Hayır ben hiçbirşey göndermemiştim yeni ve ben instagramımı dondurunca benimle olan hiçbir konuşmayı göremezNiye bittiniz anlamadım. Siz fotoğrafı gönderdikten sonra karşıdaki kişi beğenmiş siz dondurmadan
Begenemez işte çünkü hesap donunca mesajlarda gözükmüyoro üstteki kişi senin gönderdiğin fotoğrafı 1 hafta önce beğenmistir. yani sen 2 hafta önce göndermişsindir
Bu kişiye instagramı dondurmadan önce fotoğraf göndermediniz mi siz?Hayır ben hiçbirşey göndermemiştim yeni ve ben instagramımı dondurunca benimle olan hiçbir konuşmayı göremez
Gonderilen fotograf gozukmuyor yaKonuşmaya girip neyi beğendiğine bakmayı deneseniz?
Dert arayana her şey dertBu instagram ne dert oldu bu kadar yaa iyi ki kullanmiyorum
Ya eski sevgilim bu kişi ama hiçbirşey göndermedim ki 2 haftadıe kapalı hesabım çok daha önce attığım bir fotoğrafı beğenmiş olabilir mi benim instagramım donukken ama instagramım donukken konuşmaları nasıl görecek kiO kisiye yaz ben sana 1 hafta once ne gonderdim diye
E bir şey gönderdi mi, ne zaman gönderdi, hiçbir şey dememiş ki. Gönderdiği fotoğrafın tarihi görünüyordur.Gonderilen fotograf gozukmuyor ya
Anlik gorunuyor sadece, eger gonderilirken tam tersi olarak ayarlanmadiysa
Ben eski mesajları silmiştim gözükmüyor bide bazen mesaj kutusuna düşüyor bazen gidiyor yanlışlıkla beğenip geri mi aldı acabaE bir şey gönderdi mi, ne zaman gönderdi, hiçbir şey dememiş ki. Gönderdiği fotoğrafın tarihi görünüyordur.
Nereden bilelim ki? Ya sorun ya boşverin.Ben eski mesajları silmiştim gözükmüyor bide bazen mesaj kutusuna düşüyor bazen gidiyor yanlışlıkla beğenip geri mi aldı acaba
Aa o zaman kotu olmus, paniginizi simdi daha iyi anladimYa eski sevgilim bu kişi ama hiçbirşey göndermedim ki 2 haftadıe kapalı hesabım çok daha önce attığım bir fotoğrafı beğenmiş olabilir mi benim instagramım donukken ama instagramım donukken konuşmaları nasıl görecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?