İnstagram belası!

En iyisi al kapat

Arama çubuğundan tek tek silinebilyor mu acaba çünkü tüm arama geçmişi duruyor silinen birşey yok ama bilmiyorum yinede

Ben anca arkadaşlarımın profiline bakarken arama yerini kullanıyorum arama geçmişi komple duruyor yani google geçmişine de baktım şimdi siz yazınca google aktivity geçmiş yerini silmeyi bilmiyor oraya baktım bişey yoktu bilmiyorum valla ama öyle ilk çıktığında bende baktım yalan yok çıktıkça bu ne deyip sinirlene sinirlene açtım bi kaç kez yalan yok acaba benden dolayımı onuda bilmiyorum

Acaba eşimle açıkça konuşup bir süre ona kullandırmadan denesem mi onuda bilmiyorum ama diyorum ki çok afedersiniz bu sefer de eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmüş olur muyum
De ki askim bi müddet kullanmayalim sosyal medya bakalim kac gun dayanabilcez falan (umarim sacma bi fikir deildir)

Keşfete izlediğin şeyler çıkıyor. Eşimde hep yemek ve araba oluyor. Bende elbise, ayakkabı, hayvan vs. çıkıyor.
Hele benim kesfetim ondan gecenlerde araba ve siyasetle dolmus Esimin telinde acik unutmustum. Hıyara bak ya girmis gezinmis orda burda demek ki Normalde hep magazinle,yemekle falan dolu olurdu benim kesfetim. Gecen gorunce anlam verememistim.

İl
gi alanına göre şeyler gösterir instagram yani neye bskılıyosa o çıkar.. Bende anne bebek ve magazin çıkarken eşimde tofaş, araba, motorsiklet gönderileri çıkıyor..
Çok rahatsız oluyorsan sağ üstte üç noktadan bu sayfanın tüm gönderilerini gizle butonuna bas önüne çıktıkça yap bunu sonunda biter mutlaka. Bir de instagram arama butonunu takip et özellikle yazıp mı izliyor ya da arama kaydını siliyor mu bunları kontrol et

De ki askim bi müddet kullanmayalim sosyal medya bakalim kac gun dayanabilcez falan (umarim sacma bi fikir deildir)
Neye bakalıyosa o çıkıyo
Hele benim kesfetim ondan gecenlerde araba ve siyasetle dolmus Esimin telinde acik unutmustum. Hıyara bak ya girmis gezinmis orda burda demek ki Normalde hep magazinle,yemekle falan dolu olurdu benim kesfetim. Gecen gorunce anlam verememistim.
Kızlar merhaba az evvel instagramı kurcalarken haftalık ve günlük instagramda geçirdiğimiz süreleri buldum hemen eşimden de baktım günlük ortalaması bir dakika falan kendime bakıyorum 1 saat küsur bakın ekliyorum

Eklentiler

• 48689310-F3D5-4676-B2E3-7F0F5CFA3679.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 46
Haklısın bizene. Kaile alıp yorum yazdığım için özür diliyorum.
Kaileye aldığınız için teşekkür ederim ancak danıştığım şey bambaşka birşey ortak hesap olması konunun özü ile ilgili değildi bundan dolayı o cevabı verdim hayırlı geceler diliyorum

Kaileye aldığınız için teşekkür ederim ancak danıştığım şey bambaşka birşey ortak hesap olması konunun özü ile ilgili değildi bundan dolayı o cevabı verdim hayırlı geceler diliyorum
Farketmesende konunun özü tamamen bu. Bir yarayı kaşırsan kanar. Bugün içine düşen bu kurt yarın eşinin her hareketini kontrol etmene ve onuda evliliğinide huzursuz etmene sebep olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…