İnsanların "hasta mısın?" sorusundan gına geldi :(

Aynen yaa ne sinir bir şeydir hasta mısın neyin var bilmem ne. Bir de yani bir kere değil on kere sorarlar. Yani hasta olsam ne diyeyim reglim veya üşüttüm lafını duysan eline ne geçecek... Kanser olsam bilirsin yani, soluk hasta gözüküyorsun diye bir laf duymak kadar sinir bir şey yok. Taş gibi insanı hasta psikolojisine sokuyorlar. Allık ve ruj hiç kullanmam, pudra ve fondoten de oyle. Soluksam soluğum arkadaşım yani. Ben de deli oluyorum. Sinirlendim yine...

Bir de bunun pekmez iç, kanına baktır, hiç yemiyor içmiyor musun türden teyze versiyonu var...

Son düzenleme:
Bende saçım sarıyken özellikle sürekli aynı sözü duyuyordum. Kansızlık var diye ısrar ediyorlardı yok diyordum.
Doktor bile kan testi yaptırdı bu yüzden sonra genetik dedi.
Saçımı koyu renk yaptım, demesinler artık diye ama yine diyorlar.
Bi ton koyu fondöten kullanıyorum bende ama yine de aynı şeyi duyuyorum. Artık takmamaya çalışıyorum bunu.

Son düzenleme:
Bende beyaz tenliyim gayette memnunum halimden
Fakat bende bir zamanlar kafaya taktım senin gibi

Lisede bir çocuk vardı bana beyaz melek diye laf atardı o zaman anladım beyaz olduğumu
Dediğim gibi ilk zamanlar çok kafaya taksamda sonra çok hoşuma gitmeye başladı
Kendimle barıştım sanırım

Makyaj yapmayada başlayınca daha güzel oldu tabi

Bence her ten renginin kendine göre artıları ve eskileri de vardır bunuda belirteyim

Kendinle barışık ol insanların ne dediklerini fazla umarsamamaya çalış

beyaz tenliler özellikle makyaj yapmadıklarında ruh gibi olurlar kendimden biliyorum makyajsız herhangi bi yere gitsem "neyin var hasta mısıııığğğn?" ya da "uykunu mu alamadın bu ne hal?" gibi tepkilerle karşılaşıyorum hep.. gidip bi rimel bi eyelinerla kendime geliyorum canım benim böyle şeyleri kafana takma. bende senin gibiyim ama bu duruma bayılıyorum yazın falan tenim koyulaşmasın diye güneşe bile çıkmıyorum. millet senin gibi olmak için neler verir neler. hem erkekler porselen gibi kızlardan daha çok hoşlanıyorlar emin ol

Ben de çok beyaz tenliyim sıcakta falan yanaklarım pembeleşir güzel oluyo bence ya, beyaz ten aslında çoğu kişinin istediği bir özellik. Solaryuma sakın girme çok zararlı ya.. Bence şeftali tonu veya pembemsi allık kullanırsan ( pek istemiyorum yazmışsın ama ) hani aklıma daha pratik bir çözüm gelmiyor, çok hoş gözükür.. Tek derdiniz bu olsun..

Makyaj yapmayınca oluyor öyle.
Bir de yorgunluk ve uykusuzluk eklenince "hasta mısın" sorusu kaçınılmaz.
Ama ben böyle bir durumu hiçbir zaman kafaya takmadım ve takmam.
Çünkü halimden çok memnunum.
Sen de biraz kendini sevmelisin.
Başkaları bunu dedi diye solaryuma bile girmeyi düşünen insan kendiyle barışık olamaz çünkü.
Beyaz tenli olmaktan hoşlanmıyorum dersen anlarım tabi.
Zevkine kararırsın ama aksi takdirde üzerinde düşünmeye bile değmez.

Pembe allık sür bir de hafiften. Çok yakışıyor beyaz tene ve canlılık veriyor.

