- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Değil umut beslemeyin o badboy u değiştirecek aklından çıkmayan kız değilsiniz lise yıllarımdan tanıdığım insanların nosu var kalabalık çok hem üşeniyorum hemde umursamıyorum dursun öyle diyeMerhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Konu sahibi mi emcükletmiş?
E siz engelleyin size ulaşamaz artık kötü niyetliysedeBen sildim amacı ne olabilir diye ama iyi niyetli biri değil
Adamla buluştuğunuz ve adamın size uygun olmayan isteklerini duyduğunu an silmeliydiniz numarasını.Numaramı sildi mi diye kafa yormanın, üzerine konu açmanın rehber temizleme huyuyla hiçbur alakası yok.
Olur olmadık adamlara numaranızı veriyor, buluşuyorsunuz. Güvenli ve toplum içindeki yerlerde buluşuyorsunuzdur inşallah. Dikkat edin de, olmadık yerlerde numaranızı paylaşmasınlar.
Konu bir tek bana mı acaip geldi, adam düzgün ilişki istemem sadece f...buddy diyor, konu sahibesi olmaz diyor adam da tamam o zaman bari ayağını yalat da git diyor
Ayak yalama nerde?Göremedim.Konu bir tek bana mı acaip geldi, adam düzgün ilişki istemem sadece f...buddy diyor, konu sahibesi olmaz diyor adam da tamam o zaman bari ayağını yalat da git diyor
Ve konu sahibi bu konuları konuşan erkeklerden buz gibi soğur minvalde konuşup hala adam niye silmedi beni diyor
Ciddi olmayanlar mı ayak yalamak istiyor?Konu sahibinin Ciddi erkek kıtlığı adlı konusu var.
Ne yapsın kız bu kıtlıkta, bulduğunu silmeye kıyamıyor demek.
Ayak ciddi konu canımKonu sahibinin Ciddi erkek kıtlığı adlı konusu var.
Ne yapsın kız bu kıtlıkta, bulduğunu silmeye kıyamıyor demek.
Ben en iyisi baştan bakayım yorumlara.Baştan sondan okuyunca kafam karıştı.Ayak ciddi konu canım
Ağırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
....Neyse bu şahıs bana whatsaap üzerinden boş konular konuşuyordu bende ben artık boş şeyler istemediğimi,giyeceğim gelinliği ve evimi böyle şeyleri istediğimi belirten mesaj attım ki nabız atmak maksatlı bu erkek şahıs bana ne dese beğenirsiniz o kişi ben değilim ben olsam seni ciddiye alırdım yazdı.Ben altta kalmadım ve ne alaka ya o kişi tabiki de sen değilsin dedim konuyu kestim...
Bir kahve yapılır kıtlık konusu okunur
Bak bak,çok güldüm hala gülüyorum ben.Ben en iyisi baştan bakayım yorumlara.Baştan sondan okuyunca kafam karıştı.
Bu devirde çoğunluk fb takılıyor bacım. Dert etme sen engelle numarasını için soğur... Yaşınız olgun böyle oyunlara gelmeyin
Sermin on kez nasil alıntılamışım seni bilmiyorum bacım
Dost başa,ciddi olmayan erkek ayağa bakar gibi olmuş bu.Bak bak,çok güldüm hala gülüyorum ben.
Gelenin geçenin ayağını yalıyor,kuscam vallaDost başa,ciddi olmayan erkek ayağa bakar gibi olmuş bu.
Ay keşke benim ayak tırnaklarımı kesse.Ayak benim fobim.Hiç elleyemem bile.Gelenin geçenin ayağını yalıyor,kuscam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?