- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Senin konular 3 aşağı 5 yukarı bu eksende dönüyor farkında mısın? Bi sevişsen bi şeyin kalmayacak bence
Ayak parmaklarınızı mı emcükledi?
Ya sevişmeli ya da sosyal medyadan tanışma işlerini bırakmalı.Senin konular 3 aşağı 5 yukarı bu eksende dönüyor farkında mısın? Bi sevişsen bi şeyin kalmayacak bence
Sürekli kız takip ettiği yer insta o yüzden seni orda görmek istemiyor tehlike oluşturmamak icin. Wp çok müdahale edemeyeceğin icin dursun köşede diyor. Her yerden engelle kuzum İnan öyle pislikler güzel aklının bir köşesini bile mesgul etmemeli. Onlar akıllanmaz tepki verdiğini bile anlamaz. Yolun açık olsunMerhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Kız gitsinler nolacak yaaaHemen gideceklerini anlamasam belki ama gidiyorlar yani
Size bir tavsiyede bulunayım, bir erkek ayaktan başlıyorsa o iş sevgiliğe gitmez. Öyle fantazisi olan adam bir ilişki istiyorsa zaten “gel bir ayağını yalayam” diye başlamaz. O baya bildiğin fantazilerine malzeme arıyordur. Abazadır da o.
Evet sosyal medyadan genelde bu tarz insanlar çıkıyorYa sevişmeli ya da sosyal medyadan tanışma işlerini bırakmalı.
Yani çok abes hiç yatırılmış direk seks sürekli seks konuşmak bence ağır hastalık ya ne bileyim
Sürekli kız takip ettiği yer insta o yüzden seni orda görmek istemiyor tehlike oluşturmamak icin. Wp çok müdahale edemeyeceğin icin dursun köşede diyor. Her yerden engelle kuzum İnan öyle pislikler güzel aklının bir köşesini bile mesgul etmemeli. Onlar akıllanmaz tepki verdiğini bile anlamaz. Yolun açık olsun
Bu adamlar, internette yazışırken size "anama ana diyesin, babama baba diyesin ,sen bize gelin gelesin" mi diyorlardı ? Dinlemek isteyenler için Edip Akbayram'dan Kibar Gelin
Tek gecelik bir şeylerin peşinde olduklarını veya sevgilik tarzı, uzun vadeli bir ilişki istemediklerini söylemediler mi ?
Bir şey sormak isterim size hangi erkek ben abazayım der? Abaza olmayan erkek paralı askere gider mi?Bana da öyle geldi ama Abaza olmadığını one night takıldığını söyledi ve 1-2 saat neyse or… oluyorlar kadınlar deyince bana tiksindi geldi ve fantezisine kullanmaya insan arıyor gibi geldi evet
Kız gitsinler nolacak yaaa
Alan razı veren razı
Hem belli mi olur belki gitmeyecek?
Ama sen konuya direkt evlilik diye girersen olmaz.
Sence hangi abaza ben abazayım derBana da öyle geldi ama Abaza olmadığını one night takıldığını söyledi ve 1-2 saat neyse or… oluyorlar kadınlar deyince bana tiksindi geldi ve fantezisine kullanmaya insan arıyor gibi geldi evet
Bir şey sormak isterim size hangi erkek ben abazayım der? Abaza olmayan erkek paralı askere gider mi?
Sevenler kavuşamayınca çok üzülüyorum yavDaha iletişime geçmem ve umrumda değil yazarsa alacağı cevap net
Senin son olmanı istiyor yani bu bir mesajSürekli gelen var dedi de tipi iyi değil ya
Bazı insanlar umursamaz mesela ben de öyleyim inan rehberime girip silemeyi düşünek kadar bile yer edinmez bende
Yaşınız kaç?Sürekli gelen var dedi de tipi iyi değil ya
Bakiresiniz ya bence sevişmek yerine ayak emcükletmek daha iyi sizin içinYok izin vermedim istedi ama tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?