Bir allik eyeliner ve rimel hafif bi ruj bu isi cozerrrr :) sac rengin onemli sakin cok acik cok koyu kullanma . Koyu dore kumral kullan. Küllü boyalardan uzak dur. Cooook sanslisinnn süt gibi beyaz olmak cok guzelll yaaa ben acik bugdayim keske sut gibi olsaydim

ayy bu dertten muzdarip ne kadar çok kişi varmış
aynen ben de sarışınım ve bu sözleri çokca duyuyorum
tenimden bir ton koyu pudra sürüyorum ben biraz da canlı bir ruj tamamdır

Beyaz tenlilik bir çok kültürde asalet asillik anlamına gelir sevinin bence..
Uzakdoğu'da kadınlar bembeyaz olmak için banyolarında pirinç suyu kullanırlarmış..

Fondöten değil ama allık kullanabilirsin. hatta saçların koyu renk ise kırmızı ruj, bir de eyeliner ohh mis. Senden güzeli olmaz, çok seviyorum beyaz tenlileri.

bence beyaz tenlilik ayrıcalıktır:) allahın bahşettiği bir güzelliktir. kafana takma.. hafif allık işini görür:)

boşver insanları insanlar birilerinde bi kusur bulmaya bayılır hoş bu kusur değil..
bende bembeyazım nişanlım buna bayılıyor

neden makyaj yapmak istemiyorsun ki? ben issiz bir adaya gitsem yine de fondoten pudra ve allik alirim yanima

boşver insanları insanlar birilerinde bi kusur bulmaya bayılır hoş bu kusur değil..
bende bembeyazım nişanlım buna bayılıyor

aynen arkadaşım benim nişanlımda öyle.. neyime aşık oldun falan diye şımardığımda teninin rengi diye katar araya. yüzüme fondöten sürdüğüm günlerde yüzüme bakmaz.. çirkin olmuş der:) ben sadece göz makyajı yaparım. gayette memnunum beyaz teninin kıymetini bil:):)

:) bende makyaj yaptıgım zaman niye yapıyorsun yapma makyajsız daha güzel tenin der
ben sevmezdim beyaz teni esmer olmak isterdim küçükken ama sevdiceğim sağolsun sevdirdi :)o begenince haliyle bende begenilmenin verdiği keyifle begeniyorum

senin kadar mıdır bilemem ama ben de oldukça beyazım.göz kalemi ve hafif bir ruj olmadan kapı önüne çıkmıyorum çünkü kendim bile korkuyorum o zaman aynadaki görüntümden.

ne zaman hastaneye gitsem doktor hemen tam kan sayımı ister,hatta biri ahbap oldu artık,senin betin benzin atmış bu ne böyle falan der,ama şükür hiç kansızlığım çıkmadı.

rengim soluk..koyu renk saç,kızıl benim tercihim,ve çok hafif makyajla gayet güzel oluyor.

koyu renk pudra ,fondöten asla tavsiye etmem.boynunla renk farkı olur ve maske takmış gbi olursun

ben okadar beyaz değilim ama banada çok diyen oldu hatta bigün adam durdurdu beni:) kızım hastamısın yardım ediyimmi dedi bende yok amca neden dedim:) yüzünün rengi atmış bembeyazsın dedi yoo ten rngim o dedim:))))))))))))
canım bukadar rahatsız oluosan hafif şeftali tonlarında felan çok dikkt çekmicek şeklde allık sür :) birde dudğına kremsi rujlardan sür dudak rengine yakın olanlardan :) olsun bitsin yani nedir ki bu:)

Bende öyleyim
Bana da soran oluyo
Yok diyorum hasta değilim çok şükür, ten rengim böyle

Ben bu durumdan memnunum hatta, bence siz milletin sormasından değil de fazla beyaz olmaktan memnun değilsiniz..
Onlar da tuzu biberi olmuş..
Ben seviyorum beyaz olmayı

Ben ten rengimden memnunum, eşim bayılır ten rengime.Biraz dekolte giydiğimde tepki verir "süt tenini başkaları görücek yarim yapma" der.Sütlü çikolatam der
Ama özellikle sabahları yüzümün beyaz olmasıyla alakalı tepki verdiklerinde "size ne ulan" diyemiyorum.
Hıı diyorum rahatsızım biraz, kansızlık var galiba falan..

Çok sağolun kızlar verdiğiniz taktikler için, en azından solaryuma girmekten vazgeçtim.
Biraz makyajla altından kalkabilirim herhalde.

Yerim sizi yaa valla çok iyisiniz, moral oldu bana
yaşasın kk kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…