- 16 Haziran 2011
- 16.516
- 73.046
- 798
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Nasırlı,mantarlı ayağı emcüklemez mi diyorsunuz yani?
Ayagin artık eksi peynir kokmuyo Ziya, seni terk ediyorum
Bu önceki konusundan.Başka ayak olmayacak!büyük ayak seviyor ve öpüşmedim henüz ayağa ilgisi bariz benim istediğim bu değil açıkcası benimle de ilgilenen bir erkeği hayatıma almak isterim şu an görüşmüyorum ama kendisi başka ayak olmayacak konusunda bana teminat verdi ama yazmaması benimle ilgilenmemesi ona güvenmeme sorununa yol açıyor ve sessiz kalıyorum şu an iletişim bitti böyle iyi benden değerli değil
Kusma emojisi ne zaman gelir beğeni butonlarina acabaKonuyu bir şeyler yerken, okuyacakları da düşünüp; insaf edin.
Ayak kıskançlığı?Hayatımdaki tek ayak sensin. Senin üzerine ayak koklamam?Bu önceki konusundan.Başka ayak olmayacak!
Adamın zaten niyeyi belliymiş.Ayak.Silse ne olur silmese ne olur.
Çok şaşkınım.Hayatımda ilk kez bir ilişkide ayak teminatı veriidiğini gördüm.Ayak kıskançlığı?Hayatımdaki tek ayak sensin. Senin üzerine ayak koklamam?
Bana da öyle geldi ama Abaza olmadığını one night takıldığını söyledi ve 1-2 saat neyse or… oluyorlar kadınlar deyince bana tiksindi geldi ve fantezisine kullanmaya insan arıyor gibi geldi evet
Ay nereden tanistiniz bu garip sahsiyetle cok merak ettim?
O kıro elinde yüzükle gelse hiç yok mok demezsin, uzanamadığın ciğeri kötülemeAğırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
ciddi misiniz, bunları yapan Hâlâ var mı? Çok korkunç...Sene 2023 olmasına rağmen, bir dönem filmlerde işlenen, hikayelerde yer bulan; bu yollara halen başvuranlar var yalnız.
Adamı eve çağırıp, ebeveynlerinin odasında kazara (!) ailesine yakalananlar da var.
üzgünüm ama kendinizi boşa yormuşsunuz..erkeklerle tanışma ortamını acilen değiştirmen lazım. spora git, derneğe yazıl, kursa kaydol, minik bir eğitim al. çalışmıyorsan işe güce başla. ne bileyim gerçek hayatta tanışabileceğin ortamlara girmen lazım. sosyal medyadan yürüyen adamdan hayır gelmez. sosyal medyadaki adamlarla takılacaksan, yatıp kalkacaksan tanışabilirsin ama doğru düzgün ilişki istiyorsan özellikle erkek cinsiyetinden sosyal medyada uzak durman lazım.
bana bu aralar 2 kişi dadandı. çok da böyle her şeye kapalı olduğum günlerdeyim ben, son ilişkimde kötü şeyler yaşadığım için bir süre kimseyi tanımak, kimseyle tanışmak istemiyorum. eski sevgilim geçen hafta yazmaya başladı, özledim mözledim diye sızlandı ona da cevap vermedim o konuda. neyse bu dadananlardan biri ne hikaye atsam anında görüp cevap yazıyor, sohbet kurmaya çalışıyor. tanıyor olabilir miyim diye ilk eklediği zamanlarda bir iki cevap verdim, yok tanımıyorum niyeti yürümek, belli. engellemedim, takipçilerden de çıkarmadım öylece duruyor. yazdığı zaman okuyorum, cevap vermiyorum. yazma etme de demiyorum, kendi kendine takılıyor. şimdilik rahatsız edici bir tarafı yok, umurumda değil. amaaa diğeri öyle hikaye atmamı falan beklemiyor, bodoslama dalıyor kendince. napıyorsun diyor, cevap gelmeyince tribe giriyor. ertesi gün günaydın yazıyor falan filan. bi zararı yoktu ama bugün beni çok sinirlendiren bişey yaptı. selfie atmış bana, durduk yere. hiçbir muhabbeti olmayan, tanımadığı kadına selfie atıyor. ben şimdi bu adamın nesiyle konuşayım, nesiyle tanışayım? bu adamdan bana hayır gelir mi? bu adamdan hangi kadına hayır gelir? günde 10 kişiye selfie attığına eminim. adam yerine koyup cevap yazmamışım, tanışmamışım bile. sorularını cevapsız bırakmışım. bu haysiyetsiz abaza, evli mi bekar mı, sevgilisi var mı yok mu bilmediği bir kadına resim atacak kadar aşağılık. şunu yazıp engelledim ki engellemem ben pek kimseyi sahiden rahatsız olmadığım sürece.
En son tus çalışıyordu çok yoğundu. Detaylı bilmiyorum sana yazan oldu mu?Kizlar alakasiz olucak ama Otrera dan haberi olan var mi? Deprem bölgesinde miydi o?
Ben istemedikten sonra bana cinsel olarak kimse yaklaşamadı ama Pembenin ayağına hallenmiş adam yaYa olm hdhdhdhhdhdhdh koptum gözümden yas geldi
Emcükletmemiş itşte. Adam FB olalım demiş kabul etmemiş madem kabul etmiyorsunbari ayağını emcükleyeyim demiş ona da izin vermemiş. Adamın içinde patlamışKonu sahibi mi emcükletmiş?
Ne amacı olacak o oturup da kimse rehberini temizleniyor, ciddi bir ilişkiye başlarsa o zaman genel temizlik yapar . Ya bir de sana ayağını yalamak isteyen adamdan ne hayır gelir .Ben sildim amacı ne olabilir diye ama iyi niyetli biri değil
Yazmasının size ne faydası var ki, yazacak ki diye onu hala düşünmek aşırı saçma geliyor , siradakine bakınÖylesine tuttum sonra o sildi bakalım yine yazacakmı diye
Bu da bir fantezi çeşidi olabilir :)Zorla mantarlı ayak bulup yalatican buna. Al sana fantezi diye de bascan kirbaci bi yandangece gece sadistligim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?