- 30 Kasım 2010
- 9.729
- 19.655
- 448
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Adamın numaranızı silmediğinden nasıl emin oluyorsunuz ? Adam ne istediğini açık açık söylemiş. Bu tür adamlarla buluşup, sonra da numara vermeyen erkek ! , buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek ! , sırtlan erkek ! vb gibi konular açıyorsunuz.
Adamın istekleri size uymuyorsa; adamın numaranızı silip silmediğine kafa yormanızın sebebi nedir ?
Şu yoruma kadar geldim dahasını da midem kaldırmazAyak parmaklarınızı mı emcükledi?
Millete kendini ağırdan(!) satıp gelip burada saçma sapan konular açman...
İnstadan sildi niye rehberden silmedi. Silmedi çünkü ya unuttu, umrunda değilsin ya da senin ağırdan satmanı yutmadı, şansını tekrar deneyecek.
Neden bu ucuz eylemlerin içinde bulunuyorsun?
Tinderda koca bulmaya çalışmak ruhuna ağır gelmiyorsa bu kalitesizliğe devam et.
Millete kendini ağırdan(!) satıp gelip burada saçma sapan konular açman...
İnstadan sildi niye rehberden silmedi. Silmedi çünkü ya unuttu, umrunda değilsin ya da senin ağırdan satmanı yutmadı, şansını tekrar deneyecek.
Neden bu ucuz eylemlerin içinde bulunuyorsun?
Tinderda koca bulmaya çalışmak ruhuna ağır gelmiyorsa bu kalitesizliğe devam et.
E neyini beğendiğin beya o zaman?Ağırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
Tam gitmesi için yapılacak şeyi 30 35 yaşında ki bir kadın bilir.Ağırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
yok ya bağlanır sana evine gidersen, hatta baktın niyeti yok gibi hamile kal
Midem kalktı beeKızzz ayağını yalatıp yalatıp devamı yok mu dedin adama
Başka ayaklara geçmiş o demekki boşver sen rehberi falan.
E sen neden silmedin o kadar kotuyseAğırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
Deprem bölgesinde değil diye biliyorum İstanbuldaydi sanırım ya mesleğine uzmanlığına başlamıştı işleri çok yoğundu demişti yakın olduğu bir üye ama deprem öncesinde böyle yazmıştı tabi bende çok merak ediyorum canım daktırımKizlar alakasiz olucak ama Otrera dan haberi olan var mi? Deprem bölgesinde miydi o?
E o zaman numaranı silmemesini niye sorguluyorsun ?Ağırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler
E o zaman numaranı silmemesini niye sorguluyorsun ?
Konu sahibi mi emcükletmiş?Ayak parmaklarınızı mı emcükledi?
E sen neden silmedin o kadar kotuyse
Rehber temizleme huyum var herkes aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?