İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Millete kendini ağırdan(!) satıp gelip burada saçma sapan konular açman...

İnstadan sildi niye rehberden silmedi. Silmedi çünkü ya unuttu, umrunda değilsin ya da senin ağırdan satmanı yutmadı, şansını tekrar deneyecek.

Neden bu ucuz eylemlerin içinde bulunuyorsun?

Tinderda koca bulmaya çalışmak ruhuna ağır gelmiyorsa bu kalitesizliğe devam et.

Yani sizi ne ilgilendirir ki şahsi yorumlarınızla kin kusmanıza ne gerek var

Ağırdan satma dediğiniz adam iyi ki de ağırdan almışım ki kadınlar hakkında iğrenç yorumlarını duydum sizin o özgürlük kisvesi altından ağırdan satmadığınızı söylediğiniz şeye adam bi bizim ağzımıza etmediği kaldığını yazdı yani tam bi kıro o yüzden iyiki gitmiş ama keşke tam gitseler

E neyini beğendiğin beya o zaman?

Tam gitmesi için yapılacak şeyi 30 35 yaşında ki bir kadın bilir.
Tüm iletişim kanallarını kesmek hepsi bu.

Derdi seks olanda ulaşamayınca gelip kapında yatmaz merak etme. Derdinin peşine düşer.

yok ya bağlanır sana evine gidersen, hatta baktın niyeti yok gibi hamile kal

Sene 2023 olmasına rağmen, bir dönem filmlerde işlenen, hikayelerde yer bulan; bu yollara halen başvuranlar var yalnız.

Adamı eve çağırıp, ebeveynlerinin odasında kazara (!) ailesine yakalananlar da var.

Bu devirde çoğunluk fb takılıyor bacım. Dert etme sen engelle numarasını için soğur... Yaşınız olgun böyle oyunlara gelmeyin

Sermin on kez nasil alıntılamışım seni bilmiyorum bacım

E sen neden silmedin o kadar kotuyse

Kizlar alakasiz olucak ama Otrera dan haberi olan var mi? Deprem bölgesinde miydi o?
Deprem bölgesinde değil diye biliyorum İstanbuldaydi sanırım ya mesleğine uzmanlığına başlamıştı işleri çok yoğundu demişti yakın olduğu bir üye ama deprem öncesinde böyle yazmıştı tabi bende çok merak ediyorum canım daktırım

erkeklerle tanışma ortamını acilen değiştirmen lazım. spora git, derneğe yazıl, kursa kaydol, minik bir eğitim al. çalışmıyorsan işe güce başla. ne bileyim gerçek hayatta tanışabileceğin ortamlara girmen lazım. sosyal medyadan yürüyen adamdan hayır gelmez. sosyal medyadaki adamlarla takılacaksan, yatıp kalkacaksan tanışabilirsin ama doğru düzgün ilişki istiyorsan özellikle erkek cinsiyetinden sosyal medyada uzak durman lazım.

bana bu aralar 2 kişi dadandı. çok da böyle her şeye kapalı olduğum günlerdeyim ben, son ilişkimde kötü şeyler yaşadığım için bir süre kimseyi tanımak, kimseyle tanışmak istemiyorum. eski sevgilim geçen hafta yazmaya başladı, özledim mözledim diye sızlandı ona da cevap vermedim o konuda. neyse bu dadananlardan biri ne hikaye atsam anında görüp cevap yazıyor, sohbet kurmaya çalışıyor. tanıyor olabilir miyim diye ilk eklediği zamanlarda bir iki cevap verdim, yok tanımıyorum niyeti yürümek, belli. engellemedim, takipçilerden de çıkarmadım öylece duruyor. yazdığı zaman okuyorum, cevap vermiyorum. yazma etme de demiyorum, kendi kendine takılıyor. şimdilik rahatsız edici bir tarafı yok, umurumda değil. amaaa diğeri öyle hikaye atmamı falan beklemiyor, bodoslama dalıyor kendince. napıyorsun diyor, cevap gelmeyince tribe giriyor. ertesi gün günaydın yazıyor falan filan. bi zararı yoktu ama bugün beni çok sinirlendiren bişey yaptı. selfie atmış bana, durduk yere. hiçbir muhabbeti olmayan, tanımadığı kadına selfie atıyor. ben şimdi bu adamın nesiyle konuşayım, nesiyle tanışayım? bu adamdan bana hayır gelir mi? bu adamdan hangi kadına hayır gelir? günde 10 kişiye selfie attığına eminim. adam yerine koyup cevap yazmamışım, tanışmamışım bile. sorularını cevapsız bırakmışım. bu haysiyetsiz abaza, evli mi bekar mı, sevgilisi var mı yok mu bilmediği bir kadına resim atacak kadar aşağılık. şunu yazıp engelledim ki engellemem ben pek kimseyi sahiden rahatsız olmadığım sürece.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2023-03-04 01.40.32.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 72
E o zaman numaranı silmemesini niye sorguluyorsun ?

Rehber temizleme huyum var herkes aynı değil

Adamla buluştuğunuz ve adamın size uygun olmayan isteklerini duyduğunuz an silmeliydiniz numarasını.Numaramı sildi mi diye kafa yormanın, üzerine konu açmanın rehber temizleme huyuyla hiçbir alakası yok.

Olur olmadık adamlara numaranızı veriyor, buluşuyorsunuz. Güvenli ve toplum içindeki yerlerde buluşuyorsunuzdur inşallah. Dikkat edin de, olmadık yerlerde numaranızı paylaşmasınlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…