İnstagram belası!

Kaç dakika kullanırsa kullansin ilgi alani tikladigi gonderiler ne ise ona benzer gonderi ve sayfalar çıkar. Uzgunum ya siz ya esiniz takip ediyo. Uygulamalardan on bellek temizleme vs var temizlik yapiliyosa sifirlanabilir o tablo cok da bilgim yok ama bi bakin

İnstagram uzun sureli bellege sahip bi uygulama oyle bi hafta 1 ayda degismez. Ornegin bi unlu aratin bi iki kez snra bas harfini aramaya yazin direkt ilk sirada ciktigini goreceksin ram dediginiz olay saglam yani

İnstagram uzun sureli bellege sahip bi uygulama oyle bi hafta 1 ayda degismez. Ornegin bi unlu aratin bi iki kez snra bas harfini aramaya yazin direkt ilk sirada ciktigini goreceksin ram dediginiz olay saglam yani
Yok bunlar iki haftadır çıkmaya başladı öncesinde böyle birşey yoktu hiç denk gelmedim haftalık bakma ortalamasını o yüzden kıstas aldım oda benim gibi görmüşse bakmıştır bilmiyorum ama özellikle baktıysa çok incinirim şu sıfırlama olayına da baktm ama bilgi bulamadım duruyor aynı

Benim detayli bilgim yok yanlis yönlendirme yapmiyim sadece sure az geldi olabilir mi dye dusundum cnku veri sifirlamasi var ama bu konuda olmayabilir

Kiskanclik seziyorum

Evet lanet olası tik tok zıkkımı adamlar sonra evdeki karıları beğenmiyorlar kızlarda az değiller kıçlarını kıvirtmaktan başka yaptıkları bir halt yok lanet olasılar

bende makyaj videoları, nerde indirim var onların sayfaları ve karikatürler çıkıyor. galiba...

Eşiniz zaten girmiyormuş pek. Üstelik ortak hesap. Adamcağızın günahını boşa aldığınız için koca bir öpücük kondurun yanağına. Benim eşimin elinden telefon düşmüyor, sürekkkli telefonuyla. Öyle olsa anlayacağım da sizin eşiniz evde bile kullanmıyormuş telefonu. Neyse içinizin rahatlaması iyi olmuş yine de

Ben sürekli instagramdayım bende hiç çıkmıyor

çünkü senin ınstagramında ekli arkadasların izliyor. etkileşim yapıp sende de çıkıyor. benım eşimle instragramım ayrı keşfette falan benımle alakasız dansçı kızlar, köpek fotoları var. benım alakam yok onlarla. ama arkadaslarım tıklayıp baktıgı,izlediği için etkileşimden bende de cıkıyor.

bi kere dahi bakmissa uzun sure cikiyor.mesela makyajla ilgili bi kerelik biseye bakiyorum surekli bu konuda biseyler cikiyor

Ortak instagram olunca
Esiniz sizin ustunuze atar,siz esinizin ustune atarsiniz. Eglenceli olur.

Tiktok uygulamasinin videolarini sizin listenizden arkadaslariniz bile izliyor olsa sizde cikiyor. Keske sosyal medyalari kapatsak kimse kullanmasa.inananin bir cok evliligi bozan sey bu sosyal medyalar

Evet lanet olası tik tok zıkkımı adamlar sonra evdeki karıları beğenmiyorlar kızlarda az değiller kıçlarını kıvirtmaktan başka yaptıkları bir halt yok lanet olasılar
Ya vallahi hiç sorma evdekileri beğenmemeyi eşi bilmem neyi de geçtim her yaş gurubu orada herkes herşeyi görüyor kadınları da bazen anlamıyorum bunu namusa dine bağlayacak değilim ama kendilerini bu kadar teşhir etmelerini aklım almıyor sapığı var pisi var ne bileyim

Evet içim biraz rahat etti yalan yok ama yinede kendim bile görsem can sıkıcı bir de şüphe bu düştüğü yerden kolay kalkmıyor içim rahatlasa da şüphem devam ediyor bir süre kullanmasak mi olayına mi girsem hiç konudan bahsetmeden

Ay onları bir kim bulsam tek tek takipden çıkarıncam da anlamak mümkün değil ki bir kaç arkadaş da böyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…