arkadaş olurlar inşallah bebişle. Ay herkes hanımefendi oldu. Sanki bizim köylümüz çiftçimiz yok. Eskiden her evin neredeyse bir kedisi vardı. Ahırda fare avlardı. Akşam olunca da sobanın yanına kıvrılıp uyurdu. İnsanların da 6 yedi çocuğu olurdu. Bu son yıllardaki hayvanlara karşı tutum çok rahatsız edici olmaya başladı gerçekten.

Benm tercihim dedm farkındaysanız pardon da beni niye sorguluyorsunuz herkesin kendi tercihi

Furminatör tüm tüylerin düşmanı bi kere tarıyosun tüyden eser kalmaz

Yok bee okadar para verdım . HEr akşam taramama rağmen faydasını görmedım .
Evek çok fazla tuy alıyo dogru ama tüyler bitmiyor

Bebekler tabi ki :) canlarına kurban olurum valla :)))
Onlar kadar masum olanlar bitek bebekler var işte..
atarım :) inşallah öyle bir durum olmaz.

:) kesinlikle öyle.. ben her sabah yüzümde minişlerimin ıslak burunlarıyla uyanıyorum :) her gece mama vermek için uykumdan uyanıyorum,veya sevmek için kalkıyorum geceleri ağlarlarsa,bitanesini alıp kucağımda gezdirip yerine yatırıyorum kapının önünde ağlıyor diye.
Çok başka birşey hayvan sevgisi.
İnsanlara anlatmak zor. Saygı duysalar yeter ama duymuyorlar işte ısrarla burunlarını sokuyorlar :)
Ben onlardan ayrılsam veya bir süreliğine versem asıl depresyona ben girerim onlardan önce :)
Ben ki sokakta bulup sahiplenditmek için evime aldığkm minik kedileri bile unutamıyorum acaba bana alışmış mıdır diye vicdan yapıyordum.
Nasıl verilir yazık yani.
Beni bir siz,hayvan besleyen anlar :)

Çok sağolun,sizinkiler anlayışlıymış ben defalarca anlattım ama defalarca uyarmaya devam sormaya devam ediyorlar :) yapacak birşey yok artık terslerim bu gidişle.

Çok geçmiş olsun canım..
dediğin gibi kedi dışarı çıkıyormuş,dışarıya çıkan bir kedi evde beslenen bir kedi ile aynı olmaz. Neden derseniz size şöyle bir örnek veriym,aşısı dahi olsa sokakta çiğ et yiyebilir,kuştur faredir vs vs.. çiğ et yemesi parazit demektir. O kedinin de tüyünü yutmak sağlığa zarar verir bu sadece bebeğin değil etrafında olan insanlara da zarar verir. Biz bunlara dikkat ediyoruz. Kedilerim 4 senedir dışarıya benim kucağımda veya kafesinde anca veterinere giderken çıkarlar.
Çiğ et sosis salam vs yemiyorlar.
O yüzden bu tarz bir problem yaşamamız mümkün değil :)

Whatsapp durumunuzda ve sosyal medyanızda kedileri vermeyeceğinizi bundan sonra bu soruyo soranların kalbini kıracağınızı içeren bi mesaj yazın görenler görmeyenlere anlatır zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…