- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi helpless26
-
Benim eşim çok kıskanç te 3 sene evvel henüz sevgili iken tüm sosyal platformları kapatıp kullanmama kararı almıştık çok kavga ettiğimiz için.. Sonra bunu açtık beraber kullanalım dedi Yıllardır da kaldı ama zaten sorum ortak hesabım değil buna değinmenize ne lüzum var ki benim ve eşimin tercihi bu. Konu bu değil farkındaysanız tiye almanıza çok lüzum görmüyorumArkadaş danaya girer gibi ortak instagram hesabına girmek nedir. Seksi kızlardan kaçış yok, onlar her yerdeler. Haber sitelerinde bile memeler görüyoruz artık. Kocaman bir de.
Bende de var yemek sayfaları çıkıyor işte sevdiğim şarkıcı yada eşimin tuttuğu takım Vs Vs ama aşağıda sağda bir kutucuk var bu zıkkım hep aynı yerde aynı kutucukta çıkıyor o kutucuk dışında hiçbir yerde ne kadın çıkıyor ne başka birşey bende sponsorluk gibi birşey Mi acaba diye Size sormak istedim ama kafam daha da karıştı şimdi vallabende hiç çıkmıyor öyle şeyler.
ben neleri takip ediyorsam arıyorsam( arama bölümü var ) onlarla ilgili çıkıyor. Örneğin dekorasyon hesapları takip ediyorum. Onunla ilgili çok çıkıyor mesela bir sinema oyuncusu takip ediyorsanız onun resimleri çıkıyor. İnstagramın sistemi öyle.
Bence bir kere kesfete yerlesince uzun süre kalkmıyor .Ay acaba eşimden çıkış yapıp bir hafta ben kullansam çıkmazsa anlarım ki eşim bakıyor hihihigüldüğüm bakmayın ya asabım bozuluyor kendimi itici hissediyorum böyle görüyorum falan.. Hay lanet tiktok
Ay valla benim Halt yemem de olabilir hanzo gibi açıp açıp baktım şok yaşarcasınaGordugunuz icin devamli tiklayip acip izlediginiz icin olabilir miinstagram logaritmasi bu yaptiginizi ilgi alani kabul edip hep onlari cikariyor.
Ay valla benim Halt yemem de olabilir hanzo gibi açıp açıp baktım şok yaşarcasınaGordugunuz icin devamli tiklayip acip izlediginiz icin olabilir miinstagram logaritmasi bu yaptiginizi ilgi alani kabul edip hep onlari cikariyor.
Evet benim yüzümden de olabilir çünkü açtım ondan ona baktım yalan yok ama kafamı karıştıran hep aynı yerde olması bilmiyorum. KiBence bir kere kesfete yerlesince uzun süre kalkmıyor .
1 hafta Az bir süre. Ama ilk başlarda açtığınızda siz bi kaç kere girdim demiştiniz ya görünce bence onun eseri bunlar .
Evet mesela bazen bende de hiç alakam olmadığı halde örgü modelleri çıkıyor annemden dolayı sanıyorumSanırım hem sizin takip ettiğiniz sayfalarla ilgili şeyler çıkıyor hem de takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği sayfalar çıkıyor.
Çünkü 1 adet bile ünlü ya da magazin sayfası takip etmediğim halde bir ara sürekli şeyma subaşı'na maruz kalıyordum. Profiline baktım, arkadaşlarımdan takip edenler var.
Ya da annelik ve bebeklerle hiçbir alakam olmadığı halde doğum fotoğrafları görüyorum.
"Kesin eşiniz bakıyor" diyemeyiz bence.
İşte sürekli baktığınız için devamı geliyor:)Ay valla benim Halt yemem de olabilir hanzo gibi açıp açıp baktım şok yaşarcasına
Sen ne yap biliyo musun yemek cocuk giyim söz sayfalarina cok sık bakki o videolar gitsin ve esine bi sor derim ben olsam sorarim bakiyo musun diye zaten gözlerinden belli olur yalan söyledigiŞimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış
Ya teşekkürler yeni farkettim mesajınızıŞimdi girdim sizin için tekrar baktım. Akışı yeniledim 5 kere . Hiç çıkmadı öyle bişey. Hep benim takip ettiğim şeylerle ilgili çıkıyor. Ben çok hesap takip ediyorum. Çok çeşitli hesaplar. Bütün resimler onlarla bağlantılı. Farklı hesaplar ama konu bağlantıları var. Bazıları da dünyadan haberler. Popüler olanlar. Yani takip etmediğim konulardanda var ama sizin dediğiniz gibi bir görüntü görmedim.
Ay konuyu açtığımdan beri yemek ve bim şok market gibi şeylere bakıyorum yeniliyorm aynı ama hemen değişmez galiba eşime sordum ben hayırdır ne bu tiktok dolmuş Anasayfa diye bilmem farketmedim noldu dedi bakışı duruşu çok normaldi ha belki yalandır bilmiyorum ama sorgulayıp üsteleyebileceğim bir duruşu olmadı tekrar mı sorsam acabaSen ne yap biliyo musun yemek cocuk giyim söz sayfalarina cok sık bakki o videolar gitsin ve esine bi sor derim ben olsam sorarim bakiyo musun diye zaten gözlerinden belli olur yalan söyledigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?