- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.752
- 448
niye cesaret edemiyorsun ki o yapıyor ama ....... siz yinee baya sakinsiniz , bnde onu delirtmk için elimden geleni yapar inceldiği yerden kopartırdımKafam karisik cesaretim olsa keşke hakliyken haksiz olmak beni uzer
Diyorum ya sanırım çocuk için sakin kalıyorum kafam o kadar karışıkkı bilmiyorumniye cesaret edemiyorsun ki o yapıyor ama ....... siz yinee baya sakinsiniz , bnde onu delirtmk için elimden geleni yapar inceldiği yerden kopartırdım
hatta ekran görüntüsü alır anasına babasına herkese ifşa ederdim bu sebeple boşanıyorum derdim
Kimse yasamasin boyle şeyler cidden çok zorKendi eşim yapmış ki sinir oldum yemin ederim. Ayaklarım çekildi
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorumMesleğin. var mı ayrılsanız ne yapacaksınçok zor durum Allah yardımcın olsun
Cok haklisinMilletin ne diyecegi ne dusunecegi umrumda olmazdı. Nikahlı eşi ile nefsini doyuramayip hala başka kadınlar ile göz zinasina bile can atan koca bosanmaz da n olur? Bu genisliktir ve fırsatı olsa gerçek zinaya koşacak demektir. Sadakatinden şüphe ettiğim adamın hayatımda yeri olamaz! Kocasiz yaşarım gurursuz asla. Aynısını kadin yapsa anında namus davası ya cinayet ya götürüp babasinin kapısına atmak olur. Ve çoğu kadin bunun için yuva yikilmaz diyenler yüzünden, erkektir af diledi kabul edeyim ozrunu diyenler yuzunden, bosanirsm millet ne der diye korkularından bugün bu erkeklerin rahatlığı. En ufak ihanette kapı önüne koyulmadiklari için böyle gelmiş böyle gidiyor. Ihanetin ve şiddetin affı yoktur olmamali da.
Konu bakmak değilki ama adam sürekli bir ekleyiş içinde ve telefonuda şifreli. Mesele ona gelen istekler değil adamın sürekli birilerini eklemesi yanibakmanın normal oldugunu yazdım çünkü kimsenın gözüne perde çekemezsin , öyle bir dünya yok ,
hee vardiyen yalan söyler kendini kandırır,
Hemen bugün boşan demek doğru olmaz tabi çok dikkatli takip etmen gerekiyor ileride başka kadınlarla konuştuğunu falan kızınız görse bu daha çok yıkım olur onun için ve ayrıca senin mutsuzluğun tabiA
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorum
bak benı yanlış anlama ,
eğer kocanın daha önce birşeylerini yakaladın ve gerçekten güvenmiyorsan bunu sebep gösterip boşaya bilirsin
ama gerçekten kadın erkek fark etmeden istekleri kabul ediyorsa bu sebep gerçekten saçma olur ,
biz kadınlarada hem erkeklerden hem kadınlardan istek geliyor , bizdemi aranıyoruz yanii,
[/QUOTE.Boyle biri değildi ama niye oldu Allah ıslah eder inşallah tez zamandaHemen bugün boşan demek doğru olmaz tabi çok dikkatli takip etmen gerekiyor ileride başka kadınlarla konuştuğunu falan kızınız görse bu daha çok yıkım olur onun için ve ayrıca senin mutsuzluğun tabi
Siz de bi instagram açın , fake hesap olsun,Hanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Denedim yok yurumediSiz de bi instagram açın , fake hesap olsun,
Mesaj atın bakalım yürüyecek mi size ?
Kesinlikle sende aç fotoğraf yükle arkadaşlarını akrabalarını ekle bir şey demezse yabancıları takibe alSize katılıyorum haklisiniz kıskanma isine gelirsek her turlu kıskanıyor da çünkü kişi kendinden bilir isi sadece beni anlaması için net benimdemi hesap açıp yapmam gerek çünkü oda son 2 senedir kullanıyor ondan önce hesabi yokru
Ters etki yaratirmi acabaKesinlikle sende aç fotoğraf yükle arkadaşlarını akrabalarını ekle bir şey demezse yabancıları takibe al
Sanmıyorum denemekle ne kaybedersin kiTers etki yaratirmi acaba
Deneyecegim ozamanSanmıyorum denemekle ne kaybedersin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?