İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Bu önceki konusundan.Başka ayak olmayacak!
Adamın zaten niyeyi belliymiş.Ayak.Silse ne olur silmese ne olur.

Ağzının payını vermişsin salağa o da egosu zedelendigi için instadan silmis seni çünkü böyle tiplerin aşağılık kompleksleri olur. Hani sen kimsin bak siliyorum diye bozulup silmis . Ama noyu silmemis ki sen yazarsın egosunu oksarsin. Zaten yeterince sessiz kalırsan bir gece mesaj gelecek sana: naber?

Adam sadece seks için birliktelik istiyor sen istemiyorsun sonra o siliyor sosyal medyadan çok beğendiğin için kararsızsın..hmm..
Bence aklından onu çıkar o seni sever diye bekliyorsun ama sevmeyecek ihtiyacını giderip diğer yattığı kadınlar gibi görecek seni..zaten açık açık söylemiş neden benim telefon numaramı silmemiş diye düşünüyorsun?yedekte tutuyor belki birgün atarım yatağa diyor..bak kendini kullandırtma ve en önemlisi de kafandan sil onu..seni önemsemiyor önemseyen insan farklı olur hala düşüneceksen kendin bilirsin..belki ağır oldu bu yazdığım üzüleceksin ama silkelenmen gerek

O kıro elinde yüzükle gelse hiç yok mok demezsin, uzanamadığın ciğeri kötüleme

Sene 2023 olmasına rağmen, bir dönem filmlerde işlenen, hikayelerde yer bulan; bu yollara halen başvuranlar var yalnız.

Adamı eve çağırıp, ebeveynlerinin odasında kazara (!) ailesine yakalananlar da var.
ciddi misiniz, bunları yapan Hâlâ var mı? Çok korkunç...

üzgünüm ama kendinizi boşa yormuşsunuz..

Ben sildim amacı ne olabilir diye ama iyi niyetli biri değil
Ne amacı olacak o oturup da kimse rehberini temizleniyor, ciddi bir ilişkiye başlarsa o zaman genel temizlik yapar . Ya bir de sana ayağını yalamak isteyen adamdan ne hayır gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…