İnsanların "hasta mısın?" sorusundan gına geldi :(

Şuan koyu kestane kullanıyorum aralarada açık çikolata attırdım.
Ama sarı balyaj attırmak istiyorum, üst kısımlar küllü kumrak uçlar sarı olacak şekilde.
İnşallah yüzümü daha da soluk göstermez. :26:

bende çok beyazlardanım banada hasta mısın neden bu kadar beyazsın bilmem ne diyorlar bazıları
makyaj yapmıyorum
ama çoğu insan ne güzel pamuk gibisin der
boşver Allah yaratmış herkes her ten güzel tek derdin bu olsun

bi an konuyu biri beni adıma açmış zannettim valla.

ya bende süt beyazımdır.üstüne bide kansızlık var bende(ırsi bizde)

sırf bu yüzden saçlarımı sarıdan,kumrala çevirdim...

herkesin hastamısın,yüzün çok solgun demesinden bende bıktım ama elden bi şey gelmiyor..

gerçi saçlarımı koyulaştırınca yüzüme biraz renk geldi..

hafif bi allık,pembe tonlarda,bide rimel yüzüne canlılık veren mucize..bugün cmt yarım gün diye allıksız geldim.beni gören herkes soruyor hastamısın çok solmuşsun diyeaslında özüm bu ama insanları makyajla kandırıyorum..

inan sinirlenmekte haklısın ama,en iyisi sallamamak yoksa öfkeyle ömür geçmez..hem süt beyaz olmak iyidir..kocan seni lokumum diye sever

Yahu! Millet neler, neler kulaniyor, bir gram beyaz görüne bilmek için! Kıskançlıklarından soruyorlardir hastamisiniz diye! Hiç alınmayın yada etkilenmeyin! Yüzünüzede kesinlikle kirem dışında hiç bir şey kullanmayın!
Göz altınız biraz koyu ise kapata bilirsiniz, beyaz tenlilere pembe akılda cok çekici duruyor

Cnm bunu kafaya çok takmışsın, ülkemizde çok çok beyaz tenli insanlar pek yok ve anladığım kadarıyla bu nedenle dikkat çekiyorsun.
İnsanlar dikkat çekmek için makyaj yapıyor, tuhaf tuhaf giyiniyorlar.
Yani sen bunları yapmadan zaten dikkat çekiyorsun tadını çıkar.
Hem insanlar beyaz tenden hoşlanırlar.

Gerçekten çok çok rahatsız oluyorsan solaryuma gidebilirsin.
Tabi sağlık açısından önermesem de ruh sağlığın daha önemli.

bence küllü kumraldan kaççç hem yasını olgun gösterir hemde soluk cok pişman olursun cevremdeki insanlardn biliyorum cunku. saç önemli bir kere rengini yanlıs yaptın mı duzelmiyor. bide o dediğini yapmak için açacaklar. Benim saçım kumral olsun diye açtılar aman Allahım hala duzelmedi neler kullanıorum saçıma kâr etmiyor. şimdi kendim dip boyası ile hallediyorum açmadan etmeden kuaförlere guven olmuyor

Sana gelen sorulari aynisi banada geliyodu:) bende beyaz tenliyim eger kafana takarsan daha cok büyür gozünde duymamaya calış hatta surekli soran olursada biraz sert cevap ver ise yariyo:)

bende garnier bb kullanıyorum arada açık renk olandan iyi oluyor kırmızılıklar falan kalkıyor aradan bazen aşırı solgun oluyorum ii geliyor tavsiye ederim..

Senin gibi birçok arkadaşımın sorunun çözdüm:)) Ben güneş alerjisi olan bir insan olarak yaz-kış güneş koruyucumu eksik etmem. Son yıllarda bu koruyucuların renklendiilmiş olanlarını tercih ediyorum. Bir çok markanın var. Fondöten, allık kullanak istemeyenler için birebir:) ya da en basiti canlı renklerde rujlar kullan.hem çok çarpıcı ve çekici duruyor, beyazlığın avantaj haline geliyor:)

Takma böyle şeyleri, beyaz, buğday, esmer ten önemli değil, temiz ve bakımlı ten ne renk olursa olsun güzeldir:)

Sevgiler

Off ben ne çok isterim bembeyaz olmayı Ben de esmer değilim ama daha da beyaz olmak isterdim.Solaryuma filan girmeyi düşünme,solaryum diye birşey kalmadı.Hem demode hem zararlı.Şimdi beyaz tenli olmak moda.Eskiden beri beyaz tenli olmak kadında güzelliğin simgelerindendir.Bir ara bir bronzlaşma furyası döndü.Ama şimdilerde yine eskiye dönüş var.Her yerde cilt beyazlatıcı krem reklamları filan.Bence dezavantaja çevirmeye bak.Çok beyazsan platin saç çok yakışır.Gözlerin renkliyse siyah saçla muhteşem olursun.Allah aşkına ufak bi allıkla halledilcek bir problem ve beyaz tenli olmak harika birşey.Sen boşver onları.

ah ahh arap kökenli kadınlarda hep beyaz olmayı ister:)tatlım ben beyazken küç yiyordum ve o pembelik veriyor bir süre snra ama makyaj şart gbi en azndan hafif tonda bir ruj

Ooo mileete takılma canımm..elalemın agzı torrba deilki büzesin demişler aman bosverr:))boyat saclarını kızıla hafifde bi makyajj ohhh harika olursunn:))sahsen ablam beyaz tenlidir onada herkes hastamısn derdi simdi kızıla boyattı saclarını bi bakan dönüp yine bakıyoo:))hastamısın diende kalmadıı tabıı:))

ayy bana da makyaj yapmayınca derler kaşım kirpiğim açık renk haklısın bunalmakta ben de makyaj yapmak zorunda kalıyorum bunaltımdan sırf duymamak için

Beyaz tenliler toplanmış buraya
Bende öyleyim bir gün otobüsteyim, makkajsızım ve sabah uykulu baygın baygın süzülüyorum..
Oturacak yer yok, bir amcanın tepesinde dikiliveriyorum, amca dikkatle bana bakıyordu, 'sonra kızım gel otur buraya bayılacak gibisin, rahatsız mısın' dedi :27:
Sabahları betim benzim ayrı bir soluk olduğu için adam hasta zannetmiş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…