instagram aşk ispatlama yeri mi

Harbiden öyle, instagramin tum amaci fotograf paylasmak ve tum olayi fotograf paylasmak olan bir platforma kayit olup neredeyse hiç veya az fotograf paylaşmanin amaci ne?
Hem milletin ne yaptigini merak edip çatliyorlar sonra da "ayy mutsuz, ayy vicik" ama takip etmeden de duramaz.
Bir insan niye ayda yilda bir kullandigi ve ustune paylasimlardan rahatsiz oldugu biyerde bulunmaya devam eder acaba? Bir dusunelim objektif olarak bence.

Millete mutsuz vs diyorlar ya asil kendileri mutsuz ustune bi de kiskanc.

Baska bir insta konusuna da yazdim. Herkesi bilemem ama evet sahte mutluluk pozlari, sahte ask sozleri yazan bazi tipleri ben de biliyorum, birebir taniyorum. Herkes taniyordur boyle bikac insan ama bu beni sinirlendirmiyor ve herkesin mutemadiyen mutsuz oldugunu dusunmuyorum fotograf atiyor diye.

Zaman zaman tartisma, zor gunler herkeste olur ama kim neden mutsuzken fotograf atsin yani??? Bunu gormek isteyenler kendileri mutsuzken fotograf paylasiyor mu acaba?

Instagramım yok, belki ondan da hayatımda aşk yoktur ahsjahs

Ohoo hadi sı ınstagram gozonunde pekı ya whasatpp ben whsataba esımsız bır resım koyayım yanı tek basıma cekıldıgım bı foto koyayım hemen sagdan soldan nıye resmınızı degıstırmıssın bı sorun mu var dıyolar. Yada tamamen resım kaldırayım mıllet esımı arıyor bı sıntımı var dıye esımde resmımızı kaldırma yanlıs anlıolar dıyor sımdı esımde bende fotolsrımızı kaldırdık bos bır kafa var sosyal medya hesaplarınıda kapattık bızbızeyız ve cok guuzelllll kesınlıkle yapın bunu sorunsuz sıkıntısız bır donemdeyız ınsallah hep boyle olur

Benim esim sosyal medya hesaplarimda ekli degil. Birlikte tek bir fotografimiz bile yok. Insanlarin hayatimin her anini bilmesi beni rahatsiz ediyor.. Boylesi daha guzel. Ozelimi insanlarin gozu onune sermekten hoslanmiyorum.

Evinin prensesi, kocisinin kralicesi, edinin büdüsü didinin didisi
Bana cok itici geliyor bu tarz vicik vicik paylasimlar.

Kim nasil isterse oyle kullanir sosyal medyayi. Ben hic kullanmamayi tercih ediyorum. Baskalarinin ne paylastigi da umrumda degil.

Mutsuz olduklarini düşünmek kendilerini iyi hissettiriyorsa demek

Evli değilim, ilişkim yok
Ama düşünüyorum eğer allah nasip eder de olursa herşeyi paylaşmam sanırım
Çünkü gerçekten o şekilde bile en yakının dahil olsa insanların nazarı oluyor diye düşünüyorum

Profil fotoğrafınızdaki siz değil misiniz?

Fotoğraf koyanlar mutlu veya değil ne fark eder? Instagram fotoğraf paylaşım platformu sonuçta. Mutluluk da 7/24 süren bir şey değil.
Ben kırk yılda bir fotoğraf paylaşırım, genelde bakıp çıkıyorum ve şu "ay herkes mutlu numarası yapıyor" tribini anlamıyorum.
İnsanlar ne yapsınlar, eşleriyle tartışırken mi fotoğraf çekip paylaşsınlar? Birbirlerine bağırırken falan...
Güzel bir yerde eğlenirken değil de cüzdanlarındaki son 10 lirayı mı çekip koysunlar, kredi kartı ekstrelerini mi paylaşsınlar?

Evde anne babasının albümlerine, düğün, bayram fotoğraflarına bakarken "mutlu bir hayatın mı vardı da bu fotoğrafı çektirdin" diye sormak kimsenin aklına gelmiyor ama başkalarının instagram fotoğrafları dert oluyor.
Sanki fotoğraf çektirmek instagramla keşfedildi.

bak bi de bunun cocuklari niye paylasmiyorsun versiyonu var. sanki bizimkiler cocuk degili var. nazardan mi korkuyirsunu var... var da varrrrrr....

Hiç paylaşmadik eşimle fotoğraf falan. Bugün eşimin Facebook una bakım ilişkisi yok yazıyo hiç değiştirmemiş bile acaba neden aklıma geldi şimdi

Erkek arkadaşımla benim de instagramımız yok. İlişkilere zarar verdiğini düşünüyorum

24 saat içerisinde insan duygudan duyguya geçiyor

Mutlu bir fotograf koydu diye o insanın 24 saati de dolu dizgin mutlu geçirdiğini düşünmüyorum,
aynı şekilde
Atarlı giderli söz paylasanlarin da bütün gün isyankar olduğunu sanmiyorum..

İnsan kendisini nasıl yansıtmak hangi duyguyu daha yoğun yasamak istiyorsa o duygu da iken paylaşım yapıyor.

Evde görüşmüyor konuşmuyormuscasina sosyal medya üzerinden yazışan aşk yaşayan evli ciftler itici gelir....
Ama eşiyle güzel bir karesini paylaşanlara da like imi esirgemem

Banada ins. açıp sıfır gönderisi olanlar garip geliyor. Ben foto koymuycam ama gündemden de geri kalmayım der gibi . Ben foto çekilmeyi severim çocuğumla da atarım eşimle de atarım. .ama altına yazı paylaşmam . Kalp koyar geçerim.

Sizin sosyal medyanız varmış ne Facebook ne instangram ne baska birsey whtshapp harıc kullanmıyoruz biz mesela.
Zaten gereksiz buluyorum.
Aksi de olabılır. Bır cok insan Oyle gosterme cabasındadır.
Herseyın fazlası zarar. Herkes herseyımi gorsun duysun bilsin istemem ben.

Benimde.. eşiminde hiçbir sosyal medya hesabımız yok..bunu duyan kim varsa şok geçiriyor nedense..asla açmadım ..eşimede açtırmadım..kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…