- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ya var öyle. Arkadaşım eşinin ayağı gece kendi ayağına temas eder korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştı,uzun bir süre ayrı yattı hatta yeni evliyken. Zor alıştı.Ay keşke benim ayak tırnaklarımı kesse.Ayak benim fobim.Hiç elleyemem bile.
Artık neresi denk gelirseCiddi olmayanlar mı ayak yalamak istiyor?
Ayrı yorgan çözüm.Ya var öyle. Arkadaşım eşinin ayağı gece kendi ayağına temas eder korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştı,uzun bir süre ayrı yattı hatta yeni evliyken. Zor alıştı.
Ayak ciddi konu canım
Evet. Konu sahibi ciddi ilişki istiyormuş, beyefendi ayak fetişi ve one night ilişki seviyor,konuyu sürekli belden aşağı çekiyormuş.Ayak yalama olayını anlamadım ben
Adam ayak fetişi miymiş
Konu sahibi bu garip(ciddi olmayan)erkekleri nerden buluyorsunuz?Var sanıyorlar sonra diyorum ben uzak duruyorum yani istemiyorum bu ayak yalatmamı istedi ama isimsiz sıfatsız arada sırada mı ne gidecekmişim
Adam da ellemiyo yaliyo, tirnak makasi yerine dişiyle kitlar belki jxbxhxAy keşke benim ayak tırnaklarımı kesse.Ayak benim fobim.Hiç elleyemem bile.
Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Şimdi sizi instagramdan silen ama numaranızı silmeyen adam mı bu ayak emcüklemek isteyen?Başta ayak ne olacak dedim ama baktım hep seks muhabbeti adam değişmiyor bağlanmıyor da boşverdim ama üzdü
Ayağına aşığım kısmı kopardı beniŞimdi sizi instagramdan silen ama numaranızı silmeyen adam mı bu ayak emcüklemek isteyen?
Nasirina gurban xhhdhdhAyağına aşığım demek sevgili mi olalım demek?
Mantarlı mantarlı ıyyyyyNasirina gurban xhhdhdh
Beynimi yaktı ayakbuddy kelimesi.Şimdi anladım konuyu.Rainy2Ayağına aşığım kısmı kopardı benijargonu farklı herhalde biz anlamıyoruz.
Rainny yok ya,gözler bi aradı onuBeynimi yaktı ayakbuddy kelimesi.Şimdi anladım konuyu.Rainy2
En azından sevgilim olmalı ya
O daha atarlı.Ama aynı tarz(internet),aynı amaç.Rainny yok ya,gözler bi aradı onu
Nasırlı,mantarlı ayağı emcüklemez mi diyorsunuz yani?Ayak severim diyen insanlar; ayak olsun da ne olursa olsun demiyorlar herhalde.
"Bir ayak fetişi için çekim noktaları ayak, ayak parmaklarının şekli, kısa veya uzun ayak tırnakları hatta duygusal çekim için ayağın kokusu bile önemlidir." Alıntıdır.
Pediküre gitmiştirRainny yok ya,gözler bi aradı onu
Ayagin artık eksi peynir kokmuyo Ziya, seni terk ediyorumAyak severim diyen insanlar; ayak olsun da ne olursa olsun demiyorlar herhalde.
"Bir ayak fetişi için çekim noktaları ayak, ayak parmaklarının şekli, kısa veya uzun ayak tırnakları hatta duygusal çekim için ayağın kokusu bile önemlidir." Alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?