İnstagram belasi

Kendi eşim yapmış ki sinir oldum yemin ederim. Ayaklarım çekildi

Kafam karisik cesaretim olsa keşke hakliyken haksiz olmak beni uzer
niye cesaret edemiyorsun ki o yapıyor ama ....... siz yinee baya sakinsiniz , bnde onu delirtmk için elimden geleni yapar inceldiği yerden kopartırdım
hatta ekran görüntüsü alır anasına babasına herkese ifşa ederdim bu sebeple boşanıyorum derdim

Diyorum ya sanırım çocuk için sakin kalıyorum kafam o kadar karışıkkı bilmiyorum (

Milletin ne diyecegi ne dusunecegi umrumda olmazdı. Nikahlı eşi ile nefsini doyuramayip hala başka kadınlar ile göz zinasina bile can atan koca bosanmaz da n olur? Bu genisliktir ve fırsatı olsa gerçek zinaya koşacak demektir. Sadakatinden şüphe ettiğim adamın hayatımda yeri olamaz! Kocasiz yaşarım gurursuz asla. Aynısını kadin yapsa anında namus davası ya cinayet ya götürüp babasinin kapısına atmak olur. Ve çoğu kadin bunun için yuva yikilmaz diyenler yüzünden, erkektir af diledi kabul edeyim ozrunu diyenler yuzunden, bosanirsm millet ne der diye korkularından bugün bu erkeklerin rahatlığı. En ufak ihanette kapı önüne koyulmadiklari için böyle gelmiş böyle gidiyor. Ihanetin ve şiddetin affı yoktur olmamali da.

A
Mesleğin. var mı ayrılsanız ne yapacaksın çok zor durum Allah yardımcın olsun
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorum

Cok haklisin

Tabi ki bile isteye yapanlardn bahsediyorum. Yoksa illla ki sosyal medyada bir dünya görüntü çıkıyor istemesen de gözüne geliyor. Ama takip etmek falan filn kabul edilemez.

bakmanın normal oldugunu yazdım çünkü kimsenın gözüne perde çekemezsin , öyle bir dünya yok ,
hee vardiyen yalan söyler kendini kandırır,
Konu bakmak değilki ama adam sürekli bir ekleyiş içinde ve telefonuda şifreli. Mesele ona gelen istekler değil adamın sürekli birilerini eklemesi yani

A
Ailem hep arkamda ama ayrilsam kızım beni çok düşündürüyor psikolojisi bozulur diye korkuyorum akli eriyor artık sonuçta ama bu şekilde de paranoyak gibiyim çok araftayim bilmiyorum
Hemen bugün boşan demek doğru olmaz tabi çok dikkatli takip etmen gerekiyor ileride başka kadınlarla konuştuğunu falan kızınız görse bu daha çok yıkım olur onun için ve ayrıca senin mutsuzluğun tabi

Siz de bi instagram açın , fake hesap olsun,
Mesaj atın bakalım yürüyecek mi size ?

Kesinlikle sende aç fotoğraf yükle arkadaşlarını akrabalarını ekle bir şey demezse yabancıları takibe al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…