İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Sürekli kız takip ettiği yer insta o yüzden seni orda görmek istemiyor tehlike oluşturmamak icin. Wp çok müdahale edemeyeceğin icin dursun köşede diyor. Her yerden engelle kuzum İnan öyle pislikler güzel aklının bir köşesini bile mesgul etmemeli. Onlar akıllanmaz tepki verdiğini bile anlamaz. Yolun açık olsun

Bana da öyle geldi ama Abaza olmadığını one night takıldığını söyledi ve 1-2 saat neyse or… oluyorlar kadınlar deyince bana tiksindi geldi ve fantezisine kullanmaya insan arıyor gibi geldi evet

Yani çok abes hiç yatırılmış direk seks sürekli seks konuşmak bence ağır hastalık ya ne bileyim

Bu adamlar, internette yazışırken size "anama ana diyesin, babama baba diyesin ,sen bize gelin gelesin" mi diyorlardı ? Dinlemek isteyenler için Edip Akbayram'dan Kibar Gelin :

Tek gecelik bir şeylerin peşinde olduklarını veya sevgililik tarzı, uzun vadeli bir ilişki istemediklerini söylemediler mi ?

Daha iletişime geçmem ve umrumda değil yazarsa alacağı cevap net

Söylemiyorlar sevmek ve sevilmek istiyorum diyorlar

Bana da öyle geldi ama Abaza olmadığını one night takıldığını söyledi ve 1-2 saat neyse or… oluyorlar kadınlar deyince bana tiksindi geldi ve fantezisine kullanmaya insan arıyor gibi geldi evet
Bir şey sormak isterim size hangi erkek ben abazayım der? Abaza olmayan erkek paralı askere gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…