- 22 Ocak 2022
- 1.151
- 2.553
- 83
- 38
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Başka muhabbet olsa yani mahsuru yoktu yani.Ben sandım ki ayağına aşığım vs deyince iş sevgililğe vs gider ama direk ayakbuddy gitti ve ayak ve seks dışı muhabbet olmayınca insan tiksiniyor ondan kullanılma zaten
Hep sevişememekten oluyo bunlarSenin konular 3 aşağı 5 yukarı bu eksende dönüyor farkında mısın? Bi sevişsen bi şeyin kalmayacak bence
34-35 li bir şeydiYaşınız kaç?
Yuhhh o yaşlarda bu denli iyi niyetli olunmamalı ama34-35 li bir şeydi
Bakiresiniz ya bence sevişmek yerine ayak emcükletmek daha iyi sizin için
Söylemiyorlar sevmek ve sevilmek istiyorum diyorlar
Konu sahibi bakireSenin konular 3 aşağı 5 yukarı bu eksende dönüyor farkında mısın? Bi sevişsen bi şeyin kalmayacak bence
34-35 yaşında genç bir kadınsınız.Neredeyse tüm konularınız tuhaf davranışlar sergileyen erkekler üzerine. Tecrübelerinizden hiç mi ders çıkarmıyorsunuz ?
Bir de bu adamları ciddiye alıp, yorumlarınızda: benim çevremdeki erkekler , tanıdığım erkekler vb diyerek bu adamların(!) davranışlarından örnekler veriyorsunuz.
Tamam da sizin sanal dünya dışında hiçbir tecrübeniz yok kiOnun dışında şu an çok efendi bi bey var yani tuhaflara şans vermiyorum yaşayanların tecrübeleri için yazıyorum
Sana gelene kadar kim bilir kimlerin ayaklarını yaladıBaşta ayak ne olacak dedim ama baktım hep seks muhabbeti adam değişmiyor bağlanmıyor da boşverdim ama üzdü
Tamam da sizin sanal dünya dışında hiçbir tecrübeniz yok ki
Burada biz bizeyiz ama neden inkar ediyosunVar nerden biliyorsunuz acaba
Ayak yalatmaya mi? Kokmuş corap paketleyip hediye diye götürürüm böylesine vxhxhhxVar sanıyorlar sonra diyorum ben uzak duruyorum yani istemiyorum bu ayak yalatmamı istedi ama isimsiz sıfatsız arada sırada mı ne gidecekmişim
Rainy olsa nikâhi bastirmisti simdiyeRainyy olsa bu çocuğun yakasını bırakmazdı
ÇıldırıyorumBu adamlar, internette yazışırken size "anama ana diyesin, babama baba diyesin ,sen bize gelin gelesin" mi diyorlardı ? Dinlemek isteyenler için Edip Akbayram'dan Kibar Gelin :
Tek gecelik bir şeylerin peşinde olduklarını veya sevgililik tarzı, uzun vadeli bir ilişki istemediklerini söylemediler mi ?
Hfhdhhdhdhdhhdhdhhd lan gece gece hxhxhxhhxhxAyak parmaklarınızı mı emcükledi?
şu ana kadar "acaba numaramı sildi mi?" diye kimseyi sorgulamak aklıma gelmedi, düşmanım bile numarasını silmedim. sizinki değişik bir kafa gerçekten.
he aynen seninle evlenecek o yüzden silmedi numaranı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?