- 20 Mayıs 2019
- 1.093
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi helpless26
-
En iyisi al kapatAy konuyu açtığımdan beri yemek ve bim şok market gibi şeylere bakıyorum yeniliyorm aynı ama hemen değişmez galiba eşime sordum ben hayırdır ne bu tiktok dolmuş Anasayfa diye bilmem farketmedim noldu dedi bakışı duruşu çok normaldi ha belki yalandır bilmiyorum ama sorgulayıp üsteleyebileceğim bir duruşu olmadı tekrar mı sorsam acaba
Arama çubuğundan tek tek silinebilyor mu acaba çünkü tüm arama geçmişi duruyor silinen birşey yok ama bilmiyorum yinedeİnstagram arama cubugunda neyi aratırsanız ve izlerseniz kesfettede onlar cıkar. Muhtemelen eşiniz aratıp izliyor ve sonrasındada siz görmeden arama gecmişini temizliyor e haliyle onlar yada ona benzer konularda kesfete dusuyor.
Ben anca arkadaşlarımın profiline bakarken arama yerini kullanıyorum arama geçmişi komple duruyor yani google geçmişine de baktım şimdi siz yazınca google aktivity geçmiş yerini silmeyi bilmiyor oraya baktım bişey yoktu bilmiyorum valla ama öyle ilk çıktığında bende baktım yalan yok çıktıkça bu ne deyip sinirlene sinirlene açtım bi kaç kez yalan yok acaba benden dolayımı onuda bilmiyorumŞöyle de bişey var . Ben instagramda hiç arama yapmam. Ama Googleda herhangi bir şey arıyorum. Mesela geçenlerde bot baktım. İnstagram keşfetim botlarla dolu. Ya da bi ceket , takı vs neye baksam. Hemen anasayfamda da keşfetimde de onlar çıkıyor. Ve uzun süre kalıyor . Birde sizin için baktım genel olarak ilgilendiğim ya da googledan baktığım şeyler vardı. Ama bir tek bebek resimleri çıkıyor fazla. Ben hiç bebek resmi aratmadım da bakmadım da. Bakan arkadaşlarımdan dolayı çıkmış olabilir. Yani sizinde instagramınızdaki kişiler baktığı için çıkıyor da olabilir
Acaba eşimle açıkça konuşup bir süre ona kullandırmadan denesem mi onuda bilmiyorum ama diyorum ki çok afedersiniz bu sefer de eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmüş olur muyumEn iyisi al kapat
De ki askim bi müddet kullanmayalim sosyal medya bakalim kac gun dayanabilcez falan (umarim sacma bi fikir deildirAcaba eşimle açıkça konuşup bir süre ona kullandırmadan denesem mi onuda bilmiyorum ama diyorum ki çok afedersiniz bu sefer de eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmüş olur muyum
Hele benim kesfetim ondan gecenlerde araba ve siyasetle dolmusKeşfete izlediğin şeyler çıkıyor. Eşimde hep yemek ve araba oluyor. Bende elbise, ayakkabı, hayvan vs. çıkıyor.
gi alanına göre şeyler gösterir instagram yani neye bskılıyosa o çıkar.. Bende anne bebek ve magazin çıkarken eşimde tofaş, araba, motorsiklet gönderileri çıkıyor..Arkadaşlar eşimle ortak instagram kullanıyoruz 2 haftadır keşfet sayfasında dans eden tiktok kızları çıkıyor en başlarda takmadım esgeçtim ama kızların seksiliklerinde sınır yok öyle ki çamaşırsız kadınlar bile çıkıyor bir iki tanesini engelledim ama sürekli çıkıyor acaba eşim mi bakıyor da sürekli çıkıyor diye düşünüyorum ama bu kadar da olmaz ki evde teli hep masadadır iş yerinde yoğun çalışıyor bakıyosa bile böyle her saniye çıkacak kadar olur mu rahatsız oluyorum artık sizde de çıkıyor mu? Kıskanmayı da geçtim vallahi kendimi kötü hissediyorum
Edit : mesela bende bazı müzisyenleri aşırı takip ediyorum onlarda çıkıyor ama böyle aşırı ve sürekli değil
Edit 2 : hanımlar bir kaç arkadaşa yazdım öyle ki herkese yazacağım sanırım dedim ve buraya eklemeye karar verdimmm
Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış o kutucuk dışında başka hiçbir yerde ne kadın çıkıyor ne tik ne tok
Bizim tercihimiz? Sorum yahut takılınılması gereken konu bu mudur? Yahut bundan kimene?Ortak hesap neden?
De ki askim bi müddet kullanmayalim sosyal medya bakalim kac gun dayanabilcez falan (umarim sacma bi fikir deildir)
Neye bakalıyosa o çıkıyo
Hele benim kesfetim ondan gecenlerde araba ve siyasetle dolmusEsimin telinde acik unutmustum. Hıyara bak ya girmis gezinmis orda burda demek ki Normalde hep magazinle,yemekle falan dolu olurdu benim kesfetim. Gecen gorunce anlam verememistim.
Kızlar merhaba az evvel instagramı kurcalarken haftalık ve günlük instagramda geçirdiğimiz süreleri buldum hemen eşimden de baktım günlük ortalaması bir dakika falan kendime bakıyorum 1 saat küsurİl
gi alanına göre şeyler gösterir instagram yani neye bskılıyosa o çıkar.. Bende anne bebek ve magazin çıkarken eşimde tofaş, araba, motorsiklet gönderileri çıkıyor..
Çok rahatsız oluyorsan sağ üstte üç noktadan bu sayfanın tüm gönderilerini gizle butonuna bas önüne çıktıkça yap bunu sonunda biter mutlaka. Bir de instagram arama butonunu takip et özellikle yazıp mı izliyor ya da arama kaydını siliyor mu bunları kontrol et
Haklısın bizene. Kaile alıp yorum yazdığım için özür diliyorum.Bizim tercihimiz? Sorum yahut takılınılması gereken konu bu mudur? Yahut bundan kimene?
Kaileye aldığınız için teşekkür ederim ancak danıştığım şey bambaşka birşey ortak hesap olması konunun özü ile ilgili değildi bundan dolayı o cevabı verdim hayırlı geceler diliyorumHaklısın bizene. Kaile alıp yorum yazdığım için özür diliyorum.
ah instagram, daha kac kisinin arasini acacaksin
Ya bacım sorma vallahi illallah geldi hangi zihniyette kullanıyorlar onu da anlamış değilimbuarada su tiktok ne kadar sacma birseymis bende instada goruyorum, nefret ettim nefret
ataturkun guvendigi yeni nesil :SYa bacım sorma vallahi illallah geldi hangi zihniyette kullanıyorlar onu da anlamış değilim
Vallahi sadece yeni nesilde değil yaşlılar da kullanıyor dans eden dedeler striptizci nineler bile gördü bu gözlerataturkun guvendigi yeni nesil :S
Farketmesende konunun özü tamamen bu. Bir yarayı kaşırsan kanar. Bugün içine düşen bu kurt yarın eşinin her hareketini kontrol etmene ve onuda evliliğinide huzursuz etmene sebep olacak.Kaileye aldığınız için teşekkür ederim ancak danıştığım şey bambaşka birşey ortak hesap olması konunun özü ile ilgili değildi bundan dolayı o cevabı verdim hayırlı geceler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?