- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.279
- 83
- 40
- Konu Sahibi helpless26
-
Gerek var mı sizce böyle bir şeye? Sonuçta ilgisi yok diye siz söylüyorsunuz. Şüpheleri atın kafanızdan sizi kemirir ortada sebep yokken. Benim yerimde olsanız n’apardınız :)Evet içim biraz rahat etti yalan yok ama yinede kendim bile görsem can sıkıcıbir de şüphe bu düştüğü yerden kolay kalkmıyor içim rahatlasa da şüphem devam ediyor bir süre kullanmasak mi olayına mi girsem hiç konudan bahsetmeden
ben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları
bakıp bakıp iç geçiriyorlar,of ne karı,off olsa şimdi filan diye diye.
eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum,eşime kızdım ne biçim şeyler diye ben onlara bakmıyorum ben sadece sohbet ediyorum ayrıca her erkek muhabbetinde olur böyle şeyler dedi geçiştirdi.Çok huzursuzum ya
ben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları
eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum,eşime kızdım ne biçim şeyler diye ben onlara bakmıyorum ben sadece sohbet ediyorum ayrıca her erkek muhabbetinde olur böyle şeyler dedi geçiştirdi.Çok huzursuzum ya
Tabi canım hep arkadaşlarının suçudur bu tip şeyler.. onlar atar sizinki bakmaz aslaben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları
Eşiniz doğru söylüyor. Hemen hemen her erkek muhabbetinde böyle konuşmalar geçiyor :/ben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları
Valla hiç beklemediğin adam bile of karıya bak demiştir evli bile olsa. O kadar güvenmeyin.Evet bazi erkekler eşiniz ve cevresi gibi ama her erkek muhabbetinde olmaz bunlar.
Benim eşimin bekar erkek arkadaslariyla olan konusmalarinda bile boyle sacma sapan "off karii, kariya bak" temali şeyler hiç gormedim.
Enn fazla belalti şakalar yaparlar ama o da "karilarla" alakali olmaz.
Kimse kimseyi yoldan cikaramaz zorla, herkes kendine benzeyenle arkadaş olur.
Valla hiç beklemediğin adam bile of karıya bak demiştir evli bile olsa. O kadar güvenmeyin.
Herkes kendi eşinden sorumludur zaten başkasından beklemenize gerek yok. Erkeklere %100 güvenilmez demek istediğim bu. Bende 6 yıllık evliyim. Görmedim hiç ama denk mi gelmedim ya da az mı didikliyorum onu diyorum bazen. Ya da o çok iyi temizliyor. Bizimle olan ortamda yapmasınlar bir zahmet.. Watsap gruplarında çok dönüyor bu tip şeyler ya da başbaşa oldukları ortamda.Başkasinin kocasi hakkinda beklentiye girmedim hiç şunu yapar, bunu yapmaz şeklinde. Herkes herseyi yapabilir. Ben kendi eşimden bahsediyorum.
5 yillik eşimin " of kariya bak" muhabbeti olsa görürdüm simdiye kadar. Butun erkek arkadaslariyla tanişigim ve buluşmalara hep birlikte gidiyoruz eşimle taniyorum denilebilir. Tabi ki özel hayatlarini, başkalariyla muhabbetlerini bilemem ama eşimle oyle bir muhabbete tutuştuklarini gormedim.
erkek arkadaşımında kendi erkek gruplarında arada böyle videolar dönüyor. içlerinde evlisi, sevgilisi olanı, bekarı dolu. hiçbiri de "offf karııııı" diye tribe girmiyor. üzerinden geyik çeviriyorlar. merak ettiğimde okuttu direkt, hiçte bu adam bunları izler izler aldatır demedim. bence hiç az mı didikliyorum demeyin. çok didiklenilen bir ilişki zaten ne kadar doğru ki ?Herkes kendi eşinden sorumludur zaten başkasından beklemenize gerek yok. Erkeklere %100 güvenilmez demek istediğim bu. Bende 6 yıllık evliyim. Görmedim hiç ama denk mi gelmedim ya da az mı didikliyorum onu diyorum bazen. Ya da o çok iyi temizliyor. Bizimle olan ortamda yapmasınlar bir zahmet.. Watsap gruplarında çok dönüyor bu tip şeyler ya da başbaşa oldukları ortamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?