İnstagram zaten fotoğraf paylaşma platformu degil mi ? İsteyen istedigini paylasabilir,isteyen gösteriş yapar,isteyen hobi olarak kullanir.Siz niye takildiniz bunlara ? Gercekte mutlu olsunlar ya da olmasinlar bu onlarin problemi.
Görmek istemediklerinizi takip etmeyebilirsiniz mesela, ya da sessize alabilirsiniz.Veyahut instagramdan komple çikabilirsiniz.
Bana da orada kayitli olup fotograf paylaşmayan ama herkesi takip edip izleyen tipler daha garip gelmiştir.
Mutsuz olduklarini düşünmek kendilerini iyi hissettiriyorsa demekHarbiden öyle, instagramin tum amaci fotograf paylasmak ve tum olayi fotograf paylasmak olan bir platforma kayit olup neredeyse hiç veya az fotograf paylaşmanin amaci ne?
Hem milletin ne yaptigini merak edip çatliyorlar sonra da "ayy mutsuz, ayy vicik" ama takip etmeden de duramaz.
Bir insan niye ayda yilda bir kullandigi ve ustune paylasimlardan rahatsiz oldugu biyerde bulunmaya devam eder acaba? Bir dusunelim objektif olarak bence.
Millete mutsuz vs diyorlar ya asil kendileri mutsuz ustune bi de kiskanc.
Baska bir insta konusuna da yazdim. Herkesi bilemem ama evet sahte mutluluk pozlari, sahte ask sozleri yazan bazi tipleri ben de biliyorum, birebir taniyorum. Herkes taniyordur boyle bikac insan ama bu beni sinirlendirmiyorve herkesin mutemadiyen mutsuz oldugunu dusunmuyorum fotograf atiyor diye.
Zaman zaman tartisma, zor gunler herkeste olur ama kim neden mutsuzken fotograf atsin yani??? Bunu gormek isteyenler kendileri mutsuzken fotograf paylasiyor mu acaba?
Bnde fotoğraf koymayı sevmıyorum saçma buluyorum birde benı bi yabancı erkekğin görmesi haram hatta profil resmınde bile sadece eşimin fotoğrafı var bence senın çevrendeki insanlardan uzak dur onun yüzünden de eşinle tartışma mutlu gözüküp mutsuz olan çok var
Kendımdem örnek vereyım önceden bende koyardm sıfr herkes görsün diye fotoğraf paylaşrdm o gun ama biz bi iki saat snra tartışrdk eşimle ve birkaç gün küs olurduk sen böyle şeyleri takma gerçekten hiç umurumda değil daha önemli sorunlarım var çünkü
Sizin sosyal medyanız varmışGerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?