İnstagram belası!

Tiktok uygulamasinin videolarini sizin listenizden arkadaslariniz bile izliyor olsa sizde cikiyor. Keske sosyal medyalari kapatsak kimse kullanmasa.inananin bir cok evliligi bozan sey bu sosyal medyalar
Yemin ederim o kadar doğru ki. Bizim tek kullandığımız platform bu onun dışında herşeyi kapatmıştık seneler evvel bu instagramda Son zamanlarda böyle oldu zaten kapatmayı düşünmüyor değilim ben bile bakıyorum adam da bakar çocuk da bakar çocuğum yok ama şayet olursa sosyal medyadan korumayı düşünüyorum uzun süre

keşfette neye çok bakarsan o ağırlıkta görünüyor malesef.
her gördüğünü şikayet et, eşin baksa bile bi nebze de olsa azalır.
bizde ortak kulanıyoruz, bebek ve hamilelere tıklaya tıklaya keşfet hep onlarla doldu.
eşim hatta söyler, sayende toplum içinde instagrama giremiyorum keşfeti açınca direk bebekler , hamileler çıkıyor utanıp geri kapatıyorum diye

Valla kim ne derse desin zaten tiktoktakilerin istedikleri de bu değilmi teşhir erkekler baksın izlesin tahrik etmek amaçlari o hareketleri yapanların amacı belli anacım azmış bu insanlar Allah sonumuzu hayır etsin

Keşfetle bir ilgisi yok sizin arkadaş olduğunuz birisi eş dost kardeş izliyorsa çıkar yıllar önce facebookta kardeşim rus birisiyle arkadaş olmuştu ve tüm önerilerde rus hatunlar çıkıyordu karşıma aynı mantık

ayni wifi den baglanan kisiler baktiginda da size oneri gelebiliyor bu tarz platformlarda.

esime surekli ozel bilmemneli sutyen reklami cikiyor mesela,
sen mi bakiyorsun diye soruyor her daim, bak gene cikti falan,
cok komik, artik insan icinde telefonu acmaya korkuyorum diyor, millet ne dusunecek diyor.

bence de instagramlari ayirin kurtulun, boylece sadece sizin kullandiginiz seye bile neler geldigini gorursunuz.

bir de ne cok kesfeti ikullanan varmis ya, ben daha yeni kesfettim

Bir salin birbirinizi yahu. Sosyal medya icin kavga ediyormussunuz zaten onceden bi de bunun için başini yemeyin. Bu derece guven probleminiz varken nasil birlikte oluyorsunuz anlamiyorum.
Ben de tiktok bakmiyorum ama kesfette ciktigini gormustum.

Sosyal medya hesabını hiç ortak kullanmadım.. Kullananlara da hayranım yani.. Bana sanki aynı telefon numarasını kullanmak gibi geliyor... Şifrelerimizi gizlemeyiz ikimizde de vardır ama ortak kullanmak beni rahatsız eder.. Sonuçta o arkadaşının fotosuna yorum yapar ben yaparım kim yazdı etti karışıklık yaşanır.. Ayrıca sanki kişinin özeline müdahale gibi algılıyorum.. Enteresan..

Bendede tam aynı yerde çıkıyor spam ata ata bi hal oldum.. Bende eşimde kullanmaz bakmaz öyle hesaplara yani eşinizin baktığını düşünmüyorum çünkü aynı sorun bende de var... sanirım reklam aldılar ondan boyle şeyler çıkıyor..

Eşiniz bakıyordur.
Benim baktığım şeylerle ilgili çıkıyor keşfettekiler. Dolayısıyla eşinizin bakma ihtimali daha yüksek. Geçmiş olsun.
Bir kere de olumlu bir yorum yapsanız keşke.. Allah var nerede yorumunuzu görsem sürekli bi olumsuzluk ve eleştiri..

Yazıldı mı bilmiyorum ama sizde tıklayıp girdikçe onlar çıkmaya devam edecek.
Örnek vereyim ben şu danla denen kızdan nefret ediyorum. Makyaj bloglarını takip ettiğim içinde önüme gelip gelip duruyordu. Her önüme geleni şikayet ediyordum
Baktım azalmıyor.
Görmezden geldim hiç tıklamadım(açmadım) başka şeylere baktım ve artık karşıma çıkıp durmuyor aylardır (şükür)
Yani rahatsızlık duyuyorsanız sizde izlemeyeceksiniz artı olarak eşinize diyeceksiniz girme diye.
Bir süre o tür tiktok videoları izlenmedikçe keşfete çıkmayacaktır.
Eğer çıkıyorsa eşiniz hala bakıyor demektir.

Bir kere de olumlu bir yorum yapsanız keşke.. Allah var nerede yorumunuzu görsem sürekli bi olumsuzluk ve eleştiri..
Allah Allah, nereye/nasıl yorum yapacağımı size mi soracaktım? Kurallar bölümünde "yapacağınız yorumu Dolunayisra hanıma teyit ettirin." gibi bir kural olduğunu hatırlamıyorum, eğer varsa alıntılarsanız sevinirim.
Bir çok konuya güzel yorum yapıyorum ama demek ki siz hakeden konu sahiplerinden değilsiniz. :)
Edit:konu sahibi de değilmişsiniz, neden bu kadar gocunduğunuzu anlamadım

Arama çubuğundan tek tek silinebilyor mu acaba çünkü tüm arama geçmişi duruyor silinen birşey yok ama bilmiyorum yinede
Yok hayır tek tek silinmiyor. Egrr zeki biriyse cakmamanız için tekrar bir önceki arattıklarını aratıyordur. Öbür türlü silipte geçmişi bıraksa daha cok işgilleneceksiniz

Ben tik tok belasınsan muzdaribim. Hayatta izlemem ama sürekli ya keşfette ya da igde çıkıyor. Benim asla ilgimi çekmeyecek şeyler var hep keşfetimde. Sebebi ise takip ettiğim kişilerin beğendikleri veya çoğunluğun ortak ilgi alanı benim keşfetime de düşüyor. Maalesef durum bu.

Söylemek istediklerim bunlardi ,yazmadim ,aynen

Evet kesinlikle eşiniz birkaçkez bakmışki çıkıyo biz kullanmıyoruz kafamız oyüzden rahat madem fazla girmiyosunız kapatın gtsn

Ah o kişileri bulsam tek tek takipten çıkıp engellicem bu sinirle ya sanırım öyle çünkü bazen de örgü modelleri çıkıyor annemin instası örgücü teyzelerle dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…