- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
onun da yoktur belki. spesifik bir şey değildir.Rehber temizleme huyum var herkes aynı değil
Ya olm hdhdhdhhdhdhdh koptum gözümden yas geldiBakiresiniz ya bence sevişmek yerine ayak emcükletmek daha iyi sizin için
Yeni konseptayakbuddy nedir yahhuuuu
Ay ben gülerimYeni konsept
Ay ben niye çok güldüm bu konuda ya, gözümden yas geldi bdhdhKonu bir tek bana mı acaip geldi, adam düzgün ilişki istemem sadece f...buddy diyor, konu sahibesi olmaz diyor adam da tamam o zaman bari ayağını yalat da git diyor
Ay gerçekten ya tiksinçSana gelene kadar kim bilir kimlerin ayaklarını yaladınasil obusecektin ki onunla? ağzı ayak kokar onun
Ve konu sahibi bu konuları konuşan erkeklerden buz gibi soğur minvalde konuşup hala adam niye silmedi beni diyorKonu bir tek bana mı acaip geldi, adam düzgün ilişki istemem sadece f...buddy diyor, konu sahibesi olmaz diyor adam da tamam o zaman bari ayağını yalat da git diyor
Birinin tüm bu gerçekleri konu sahibinin yüzüne bir tokat gibi vurması gerekiyordu. Bunu yapmak kolay değildi ama yaptım işteAy gerçekten ya tiksinç
Benim eski fuckbuddy böyle yaptı iletişimi kesince. Çünkü ciddi ilişki istedim. İnstadan silmişti ( çünkü ortak kız arkadaşımızı ekledi ona asılmak için) ama numaram kayıtlıydı. Kıyamet koparınca ben seni silmedim ayağına girdi. Numaramı sil dedim, hayır sanane dedi. Tabi yedekte tutacak ya. 3 görüşmede çok bağlanmadığınızı varsayıyorum. Lütfen bu adamı bırakın. Kadınlara değer vermeyen ahmak
Ben inandım.Bence seviyor.leyla mecnun aşkı olacak ben yazdım şimdiden buraya
Adamın numaranızı silmediğinden nasıl emin oluyorsunuz ? Adam ne istediğini açık açık söylemiş. Bu tür adamlarla buluşup, sonra da numara vermeyen erkek ! , buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek ! , sırtlan erkek ! vb gibi konular açıyorsunuz.
Adamın istekleri size uymuyorsa; adamın numaranızı silip silmediğine kafa yormanızın sebebi nedir ?
Adamın numaranızı silmediğinden nasıl emin oluyorsunuz ? Adam ne istediğini açık açık söylemiş. Bu tür adamlarla buluşup, sonra da numara vermeyen erkek ! , buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek ! , sırtlan erkek ! vb gibi konular açıyorsunuz.
Adamın istekleri size uymuyorsa; adamın numaranızı silip silmediğine kafa yormanızın sebebi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?